Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

QUOTE(Perseida @ 2008 07 10, 13:44)
irgi labai grazu..kai ziuri i nuotrauka jaunieji is kart sviecia  bigsmile.gif  o ne kai papugu paradas ir nebesuprasi kur kas  doh.gif

Mano pamerge viena neseniai buvo draugu pasveikint prie zakso, tai sake pamerges siaubingai atrode, visos su tortais ir vaivorykstes spalvom: salotine, oranzine...
Atsakyti
Gal rekomenduotumėt padorų proginių suknelių saloną Vilniuje už padorią kainą? Ir apskritai, plius minus, kiek vidutiniškai kainuoja suknelės nuoma sostinėj?
Atsakyti
QUOTE(star* @ 2008 07 09, 15:50)

Sita labai grazi wub.gif Jau net isivaizdavau kokias keturias pamerges su tokiom suknytem wub.gif Bet ir figuros grazios reikia. mano pamerges buvo su vienodom melynom ilgom suknelem. Jei tektu is naujo vestuves pakartoti, vel pasistengciau, kad visos butu vienodomis ax.gif
Atsakyti
prisižiūrėjau čia gražių suknelių tai dabar nervas ima kai pagalvoju apie savo suknelę ji tokia tortinė daugiau bet jaunąjai labai patiko tai vien dėl to sutikau, na šiaip ta suknelė graži bet mantokios neįprasta, tikiuosi kai eisiu matuojis jau kad sutvarkytų iki galo tai kitaip man ji atrodys ir patiks daig labiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 07 10, 14:21)
Mano pamerge viena neseniai buvo draugu pasveikint prie zakso, tai sake pamerges siaubingai atrode, visos su tortais ir vaivorykstes spalvom: salotine, oranzine...

zinok, tikrai tikrai daug tokios patinka. mane cia baigia suvaryti i kampa, kad paprasta ir kuklia issirinkau. tipo kaip tu su tokia eisi i vestuves.... juk VESTUVES biggrin.gif reikia kuo daugiau ant saves uzsideti doh.gif doh.gif doh.gif dar be reikalo jaunuosius trukdziau ir perklausiau del drabuziu.
Atsakyti
Sveikos merginos, o as pagaliau isrinkau savo pamergelem sukneles bus tokios http://www.tedbaker....ID=596&pID=2632, Gyvai daug graziau atrodo smile.gif tai pagaliau baigesi mano kosmarai, bent jau tikiuosi, kad visom tiks, nes dar ne viena nepasimatavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(LSBU @ 2008 06 26, 00:54)
As ziurejau Cost buvau net parduotuvese, bet nezinau kazkaip niekas labai neuzkliuvo, gal ka praleidau. Reikes dar paziureti.
Papildyta:
Smilga222, gal labai nepergyvenk, sunku su visom pamergem sutarti, bet kad tu nelabai daug ir prasei, tik spalvos. Kazkiek pamergeles turi prisitaikyti, nebent tavo reikalavimai labai auksti ir nori labai jau brangiu sukneliu, o kitu atveju tai jau kazkaip reikia rasti kompromisa.
As irgi su savo pamergelem bandau sutarti, bet galu gale jos irgi mane suprato ir man pritare, nors jeigu atvirai, tai kartais labai gailiuosi kad uzsimaniau tu vienodu sukneliu, buciau jau geriau davusi joms laisve tai ir man maziau problemu butu buve ir joms patogiau, bet kad jau pradejau tai reikia uzbaigti  ax.gif

Na gal aš nenuovoki, bet sakykite kur ta Cost parduotuvė? schmoll.gif g.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(LSBU @ 2008 07 14, 17:19)
Sveikos merginos, o as pagaliau isrinkau savo pamergelem sukneles bus tokios http://www.tedbaker....ID=596&pID=2632, Gyvai daug graziau atrodo  smile.gif tai pagaliau baigesi mano kosmarai, bent jau tikiuosi, kad visom tiks, nes dar ne viena nepasimatavo  unsure.gif

Man irgi patiko, o sakyki kur tu jas gausi?
Papildyta:
Merginos, gal galite parekomenduoti kur galima išsinuomoti Utenos suknelių pamergėms, na tik tokių normalesnių (ne tortų).....tiek daug šioje temoje radau gražių suknelių.....
Dėkoju.
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Sakykit, ar reikia pamergei (eilinei, ne pirmai), kažkokį tašiuką, delninukę turėt? Kvailas klausimas, bet vestuvėse buvau baisiai seniai, tai nė neįsivaizduoju, kaip dabar dauguma eina doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingese @ 2008 07 25, 13:45)
Na gal aš nenuovoki, bet sakykite kur ta Cost parduotuvė? schmoll.gif  g.gif  bigsmile.gif
[

Ji yra Anglijoje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 07 25, 15:29)
Ji yra Anglijoje  mirksiukas.gif

Na jo tikrai nepasiekiama... schmoll.gif dėkoju...
Atsakyti
Merginos, madingu ir originaliu proginiu sukneliu siandien maciau Urpeja parduotuveje. Didziausia kaina, kuria maciau 228 LT. Tikrai apsimoka thumbup.gif
Salonuose brangiau ir dar padevetos senienos doh.gif
Atsakyti
sveikos:)
ikeliu savo suknele, busiu pirmoji pamerge. pakomentuokite:) tortukas, bet man labai tinka, mano figurai - graziai atrodo mano didele krutine, ji niekur nekrenta, nelipa lauk, suknele be korseto, bet graziai liemenuota, isryskina liemeni. zodziu - grazu+patogu.
jaunosios reikalvimas - buti zydros spalvos sukenelemis, as radau zydra, bet kuri bus kitokia nei visu (bent jau tikiuosi).
taip pat galvoju del mazo rankinuko - siaip tai nera reikalingas daiktas, masinoj pakanka tureti reikalingiausius daiktus, o nesiotis nepatogu.

Atsakyti