QUOTE(Chanele @ 2008 06 26, 12:22)
Nuomoj nerasi, cia Statkevicius siuvo.
Nuomot tokiu modeliu tikrai yra, pati esu macius tik nezinau kokiuose salonuose....
QUOTE(Chanele @ 2008 06 26, 12:22)
Nuomoj nerasi, cia Statkevicius siuvo.
tai jaunosios tai mes zinom, kad Statkevicius siuvo, bet dabar jau ju yra visokiausiu spalvu prisiutu: raudonu, zaliu, geltonu ir oranziniu...
QUOTE(gala @ 2008 06 26, 18:51)
tai jaunosios tai mes zinom, kad Statkevicius siuvo, bet dabar jau ju yra visokiausiu spalvu prisiutu: raudonu, zaliu, geltonu ir oranziniu...
Tai jau taip
QUOTE(ausryyte @ 2008 06 26, 19:55)
Tai jau taip
ogi taip ir ne kitaip
P.S. tos raudonos labai prastai gavosi, nes is filmuotos medziagos iskirpau.
Va matai tikrai yra ju visokiu, kaip sakoma plagiatu... Tai va taip...
QUOTE(gala @ 2008 06 27, 14:48)
ogi taip ir ne kitaip
Bet tikrai neatrodo tos suknes, kaip Juozuko. Matosi, kad pigi kopija.
na kaip, jos atrodo kaip Juozuko, bet kadangi cia yra tik kopija, tai uztai ir neatrodys taip ispudingai. nors tiesa pasakius man tos zalios sukneles labai grazios
QUOTE(gala @ 2008 06 27, 15:00)
na kaip, jos atrodo kaip Juozuko, bet kadangi cia yra tik kopija, tai uztai ir neatrodys taip ispudingai. nors tiesa pasakius man tos zalios sukneles labai grazios
Man ir tos zalios labiausiai patinka
QUOTE(gala @ 2008 06 27, 16:00)
Sakyciau, kad esme yra ne tame, kad kopija, bet kazkur, ka Juozukas zino, o tos siuvejos, kurios siuva kopija, kazko nezino. Kiauleikytes sijonas, na tos bangos, kazkaip kitaip stovi. Ten turbut audinys labai kokybiskas
Aga, zalios geriausiai atrdo is visu.
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 06 26, 15:23)
Geras, o kaip jinai suprato, kad cia tu?
Itariu is sukneles foto imestos...