QUOTE(Alionchik @ 2008 06 21, 12:48)
Sveikos nuotakos
Susiduriau su siokia tokia problemite: kai kvieciau drauges buti mano pamergem,pasakiau,kad del aprangos leidziamas laisvas stilius,ir kad as nereikalauju kazko ipatingo(pvz vienodos spalvos sukneles ar pan.)bet,viena is pamergiu galvoja apsirengti suknele,kuri vos uzdengia uzpakaliuka,ji man atsiunte nuotraukas pasiziureti,aisku suknele simpatiska,apacioj su "falbanais",merginos figura yra grazi ir ta suknele graziai ant jos atrodo.bet ji LABAI trumpa,net nezinau,ar cia nieko tokio?kita pamerge bus su suknele iki kelio,o pirmoji pamerge (mano sese)isvis norejo su ilga suknele buti,bet pasakiau jai kad merginos ruosiasi buti su trumpom,tai dabar isvis pasimeciau,kaip tai viskas atrodis.Kazkaip ir nepatogu tai draugei sakyti,kad ji rinktusi kita suknele...HELP.laukiu jusu nuomoniu.
Bet ar ta suknelė tikrai tokia trumpa kaip tau atrodo? Jeigu tu manai kad tau tai nepatiks,tai pasakyk akd ji su ta suknele atrodo kaip su išaugta,reikėtų ilgesnės arba tiesiog gražiai patark kad ji labai išsiskirs iš kitų ir kažin ar bus labai patogu kai reiks žaidimuose dalyvauti,papbolys neš per tiltą,o ji nuolat bus įsitempus,kad nebūtų matyt apatinių
nebent jos tikslas būtent toks