QUOTE(mikyta @ 2008 06 17, 21:37)
gerai toms, kur visos pamerges dailiom figurom. ant grazaus kuno ir maisas graziai atrodo...tada ir ryski, ir neryski, ir kokia tik nori gerai..
faktas tas, kad kai as ieskojau sau vestuvines sukneles kaune, tai pamergiu suknes visos buvo labai panasaus stiliaus ir, kaip kazkuri cia pasake, is prastu medziagu su guzikais ir rauktais sijonais. dabar atsidare gi keletas nauju salonu, bet juose buti neteko...gaila, jie neturi internetiniu svetainiu (labai blogai bizniui ir klientams). o vieno is tu keleto turinciu sita civilizacijos stebukla salono savanoriu pr. svetainej puikuojasi tokios grazios rausvos suknytes juodai plonais dirziukais po krutine. deja, nuomai jie nieko panasaus neturi:( tai kam tada deda tokias nuotraukas
sako, pasiutu...bet drauge paziurejo is kokiu sintetiniu medziagu ten siuva tai pabijojau rizikuot..vos tik suzino, kad is uzsienio skambini, tai kaina vietoj 170lt, pasidaro 200...ech! gal cia tik man taip "sekasi"?
o kas liecia madas, tai man vestuvem norisi kazko klasikinio, kad po 20 metu nesijuoktume is savo dizainu
mano pusseseres, kurios istekejo pries mazdaug 15 metu dabar "sypsosi" ziuredamos i tas kvarbatkuotas suknes su pustom rankovem
ir vestuviniu nuotrauku niekam apskritai neberodo..
cia keletas dailiu sukneliu. deja, kaune tokiu neaptikau iki siol...
negi niekam negrazu?
http://www.theweddin...nd_watters.html
labai grazios, ne visos bet dauguma!
QUOTE(pukita999 @ 2008 06 18, 07:09)
Deja to fakto, kad esi is uzsienio daznai nepavyksta nuslepti ir del to kencia pinigine
Bet ka darysi. As galiu Kaune parekomenduoti salona MJ. Pati savo pamergem nieko gero salonuose neradau, tad is interneto su pamergem isrinkom klisikini modeliuka, nusprendem kokia spalvyte bus ir salone sutiko sukneles pasiuti. Medziaga gera, specialiai ta medziaga uzsake...teko aisku palaukti kol atveze, bet jau dabar sukneles siunamos, pamerges jau sia savaite zygiuos i 3-cia primatavima ir labai visos patenkintos. Salono darbuotojos ir pataria kaip geriau, kad figuros atrodytu, zodziu ir patarimu geru duoda. Pati tam salone ir vestuvine suknele pirkau, tai dar pagal mano kaprizus ja pertvarke truputi
Taigi labai norint tikrai galima iseiti rasti
matyt musu sknoiai ryskiai skirias nes ten man nei vien sukne nepatiko nei kai pati ieskojau savo vestuvems ir savo pamergems pries du metus, nei si karta kaip ejau su jaunaja...
va ju internetinis puslapis, visos suknios sudetos:
http://www.mjsalonas.com/salonas.html
bet jei visi rengtumes pagal viena skoni tai labai jau neidomu butu!
Papildyta:
o man grazios va tokios spalvos! ir modeliai tokie grazus:, nors siaip as ilgas megstu! ir devesiu ilga!
siaip ruzavu visai nemegstu, bet si ruzava spalvyte visai nieko ir manau graziai dera su raudona:
ir siaip tos dvi paskutines jau manau labiau sveciui tinka nei pamergei! na jos siaip ir nera pamergines suknios, o vadinamos prom suknios