Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

QUOTE(aleks@ndra @ 2008 06 18, 10:13)
va tokiu sukneliu savo vestuvese tai nenoreciau  doh.gif
bet jo, zmonems nenurodinesi gi...

Nu tai va, kazkaip neisdrisau aiskinti vyresniam zmogui blush2.gif ir taip ratais apejau ir paaaiskinau is kokiu spalvu geriau rinktis, nes buvo nusiziurejusi raudona bigsmile.gif
Lars, Smilga222 dekui biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Tam mes ir esame skirtingi zmones, kad nesutaptu visu nuomones 4u.gif
as jau po musu didziosios sventes. mergaitems suknutes siuvau pati taip kad dideliu pretendziju jos negalejo kelti. ir siaip spalva kai isrinkau visoms patiko ir modeliukas buvo siuvamas indivuidualiai pagal figura. idedu kaip atrode suknytes

user posted image
user posted image

joms buvo patogu, pacios patenkintos ,joms islaidu baveik nebuvo ir nervus pataupem. vienu zodziu atrodem laaabai graziai jaunieji su visu savo pulku.
Atsakyti
QUOTE(mikyta @ 2008 06 17, 21:37)
gerai toms, kur visos pamerges dailiom figurom. ant grazaus kuno ir maisas graziai atrodo...tada ir ryski, ir neryski, ir kokia tik nori gerai..
faktas tas, kad kai as ieskojau sau vestuvines sukneles kaune, tai pamergiu suknes visos buvo labai panasaus stiliaus ir, kaip kazkuri cia pasake, is prastu medziagu su guzikais ir rauktais sijonais. dabar atsidare gi keletas nauju salonu, bet juose buti neteko...gaila, jie neturi internetiniu svetainiu (labai blogai bizniui ir klientams). o vieno is tu keleto turinciu sita civilizacijos stebukla salono savanoriu pr. svetainej puikuojasi tokios grazios rausvos suknytes juodai plonais dirziukais po krutine. deja, nuomai jie nieko panasaus neturi:( tai kam tada deda tokias nuotraukas doh.gif  sako, pasiutu...bet drauge paziurejo is kokiu sintetiniu medziagu ten siuva tai pabijojau rizikuot..vos tik suzino, kad is uzsienio skambini, tai kaina vietoj 170lt, pasidaro 200...ech!  gal cia tik man taip "sekasi"?

o kas liecia madas, tai man vestuvem norisi kazko klasikinio, kad po 20 metu nesijuoktume is savo dizainu g.gif  mano pusseseres, kurios istekejo pries mazdaug 15 metu dabar "sypsosi" ziuredamos i tas kvarbatkuotas suknes su pustom rankovem lotuliukas.gif  ir vestuviniu nuotrauku niekam apskritai neberodo..

cia keletas dailiu sukneliu. deja, kaune tokiu neaptikau iki siol...
negi niekam negrazu?

http://www.theweddin...nd_watters.html

labai grazios, ne visos bet dauguma!

QUOTE(pukita999 @ 2008 06 18, 07:09)
Deja to fakto, kad esi is uzsienio daznai nepavyksta nuslepti ir del to kencia pinigine doh.gif  Bet ka darysi. As galiu Kaune parekomenduoti salona MJ. Pati savo pamergem nieko gero salonuose neradau, tad is interneto su pamergem isrinkom klisikini modeliuka, nusprendem kokia spalvyte bus ir salone sutiko sukneles pasiuti. Medziaga gera, specialiai ta medziaga uzsake...teko aisku palaukti kol atveze, bet jau dabar sukneles siunamos, pamerges jau sia savaite zygiuos i 3-cia primatavima ir labai visos patenkintos. Salono darbuotojos ir pataria kaip geriau, kad figuros atrodytu, zodziu ir patarimu geru duoda. Pati tam salone ir vestuvine suknele pirkau, tai dar pagal mano kaprizus ja pertvarke truputi  blush2.gif Taigi labai norint tikrai galima iseiti rasti  4u.gif  mirksiukas.gif

matyt musu sknoiai ryskiai skirias nes ten man nei vien sukne nepatiko nei kai pati ieskojau savo vestuvems ir savo pamergems pries du metus, nei si karta kaip ejau su jaunaja...

va ju internetinis puslapis, visos suknios sudetos:
http://www.mjsalonas.com/salonas.html

bet jei visi rengtumes pagal viena skoni tai labai jau neidomu butu!
Papildyta:
o man grazios va tokios spalvos! ir modeliai tokie grazus:, nors siaip as ilgas megstu! ir devesiu ilga!
siaip ruzavu visai nemegstu, bet si ruzava spalvyte visai nieko ir manau graziai dera su raudona:
ir siaip tos dvi paskutines jau manau labiau sveciui tinka nei pamergei! na jos siaip ir nera pamergines suknios, o vadinamos prom suknios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 18 birželio 2008 - 15:01
QUOTE(katyteee @ 2008 06 18, 16:00)
labai grazios, ne visos bet dauguma!

kokia paskutine grazumooooo...ta marga.... wub.gif wub.gif wub.gif is kur tu ja istraukiai sakyk???? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(zirafele @ 2008 06 18, 14:17)
kokia paskutine grazumooooo...ta marga.... wub.gif  wub.gif  wub.gif  is kur tu ja istraukiai sakyk????  g.gif  bigsmile.gif

is cia:
http://www.jovanipro...?col=prom&seq=0

kalbejom kad kakurias is situ sukniu galima uzsisakyto salone "Pas Birute" ir dar kazkokiam vilniuje!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2008 06 18, 16:46)
is cia:
http://www.jovanipro...?col=prom&seq=0

kalbejom kad kakurias is situ sukniu galima uzsisakyto salone "Pas Birute" ir dar kazkokiam vilniuje!

reikia surasti kuriam, man ju reikia... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
ta medziagyte rokia liux, ir taip kur iseiti ir vestuvem tiks, tokia lengvute...
einu tik i svecius tai man pats tas.... thumbup.gif
Papildyta:
kokiu ten sukniu tam psl yra....... nu suuuperines... biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
na gražios tos suknytės, spalvingos tokios... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lialia:) @ 2008 06 18, 13:48)
Sveikutes,

Tam mes ir esame skirtingi zmones, kad nesutaptu visu nuomones  4u.gif
as jau po musu didziosios sventes. mergaitems suknutes siuvau pati taip kad dideliu pretendziju jos negalejo kelti. ir siaip spalva kai isrinkau visoms patiko ir modeliukas buvo siuvamas indivuidualiai pagal figura. idedu kaip atrode suknytes

[joms buvo patogu, pacios patenkintos ,joms islaidu baveik nebuvo ir nervus pataupem. vienu zodziu atrodem laaabai graziai jaunieji su visu savo pulku.

labai grazhios sukneles 4u.gif 4u.gif nerialiai 4u.gif mano pamergiu ir bus auksines, tik jos bus gofruotos smile.gif tikiuos viskas atrodys grazhiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vitulia_g @ 2008 06 18, 18:02)
labai grazhios sukneles 4u.gif  4u.gif  nerialiai  4u.gif  mano pamergiu ir bus auksines, tik jos bus gofruotos smile.gif tikiuos viskas atrodys grazhiai smile.gif

Man kaip grazu gofruotos wub.gif , o tu jas nuomuosies ar siuviesi?
Atsakyti
QUOTE(Smailiukas @ 2008 06 18, 09:25)

As is ebay uzsisakinesiu. Garantuoju, kad reiks taisyt, nes pora cm prasilenkiu su ju duodamais ismatavimais, bet kaip uz 35 sv tai pasitaisysiu smile.gif del kainu tai greiciausiai tiesa... pasistenk neissiduoti smile.gif arba nenusileisk!!!

o ka ebay radai gero ir kokios spalvos? as tai tik viena tinkama ruzava buvau radus, bet kainavo gal £65+atsiuntimas. pamaniau jei dar taisyt, tai neapsimoka..
dar yra cia toks puslapis www.preloved.co.uk ir ten radau kaleta sukneliu, deja dydziai netiko....
kaune daugiau i salonus nesikreipsiu. kai tik paskambini, tai iskart sako ateikit pasimatuot bla bla, o kai sakai, kad dabar negali, tai tada yla ir islenda...

beje, MJsalonu labai nusivyliau..buvau sau ten uzsisakius vestuvine suknele. viskas atrode super, bet kai atejau likus savaitei iki vestuviu, suknele buvo su deme(!), kuria zadejo isvalyt (neaisku kada, juk ji jau kaip ir po valymo buvo) ir dar ja man norejo per daug patrumpint, na, taip kad man nelabai batu butu uzdenge...tipo, jei per ilga bus, tai atseit suplesysiu...isejau is ten vos neapsibliovus ir daugiau sakiau kojos nekelsiu..tiesiog nekokie prisiminimai..

Papildyta:
dabar su nekantrumu laukiu kaip siuvejai pavyks pasiut musu sukneles. po 2-3 savaiciu turetu buti gatavos. ikelsiu nuotrauka tada jei kam idomu;)
Atsakyti