Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimanta: 11 gegužės 2008 - 15:08
sveikos, kadangi tema vadinasi pamergiu apranga, o ne pamergiu sukneles, tai klausiu cia...ruosiuosi eiti i vestuves, suknele jau turiu taciau prie jos nedave nei svarkelio nei saliko, gal galit pasidalinti patirtimi ka geriau pirkti ir ar is viso ju prireikia? smile.gif
Atsakyti
Visu pirma, ziurint kada vestuves.. smile.gif Bet, kadangi oro neuzsakysi, tai ir liepos menesi gali buti vesoka diena.. Del patpgumo ir del silumos siulyciau svarkeli, nes salis silumos tikrai nepriduos, o svarkelis ir patogiau butu..
Tavo vietoj prisiderinciau svarkeli, koki trumputi mirksiukas.gif
Atsakyti
vestuves po keliu savaiciu, o siuo metu oras neprognozuojamas...patarkite koki svarkeli pirkti ir kur? kadangi mano suknele varpelio formos ir su gana atvira nugara, tai trumpas nelabai... g.gif
Atsakyti
Sveika,na dar ziurint kokios spalvos suknele,jei butu juoda tai neproblema susirasti,na o jei geltona ar zalia tai nezinau smile.gif bet siaip manau rastum sukneliu nuomos punktuose.pasiimk butinai svarkeli.juk ir vakaras tikrai vesus dar bus.geriau jau tegu tos nugaros nuogos nesimato,nei salti ir stovet pagaugais nuejusiai. smile.gif
Atsakyti
suknele melsva, tai galvoju dabar kad gal baltas graziai ziuretusi... ka manote? beje gal kuri nors foto imestu kaip atrodo tie svarkeliai? buciau labai dekinga smile.gif beje pastebejau kad nuomos punktuose daugiausia trumpi...
Atsakyti
QUOTE(Grisha @ 2008 05 13, 15:56)
vestuves po keliu savaiciu, o siuo metu oras neprognozuojamas...patarkite koki svarkeli pirkti ir kur? kadangi mano suknele varpelio formos ir su gana atvira nugara, tai trumpas nelabai... g.gif

na is tikro gali pasiziureti ir kaili balta, manau gal visai neblogai atrodytu. O as pries pora metu ir ejau i pamerges tokiu laiku, tai turejau tik sali, bet jis buvo toks platus ir visa nugara man uzdenge tai nesusalau, bet ir diena buvo labai silta, vakare tik MB dave svarka savo uzsimesti, kai lauke sededavau. Jei nerasi svarkelio patarciau issinuomuoti ir sali ir kaili mirksiukas.gif
Bet cia tik mano nuomone ax.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus 4u.gif na kailis tai netiks tikrai, nes suknute tokia lengva vasariska atrodo, o salis manau bus kaip tik smile.gif be to ji ir rasti visai nesunku smile.gif
Atsakyti
Jau tik ne baltas.. doh.gif Merginos, palikim balta spalva ta diena nuotakai.. Pas mano busimos pirslienes seseri buvo geltonos pamerges, tai viena uzsidejo balta kaili.. doh.gif Nu atsiprasau, atrode, kaip issisokele, toks vaizdas is nuotakos pasiskolinus.. Vaizdelis schmoll.gif Taip, kad geriau derink sali tada, o balta spalvyte palik nuotakai.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausryyte: 14 gegužės 2008 - 02:19
hm, tiesa sakot... net nepagalvojau apie tai g.gif na kailio siaip ar taip nesidesiu, uzteks skaros, o ja jau galima pasirinkti pagal sukneles spalva smile.gif
Atsakyti
na jo tas baltas kailis manau nelabai.. nes ir man teko matyti tokią pamergę, su raudona suknele ir kailiu baltu... bet kaip sakant atrodė ne kaip.... biggrin.gif
Atsakyti
na o man teko matyti visa pulka ziema pamerges buvo su zydrom suknelem ir visos su baltais kailiais, ir jaunoji taip pat su baltu kaili, tikrai labai graziai atrode wub.gif . Na as nors ir pries balta spalva kai kas nors is pulko dedasi, bet tuo atveju tikrai visom tiko ir graziai atrode, nors aisku cia skonio reikalas
Atsakyti