Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

man grazu tokios is dvieju spalvu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 17 birželio 2008 - 17:46
QUOTE(katyteee @ 2008 06 17, 18:44)

O man tokia per kukli, ne vestuvine. schmoll.gif
Atsakyti
Aj nu koks man skirtumas kad KAZKAM nepatinka. Skiriasi skonis, stiliaus supratimas, tik palyginimai su papugomis, tai juokingai skamba. Grazu man ir blankios spalvos, bet as norejau ryskiu praejusia vasara nes man buvo grazu. Tik prie ko cia ta Lietuva tai nelabai suprantu lotuliukas.gif Sukneles pirkau ne Lietuvoje, nes tokiu ten apskritai nebuvo praejusia vasara. Vien tortai su guzikais, raudonu gvazdiku spalvos. Antras dalykas, salonai siulo tik siutas sukneles is gariuniniu medziagu. As norejau kad suknytes pamergems liktu kaip atsiminimas ir jos galetu jas deveti dar nekarta, todel ieskojau gero pasiuvimo silkiniu sukneliu.
Spalva nera tokia rekianti, ji turi tokio chameleoniskumo,patalpoje netgi labai blankiai zalia, o suintensyveja tik saules sviesoje.
Del vestuviu madu, tai kaip cia pasakius. Mados skiraisi visame pasaulyje, butent kas liecia VESTUVES. Nevisada butinai reikia krautis ant saves kas madinga , nes ir be ryskiu spalvu galima pavirsti i pabuga smile.gif
Reziume tame, kad man grazu ir ryskios ir neryskios spalvos, svarbiausia kad tiktu ir patiktu, derintusi su vestuviu tematika ir visi butu laimingi. Tokia buvau ir as ir mano pamerges biggrin.gif
Papildyta:
Tarkim katyteees ideta suknyte, grazi, taciau savo pamerges tai galetum samdytis is modeliu agenturos. Pirmas dalykas, modelis - kuris tinka tik kudoms ir aukstoms, "paaukstintas liemuo" kur baigiasi juoda spalva dar labiau didina dupcia. Taip kad ne viskas ka pamatai nuotraukose tinka visiems zmonems, o jei norisi kad pamerges butu su vienodomis suknelemis tai tampa dar labiau sudetinga atranka.
Atsakyti
Pas mane reiskias superines pamerges, nes joms koki modeli beparinktume viskas tinka... thumbup.gif baigiam gincus mergytes mirksiukas.gif nes paprasciausiai kiek zmoniu tiek nuomoniu ir nieko cia nepadarysi... 4u.gif Man asmeniskai irgi grazu ryskesnes spalvos, nors mano pamergyciu nebus ryskios suknios g.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 06 16, 17:06)
Musu pamerges buvo su tokiomis suknelemis... smile.gif
user posted imageuser posted image

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Labai grazios suknytes wub.gif Ir spalva labai faina, tikra zoles zalumo, vasariska bigsmile.gif wub.gif 4u.gif O kaip buvo apsirengus svocia? Ar visos derinotes sukneles? 4u.gif
Atsakyti
dekui sweetapple, svocios buvo tokia kaip melyna su besikeiciancia zalia...ji nuomavosi savo suknele kazkuriame Kauno salone.. kazkaip visiskai su ja nesitarem del sukneles, tai buvo jos pacios pasirinkimas, tai gal ir neypatingai derejo, ypatingai stiliumi...nes pas ja buvo tokia pustoka sakyciau, bet aj... tongue.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
gerai toms, kur visos pamerges dailiom figurom. ant grazaus kuno ir maisas graziai atrodo...tada ir ryski, ir neryski, ir kokia tik nori gerai..
faktas tas, kad kai as ieskojau sau vestuvines sukneles kaune, tai pamergiu suknes visos buvo labai panasaus stiliaus ir, kaip kazkuri cia pasake, is prastu medziagu su guzikais ir rauktais sijonais. dabar atsidare gi keletas nauju salonu, bet juose buti neteko...gaila, jie neturi internetiniu svetainiu (labai blogai bizniui ir klientams). o vieno is tu keleto turinciu sita civilizacijos stebukla salono savanoriu pr. svetainej puikuojasi tokios grazios rausvos suknytes juodai plonais dirziukais po krutine. deja, nuomai jie nieko panasaus neturi:( tai kam tada deda tokias nuotraukas doh.gif sako, pasiutu...bet drauge paziurejo is kokiu sintetiniu medziagu ten siuva tai pabijojau rizikuot..vos tik suzino, kad is uzsienio skambini, tai kaina vietoj 170lt, pasidaro 200...ech! gal cia tik man taip "sekasi"?

o kas liecia madas, tai man vestuvem norisi kazko klasikinio, kad po 20 metu nesijuoktume is savo dizainu g.gif mano pusseseres, kurios istekejo pries mazdaug 15 metu dabar "sypsosi" ziuredamos i tas kvarbatkuotas suknes su pustom rankovem lotuliukas.gif ir vestuviniu nuotrauku niekam apskritai neberodo..

Papildyta:
cia keletas dailiu sukneliu. deja, kaune tokiu neaptikau iki siol...
negi niekam negrazu?

http://www.theweddin...nd_watters.html
Atsakyti
QUOTE(mikyta @ 2008 06 17, 21:37)
sako, pasiutu...bet drauge paziurejo is kokiu sintetiniu medziagu ten siuva tai pabijojau rizikuot..vos tik suzino, kad is uzsienio skambini, tai kaina vietoj 170lt, pasidaro 200...ech!  gal cia tik man taip "sekasi"?

Deja to fakto, kad esi is uzsienio daznai nepavyksta nuslepti ir del to kencia pinigine doh.gif Bet ka darysi. As galiu Kaune parekomenduoti salona MJ. Pati savo pamergem nieko gero salonuose neradau, tad is interneto su pamergem isrinkom klisikini modeliuka, nusprendem kokia spalvyte bus ir salone sutiko sukneles pasiuti. Medziaga gera, specialiai ta medziaga uzsake...teko aisku palaukti kol atveze, bet jau dabar sukneles siunamos, pamerges jau sia savaite zygiuos i 3-cia primatavima ir labai visos patenkintos. Salono darbuotojos ir pataria kaip geriau, kad figuros atrodytu, zodziu ir patarimu geru duoda. Pati tam salone ir vestuvine suknele pirkau, tai dar pagal mano kaprizus ja pertvarke truputi blush2.gif Taigi labai norint tikrai galima iseiti rasti 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2008 06 17, 22:07)
dekui sweetapple, svocios buvo tokia kaip melyna su besikeiciancia zalia...ji nuomavosi savo suknele kazkuriame Kauno salone.. kazkaip visiskai su ja nesitarem del sukneles, tai buvo jos pacios pasirinkimas, tai gal ir neypatingai derejo, ypatingai stiliumi...nes pas ja buvo tokia pustoka sakyciau, bet aj...  tongue.gif  biggrin.gif
user posted image

va tokiu sukneliu savo vestuvese tai nenoreciau doh.gif
bet jo, zmonems nenurodinesi gi...
Papildyta:
QUOTE(katyteee @ 2008 06 17, 18:44)

Man grazu. Bet is principo man graziau trumpos suknytes pamergem (jaunatviskiau) blush2.gif
Atsakyti
O man tai žalios DK Night pamergių suknelės super. Gražiai atrodo, o ir kam eiti su blankiom, jei galima išsiskirti iš minios. O dėl to, kad "lietuviai kaip papūgos renkasi ryškias spalvas", tai kažkas nusišnekėjo, nes lietuviai yra pilkų pelių tauta, lygiai tokia, pat esu ir aš, bijau apsirengt kažką ryškesnio, nes neduokdie kas nors atsisuks pasižiūrėti. Taip, kad reikia džiaugtis, kad yra žmonių, kurie sugeba tai superiškai atrodyti.
Mano pamergės bus geltonos, bet spalvos ryškumo jau neatsimenu, nes labai seniai mačiau audinį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lars: 18 birželio 2008 - 09:21
man DKnight labai super sukneles,o ypac vasara,as dabar uzsinorejau jas nupirkt 4u.gif tik nzn ar parduos smile.gif
Atsakyti
[quote=mikyta,2008 06 17, 23:37]
gerai toms, kur visos pamerges dailiom figurom. ant grazaus kuno ir maisas graziai atrodo...tada ir ryski, ir neryski, ir kokia tik nori gerai..
faktas tas, kad kai as ieskojau sau vestuvines sukneles kaune, tai pamergiu suknes visos buvo labai panasaus stiliaus ir, kaip kazkuri cia pasake, is prastu medziagu su guzikais ir rauktais sijonais. dabar atsidare gi keletas nauju salonu, bet juose buti neteko...gaila, jie neturi internetiniu svetainiu (labai blogai bizniui ir klientams). o vieno is tu keleto turinciu sita civilizacijos stebukla salono savanoriu pr. svetainej puikuojasi tokios grazios rausvos suknytes juodai plonais dirziukais po krutine. deja, nuomai jie nieko panasaus neturi:( tai kam tada deda tokias nuotraukas doh.gif sako, pasiutu...bet drauge paziurejo is kokiu sintetiniu medziagu ten siuva tai pabijojau rizikuot..vos tik suzino, kad is uzsienio skambini, tai kaina vietoj 170lt, pasidaro 200...ech! gal cia tik man taip "sekasi"?

As is ebay uzsisakinesiu. Garantuoju, kad reiks taisyt, nes pora cm prasilenkiu su ju duodamais ismatavimais, bet kaip uz 35 sv tai pasitaisysiu smile.gif del kainu tai greiciausiai tiesa... pasistenk neissiduoti smile.gif arba nenusileisk!!!
Atsakyti