Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

QUOTE(DKNight @ 2008 06 16, 17:06)
Musu pamerges buvo su tokiomis suknelemis... smile.gif
user posted imageuser posted image

Nu nepykbet man negrazios..na modelis modeliu, bet vel ta ryski salotine spalva..nu negi ner kitokios zalsvos spalvos..ramesnes siek tiek....

as nesuprantu kas lietuvoj zmonems su tomis ryskiomis spalvomis doh.gif
QUOTE(kriiistina 19 @ 2008 06 17, 13:36)
Visiems juk neitiksi, juk kiekvienos skonis skirtingas..man pvz yra grazus sitas modeliukas, spalva ryski ne tokia kaip foto nuotraukoje, nes is mobo prasta kokybe, beto ziurejo modeliuka ir taike prie mano sukneles..

o kas derino tu ar nuomuotoja ar pamerges...na man is tiesu kaip naktiniai atlasiniai ta sukne unsure.gif
Atsakyti
Gal kam si patiks? prasom, zinutes i az.
http://www.supermama...howtopic=324370
Atsakyti
kad nuomos salonuose kai nueini tai joms matai tik ryskios spalvos patinka. Nes kai pabande mano pamerges suknele nunesti tai pasake, kad matai jau, pertamsi ir per blanki. Nors spalva mums kaip tik visai grazi.
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2008 06 17, 15:17)
Nu nepykbet man negrazios..na modelis modeliu, bet vel ta ryski salotine spalva..nu negi ner kitokios zalsvos spalvos..ramesnes siek tiek....

as nesuprantu kas lietuvoj zmonems su tomis ryskiomis spalvomis  doh.gif  

o kas derino tu ar nuomuotoja ar pamerges...na man is tiesu kaip naktiniai atlasiniai ta sukne  unsure.gif

Nepykite ponia, bet jeigu jus sedite Londone tai dar nereiskia, kad jus cia labai puikiai ismanote mados subtilybes. Jusu nuomone geriau blankios spalvos, kad pamerges labiau butu panasios i vienuoles, ar mergaites devincias pizamas? g.gif
Patarciau perzvelgti gersiausiu dizaineriu kolekcijas ir tada postringauti apie ryskias spalvas...bet cia ko gero jau taip yra, kad tos kurios nieko neismano tai daugiausiai karksi ir vaidina baisines ale tai dizaineres doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukita999: 17 birželio 2008 - 16:53
mano pamerges tokia suknele, gal ka irgi sudomintu, http://public.fotki....0080609001.html
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 06 17, 15:51)
Nepykite ponia, bet jeigu jus sedite Londone tai dar nereiskia, kad jus cia labai puikiai ismanote mados subtilybes. Jusu nuomone geriau blankios spalvos, kad pamerges labiau butu panasios i vienuoles, ar mergaites devincias pizamas?  g.gif
Patarciau perzvelgti gersiausiu dizaineriu kolekcijas ir tada postringauti apie ryskias spalvas...bet cia ko gero jau taip yra, kad tos kurios nieko neismano tai daugiausiai karksi ir vaidina baisines ale tai dizaineres  doh.gif

Na koks skirtumas kur as sedziu....
man jau graziau blankesnes spalvos nei papugiskos ryskios....

tiek kiek dizaineriu propoguoja ryskias spalvas tiek pat ju siulo ir blankesnes...

be to dar yra vestuviu mados.....bet niekur kitur tik leituvoje neesu macius tiek ryskiu spalvu vestuviu metu!

bet mes cia gi visos issakom savo nuomone apie suknes, kas kam patinka tinka, o ne vedam seminarus apie mada
Papildyta:
QUOTE(LSBU @ 2008 06 17, 15:46)
kad nuomos salonuose kai nueini tai joms matai tik ryskios spalvos patinka. Nes kai pabande mano pamerges suknele nunesti tai pasake, kad matai jau, pertamsi ir per blanki. Nors spalva mums kaip tik visai grazi.

tai ir sakau kad labai jau ryskias spalvas siulo lietuvoj nuomos salonuose!

QUOTE(LSBU @ 2008 06 17, 16:02)
mano pamerges tokia suknele, gal ka irgi sudomintu, http://public.fotki....0080609001.html

visai faina ir spalva ir sukne! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2008 06 17, 18:10)

man tai svieciasi,kad mada pamergiu ryskiom suknelem atejo del to,kad pernelyg daug nuotaku buna nepatenkintos, jei kas ateina su sviesia suknele - tipo per ta sviesia suknele jau nuotakos nepastebes doh.gif lotuliukas.gif tai vat ir eina ryskiom. ir nuomos salonai nelabai ka turi pasiulyt neryskaus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2008 06 17, 16:13)

tiek kiek dizaineriu propoguoja ryskias spalvas tiek pat ju siulo ir blankesnes...

be to dar yra vestuviu mados.....bet niekur kitur tik leituvoje neesu macius tiek ryskiu spalvu vestuviu metu!
bet mes cia gi visos issakom savo nuomone apie suknes, kas kam patinka tinka, o ne vedam seminarus apie mada
Papildyta:

tai ir sakau kad labai jau ryskias spalvas siulo lietuvoj nuomos salonuose!
visai faina ir spalva ir sukne!  thumbup.gif

matyt mazai vestuviu kitose salyse matete, o jeigu Londone nuejot i 3 vestuves, tai dar neskubekit su savo isvadom mirksiukas.gif Beja ryskias spalvas dazniausiai megsta linsmi, jaunatviski, kuribingi zmones, o tik visokios dull asmenybes ir slepia savo peliskumus po blankybem.
Atsakyti
nervus i konservus, merginos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pukita999 @ 2008 06 17, 16:17)
matyt mazai vestuviu kitose salyse matete, o jeigu Londone nuejot i 3 vestuves, tai dar neskubekit su savo isvadom  mirksiukas.gif  Beja ryskias spalvas dazniausiai megsta linsmi, jaunatviski, kuribingi zmones, o tik visokios dull asmenybes ir slepia savo peliskumus po blankybem.

as nesuprantu ko tu prie manes kabinejies...

cia tema apie pamergiu suknes! as ir pasakau savo nuomone kaip ir kitos!

nu jei man nepatinka ryskios spalvos, tai ka man daryti....as ir sakau kad nepatinka!
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 16:18)
nervus i konservus, merginos  ax.gif

niekas cia nesinervuoja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(katyteee @ 2008 06 17, 16:21)
as nesuprantu ko tu prie manes kabinejies...

cia tema apie pamergiu suknes! as ir pasakau savo nuomone kaip ir kitos!

nu jei man nepatinka ryskios spalvos, tai ka man daryti....as ir sakau kad nepatinka!

Taip tema apie pamergiu sukneles, tai nesuprantu kam buvo reikalinga tavo nuomone apie Lietuva kuriai patinka ryskios spalvos. Sakyciau pati nebutum lietuve g.gif Spalvu gama yra labai plati ir jeigu modelis tinkamas tai ir ryski spalva atrodo graziai, nenorekim, kad visi paskestu blankumoj 4u.gif
Atsakyti
vaje....manau beda tame, kad musu tautos zmones greiti "suvaryt" kitus piktais zodziais. kazin ar yra koks forumas, kur zmones graziai moketu priimti tai, kad kiekvienas turi savita skoni..

del ryskiu spalvu tai man ju tarpe yra graziu, kaip kad yra ir negraziu..pamergems tai gal nesirinkciau ryskiai zaliu ar ruzavu..beje, daug kas priklauso nuo modelio, pamergiu skaiciaus ir vestuviu temos.
man graziau kai spalva nera "rekianti"..kaune tokiu nelabai ka galejo pasiulyt kai man reikejo..kaip dabar yra nezinau.
Atsakyti