Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

Ieskau va tokios spalvos:

http://bp3.blogger.c...00/versace1.jpg

ilgos sukneles, busiu pamerge, tik niekur tokios nerandu... doh.gif
Siaip as Kaune, bet tinka man ir Vilniuje...
Jei kas matete kokiam salone - pasidalinkite drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 15, 02:43)
pirmas dalykas,cia ne zxalsva,antras ne trumpa kaipm kitu,ir isd konteksto ojoj iseina.jei visos trys butu su tokiom kitas reikalas,nors akivaizdu ,kad cia ne pamergiu sukneles.
o griztant prie juodos sukneles,vistiek nieko blogo nematau smile.gif as antrai dienai savo vestuviu juoda ketinu detis smile.gif na nzn,cia kaip kam smile.gif

man irgi grazu juodos sukneles vestuvems... O antrai dienai rengiausi "little black dress" ir jauciausi labai gerai, nors ir ziurejo visi ispute akis, kaip cia jaunoji su juoda suknele biggrin.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
Papildyta:
Papildyta:
Atsakyti
QUOTE(Lolita`777 @ 2008 06 13, 22:45)
Norejau pasiteirauti jusu nuomones mergaites...  4u.gif Mano tikrai gera drauge sumaste,kad ji i mano vestuves desis juoda suknele... verysad.gif  As jai sakiau,kad jos reikalas, bet as nenoreciau,kad ji taip rengtusi... Kaip jus galvojate? Ji bus kaip ir pulke pas mus, nes kartu vazinesimes su pamergytem, pabroliais ir dar keletu poru. Na juoda suknia baliui tai ok, bet ne vestuviu baliui man rodos... Kaip jus galvojat? Bandyt ja perkalbet ar nekreipt demesio? Realiai kaip ir smulkmena cia... 4u.gif

na nieko cia nera blogo per vestuves apsirengti juoda sukne..juoda yra grazu, elegantiska ir tikrai tinka vestuvems! as nesuprantu is kur tas nusistatymas per vestuves pries juoda spalva, o kaip gi vyrai eina su juodais kostiumais???

jau geriau juoda suknei nei tos spalvotos i kurias paziurejus bloga daros!

jei butum rade sukniu su juodu banteliu ar siaip kazkokiu akcentu pamergems, as svocia buciau buvus su juoda sukne..deja lietuvos salonuosa neimanoma tokiu rast..o tikrai deja...

QUOTE(kriiistina 19 @ 2008 06 14, 17:24)
MAno pamergiu sukneles bus tokios

na nelabai man unsure.gif

QUOTE(cic @ 2008 06 15, 13:29)

ilgos sukneles, busiu pamerge, tik niekur tokios nerandu...  doh.gif
Jei kas matete kokiam salone - pasidalinkite  drinks_cheers.gif

as is pat pradziu pagalvojau kad tu ieskai tokios suknes..galvoju nu gi ir optimiste tokia lt rast..o spalvos nei vienam KAUNO SALONE TOKIOS NEMACIAU KAIP IESKOJAU GRUODZIO MENESI...
QUOTE(B.Brigitte @ 2008 06 16, 05:56)

niu labai visos grazios suknutes...nors as tai ilgos visada labiau noriu!
Atsakyti
imesiu keleta pamergyciu su juodomis suknelemis... man tai labai graziai atrodo smile.gif
Musu pamerges buvo su tokiomis suknelemis... smile.gif
Atsakyti
O ta žalia kaip gerai atrodo!
Atsakyti
Man juoda irgi gerai atrodo. Elegantiska ir puosnu. nelabai suprantu, kai apsirengia kuo daugiau blizguciu ir galvoja, kad taip tai jau pats tas issipuscius eit i vestuves. Man tik su beskonybe asociuojasi. Nors tikrai nepeikiu. Kiekvienam kitaip atrodo tinkamiausias variantas.
As ilgai rinkausi ir galiausiai vistiek su juoda eisiu. Man pvz ir balta grazu su kokiu akcentu, bet del baltos nusileidziu, juk jaunosios svente ir tai jos spalva.
Atsakyti
Savaitgali buvau vestuvese ir mano suknele atrode taip:

user posted image
Jei nesimato, ziureti cia:
http://s248.photobuc...=IMG_0013-1.jpg
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura1227: 17 birželio 2008 - 13:08
QUOTE(cic @ 2008 06 15, 15:29)

ilgos sukneles, busiu pamerge, tik niekur tokios nerandu...  doh.gif
Jei kas matete kokiam salone - pasidalinkite  drinks_cheers.gif

Tokios spalvos pamergiu sukneles pries kelis menesius siule siuti dviejuose salonuose:
Ozeskienes 11 ir Karo ligonines g. (Netoli Buities). Medziagas jos jau turejo, gal dabar jau ir pasiutas turi. O salone priesais Okeanide (Gertrudos g.) pasiuva suknele kokia nori ir medziaga parupina. Nueik pasidometi.
Atsakyti
Issiprende visos bedos del juodos spalvos, 4u.gif drauge pasuko ir sake nusipirko kitos spalvos suknia, melyna. smile.gif As jai sakiau,kad mane panos supermamoj jau atkalbejo, gali eit ir su juoda, mirksiukas.gif bet ji pasake,kad mane labai myli ir,kad jei as taip noriu jai ne problema. Visoj sitoj situacijoj ant galo svarbu ne spalva buvo,o kad draugei svarbi as... mirksiukas.gif Na bent jau as tikrai pamaloninta pasijauciau, kad jei tikrai rupi mano nuomone... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Archideja @ 2008 06 15, 14:39)
Nepyk, bet baisios sukneles. Zinau, kad salonuose pasirinkimas nekoks, bet vis delto...

Hmmm mergaites, bet kas taip uzkliuna kriiistina 19 suknuteje jums? Ziurekit, pamergytes pasidazys, susitvarkys plaukus, nebus jokiu juodu petneseliu, modeliukas juk standartinis, o spalva irgi normali, morkvine... As manau,kad vestuviu diena atrodys pamerges tikrai gerai! 4u.gif
Atsakyti
Visiems juk neitiksi, juk kiekvienos skonis skirtingas..man pvz yra grazus sitas modeliukas, spalva ryski ne tokia kaip foto nuotraukoje, nes is mobo prasta kokybe, beto ziurejo modeliuka ir taike prie mano sukneles..
Atsakyti
Tos raudonos pamergiu sukneles tikrai visai graziai atrode, bet va man iskilo tokia problema, kad mano viena pamergele nusiprko suknele internete ir truputi didoka, o kitu sukneliu nebeliko laiko uzsakineti. Surasti panasia spalva labai sunku, o ka dabar besiulyciau jai kazkaip baisu priimti sprendima. Tai jau net nezinau ka ir daryti baigiu pavargti nuo ieskojimu sukneliu.
Atsakyti