Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

QUOTE(Mimuke @ 2008 06 13, 17:27)
wow, kaip grazu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Labai aciu! 4u.gif Ta ir norejau pasakyti, kad vienodi suknuciu modeliukai tikrai nera svarbiausia ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Norejau pasiteirauti jusu nuomones mergaites... 4u.gif Mano tikrai gera drauge sumaste,kad ji i mano vestuves desis juoda suknele... verysad.gif As jai sakiau,kad jos reikalas, bet as nenoreciau,kad ji taip rengtusi... Kaip jus galvojate? Ji bus kaip ir pulke pas mus, nes kartu vazinesimes su pamergytem, pabroliais ir dar keletu poru. Na juoda suknia baliui tai ok, bet ne vestuviu baliui man rodos... Kaip jus galvojat? Bandyt ja perkalbet ar nekreipt demesio? Realiai kaip ir smulkmena cia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita`777 @ 2008 06 14, 01:45)
Norejau pasiteirauti jusu nuomones mergaites...  4u.gif Mano tikrai gera drauge sumaste,kad ji i mano vestuves desis juoda suknele... verysad.gif  As jai sakiau,kad jos reikalas, bet as nenoreciau,kad ji taip rengtusi... Kaip jus galvojate? Ji bus kaip ir pulke pas mus, nes kartu vazinesimes su pamergytem, pabroliais ir dar keletu poru. Na juoda suknia baliui tai ok, bet ne vestuviu baliui man rodos... Kaip jus galvojat? Bandyt ja perkalbet ar nekreipt demesio? Realiai kaip ir smulkmena cia... 4u.gif

Na as tavo drauge palaikau 4u.gif juoda visada grazi,elegantiska,ir madinga mirksiukas.gif tuo labaiu,kad ji ne pamerge ar pan smile.gif na sveciam nemanau,kad reiketu sakyt kokia spalva rengtis,man asmeniskai juoda spalva lb patinka,ir kadangi turiu nedideliu figuros trukumu juoda uzmaskuoja smile.gif juoda yra klasika,ir tinkaq visom progom ax.gif
Atsakyti
As sutinku su visais juodos spalvos privalumais, pati turiu tokiu sukniu ir t.t. bet pvz i jos vestuves man net mintis nekilo juodos detis... doh.gif ir ji siaip daugiau nei paprastas svecias, jei ji dar nebutu istekejus, ja su vyru butumem eme i vyriausias poras (bet dabar ji sake kadangi istekejus tai cia butu nei sis nei tas, nors man tai ir ok viskas) arba i pirslius dar galvojome imti, bet po to pamastem,kad per jauni jie dar (23-24metai). Man ir siaip svarbus jos dalyvavimas del to ir nenoriu kad juodai rengtusi schmoll.gif Bet kaip sakai gal ir nereikia kistis ka sveciai rengsis... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 12, 00:24)
ne nu bl..!atsiprasau,jau galvojau vargai baiges,sake visom aisku zalsvos sukneles o ta kur vestuvine norejo detis man va ka atsiunte tipo jai lb patinka doh.gif
http://www.ginnis.co...ress=C648ft.jpg

cia kaip kam, man sita suknele labai grazi, as buciau nieko pires jei mano pamerges taip rengtusi
Atsakyti
[quote=reduxe,2008 06 13, 08:42]
[quote=mikyta,2008 06 12, 13:53]
dar keletas modeliuku, gal kam patiks;)

gal gali nuoroda imesti is kur tokias grozybes trauki? 4u.gif
[/quote]

va, nuoroda, prašom:

http://www.jimhjelmo...teas/index.html

tikrai yra nuostabių suknelių, net ir juodos kelios labai gražios. nesuprantu kodėl Lietuvoj daug kam ši spalva nepriimtina vestuvėms:/ sakyčiau gali būti blogas modelis, tada nepriimtina. bet geras kirpimas ir tinkami aksesuarai lemia sėkmęwink.gif
per mano vestuves viena iš geriausių draugių buvo su juoda suknele. dėl to nei kiek nepykau, nes atrodė super, gal tik nelabai patiko, kad ji buvo trumputė. bet niekam vakarėlio tai nesugadino:)
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
MAno pamergiu sukneles bus tokios
Atsakyti
QUOTE(Silan @ 2008 06 14, 16:28)
cia kaip kam, man sita suknele labai grazi, as buciau nieko pires jei mano pamerges taip  rengtusi

pirmas dalykas,cia ne zxalsva,antras ne trumpa kaipm kitu,ir isd konteksto ojoj iseina.jei visos trys butu su tokiom kitas reikalas,nors akivaizdu ,kad cia ne pamergiu sukneles.
o griztant prie juodos sukneles,vistiek nieko blogo nematau smile.gif as antrai dienai savo vestuviu juoda ketinu detis smile.gif na nzn,cia kaip kam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita`777 @ 2008 06 14, 12:38)
As sutinku su visais juodos spalvos privalumais, pati turiu tokiu sukniu ir t.t. bet pvz i jos vestuves man net mintis nekilo juodos detis... doh.gif ir ji siaip daugiau nei paprastas svecias, jei ji dar nebutu istekejus, ja su vyru butumem eme i vyriausias poras (bet dabar ji sake kadangi istekejus tai cia butu nei sis nei tas, nors man tai ir ok viskas) arba i pirslius dar galvojome imti, bet po to pamastem,kad per jauni jie dar (23-24metai). Man ir siaip svarbus jos dalyvavimas del to ir nenoriu kad juodai rengtusi  schmoll.gif Bet kaip sakai gal ir nereikia kistis ka sveciai rengsis...  4u.gif

jetau nu aisku nereikia kistis. tegu zmones rengiasi taip kaip jausis gerai ir patogiai. man apskirtai nelabai isivaizduojama kaip galima zmonems aiskint ka rengtis, net jei tai ir tavo vestuves blink.gif
juoda suknele puikiai tinka ir vestuvems.
Atsakyti
QUOTE(luke @ 2008 06 12, 14:16)
Musu vestuves buvo jau beveik pries menesiuka bigsmile.gif Savo pamergytem pasakiau tik tiek, kad noreciau jas matyti su raudonos spalvos suknytem ax.gif Neatsirado nei vienos priestaraujancios. Man nebuvo jokio skirtumo ar suknute bus ilga, ar trumpa, pusta, ar siaura unsure.gif Pabroliu paprasiau, kad butu su raudonais marskinukais rolleyes.gif Nenorejau nervu gadinti nei joms, nei sau, prasant vienodu sukneliu.
Kelios nuotraukytes...
http://public.fotki....-05-17/154.html

Super thumbup.gif šaunuolės pamergytės 4u.gif
labai garžios vestuvės wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 11, 23:24)
ne nu bl..!atsiprasau,jau galvojau vargai baiges,sake visom aisku zalsvos sukneles o ta kur vestuvine norejo detis man va ka atsiunte tipo jai lb patinka doh.gif
http://www.ginnis.co...ress=C648ft.jpg

Siaubinga blink.gif bėk nuo tokios pamergės kuo toliau.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kriiistina 19 @ 2008 06 14, 19:24)
MAno pamergiu sukneles bus tokios

Nepyk, bet baisios sukneles. Zinau, kad salonuose pasirinkimas nekoks, bet vis delto...
Atsakyti