Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

QUOTE(mikyta @ 2008 06 12, 13:58)
na, tai nekreipsim demesio i kai kuriu zmoniu pastabas "kaip jus cia dabar vede ir i poras einat". mes vaiku neturim ir atrodom kaip 25!  biggrin.gif , na bent jau as chi chi chi;)

na tikrai neatrodai vyresne nei 25! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2008 06 12, 13:54)
labai dailiai atrode mergaites!

pas mus vestuvese buvo vedusiu, nes as norejau kad pulke butu man artimi zmones draugai, o ne kazkokios puseseres ar pusbroliai ar kitokie giminaiciai su kuriais nebendrauji, ir mes dabar kur liudininkausim bus vedusiu poru!
nu kas gi cia tokio!

nemaciau kad cia tu parasius!
baik tu pergyvent kad jus vede! koks kieno reikalas, svarbu jaunieji jus pakviete!

aaa, sveika biggrin.gif vat kur susitikom lotuliukas.gif
na, as is pradziu nieko nepagalvojau, kad kazkam keista pasirodys, bet paskui kai kas is vyro ir tuo paciu jaunikio draugu labai nusistebejo kaip cia taip...tikriausiai be del to, kad ju nekviete i poras g.gif
tai va, tada ir susimasciau kaip ten bus ir kokie dabar lietuvoj poru "paprociai";)
geriausia bus piktu liezuviu net nesiklausyt;)
Papildyta:
QUOTE(katyteee @ 2008 06 12, 14:03)
na tikrai neatrodai vyresne nei 25!  mirksiukas.gif

aciu, dabar tikrai geriau jauciuos biggrin.gif o kai apsirengsiu ruzava suknele, tai dar pora metu "nusibrauks" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikyta @ 2008 06 12, 16:53)
dar keletas modeliuku, gal kam patiks;)
o ta pirmoji suknele man patinka?ji LT? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikyta @ 2008 06 12, 14:14)
aaa, sveika biggrin.gif  vat kur susitikom lotuliukas.gif 
na, as is pradziu nieko nepagalvojau, kad kazkam keista pasirodys, bet paskui kai kas is vyro ir tuo paciu jaunikio draugu labai nusistebejo kaip cia taip...tikriausiai be del to, kad ju nekviete i poras g.gif
tai va, tada ir susimasciau kaip ten bus ir kokie dabar lietuvoj poru "paprociai";)
geriausia bus piktu liezuviu net nesiklausyt;)
Papildyta:
aciu, dabar tikrai geriau jauciuos biggrin.gif o kai apsirengsiu ruzava suknele, tai dar pora metu "nusibrauks"  bigsmile.gif

aha, rasau rasau, ziuriu gi tu cia!

maziau tu cia paisyk kitu!

svarbu jauniesiems gerai, o visiems kitiems...tai tegu eina ir issi trina galvas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 12, 14:26)
o ta pirmoji suknele man patinka?ji LT? g.gif

ne, ne LT. sako, ten tokios nelabai populiarios...net ir keliuose nuomu salonuose pasake, kad paprastu sukneliu niekam nereikia, niekas tokiu neuzsakineja ir pan. man pasiule pasiut Danguoles salone Kaune. butu kainave po 200lt, bet drauge paziurejo kokios pas juos medziagos ir tos idejos atsisakiau. tuo labiau, kad sunku pasiut tik pagal ismatavimus, net nemacius zmogaus. jei paskui negerai kazkas bus, ka tada daryt? tuo labiau, kad vasara vestuviu sezonas ir kokios geresnes sukneles jau butu uzsakytos...
na, ir isikalbejau...tos sukneles, kur ikeliau nuotraukas, yra is internetinio puslapio. ir ju kainos kazkur apie £150-200. man tiek moket biski per daug.. jei domina, kazkur berods turiu nuoroda.

Papildyta:
dar keletas sukneliu ir spalvu pavyzdziu. mano nuomone, kiekviena spalva turi graziu atspalviu;)
Papildyta:
ir dar:)
Atsakyti
Gyvevancioms UK, tai patariu pasiekskoti sukneliu TKMaxx. Ten tikrai buna graziu sukneliu pamergems, ir nemazai vienodu modeliu skirtingu dydziu. Mes savasias pamergems irgi is ten pirkom smile.gif
Atsakyti
As dalyvausiu vestuvese greitai ir labai dziaugiuosi kad jaunoji leido rengtis taik kaip tik norim tongue.gif ir mums vargo ir jai maziau. O be to bus 10 poru tai manau labai sunku butu visas vienodai aprengt smile.gif
Atsakyti
[quote=mikyta,2008 06 12, 13:53]
dar keletas modeliuku, gal kam patiks;)

gal gali nuoroda imesti is kur tokias grozybes trauki? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mikyta @ 2008 06 12, 17:41)
ne, ne LT. sako, ten tokios nelabai populiarios...net ir keliuose nuomu salonuose pasake, kad paprastu sukneliu niekam nereikia, niekas tokiu neuzsakineja ir pan. man pasiule pasiut Danguoles salone Kaune. butu kainave po 200lt, bet drauge paziurejo kokios pas juos medziagos ir tos idejos atsisakiau. tuo labiau, kad sunku pasiut tik pagal ismatavimus, net nemacius zmogaus. jei paskui negerai kazkas bus, ka tada daryt? tuo labiau, kad vasara vestuviu sezonas ir kokios geresnes sukneles jau butu uzsakytos...

na kas tiesa tai tiesa del paprastu sukniu lietuvoje, tik nesuprantu kodel...juk taip grazu uzsideti elegantiska paprasta suknute..siaip tai kaip ieskojau buvo tokiu paprastesniu modeliu keliose salonuose, pas birute, nezinau kaip vadins kitas salonas, bet tas kur rotuses 1 yra, ir tame priesais bernelius, berods valanciaus gatvej, dar nuotaku namuose buvo neblogu..o vsiur kitus tai kaip papugoms prisiuta priraukta...nu soris bet man tikrai negrazu!

tik neaisku ar salonai nutare kad nenpopuliarios ar tokiu niekas nenomuoja....nes labai daug is ko girdziu kad sunku surats normalia sukne! unsure.gif
QUOTE(DKNight @ 2008 06 12, 20:05)
Gyvevancioms UK, tai patariu pasiekskoti sukneliu TKMaxx. Ten tikrai buna graziu sukneliu pamergems, ir nemazai vienodu modeliu skirtingu dydziu. Mes savasias pamergems irgi is ten pirkom  smile.gif

tikra tiesa, tik ta reikejo daryti pavasari, nes jau dabar viskas isrinkta!
Papildyta:
musu bus panasios i sita, tik kad oranzines ir tas bantukas eis iskart po krutine ir bsu tokios smeliavos spalvos..ir bsu ne ilgas o trumpas

Atsakyti
Man labai graziai atrode pamerges per mano seses vestuves. Grazi silta spalva, visos kartu vienodos ir kartu truputi inndividulios (nes modeliai skirtingi). Graziai derejo prie pieniu smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svistute: 13 birželio 2008 - 16:08
grazu!

o kodel puostes be peiniu tada?

Atsakyti
QUOTE(luke @ 2008 06 12, 14:16)
Musu vestuves buvo jau beveik pries menesiuka bigsmile.gif Savo pamergytem pasakiau tik tiek, kad noreciau jas matyti su raudonos spalvos suknytem ax.gif Neatsirado nei vienos priestaraujancios. Man nebuvo jokio skirtumo ar suknute bus ilga, ar trumpa, pusta, ar siaura unsure.gif Pabroliu paprasiau, kad butu su raudonais marskinukais rolleyes.gif Nenorejau nervu gadinti nei joms, nei sau, prasant vienodu sukneliu.
Kelios nuotraukytes...
http://public.fotki....-05-17/154.html

wow, kaip grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti