Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 11, 23:24)
ne nu bl..!atsiprasau,jau galvojau vargai baiges,sake visom aisku zalsvos sukneles o ta kur vestuvine norejo detis man va ka atsiunte tipo jai lb patinka doh.gif
http://www.ginnis.co...ress=C648ft.jpg

blink.gif blink.gif blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
o ar negalvojai ja tiesiog pasiusti kuo toliau, o ne cirka daryti is tavo sventes su savo norais? as tokios net vestuvese nenoreciau matyti. schmoll.gif
Atsakyti
ne nu bl..!atsiprasau,jau galvojau vargai baiges,sake visom aisku zalsvos sukneles o ta kur vestuvine norejo detis man va ka atsiunte tipo jai lb patinka doh.gif

Su tokia suknele i koki baliu ar sveciu bunant butu galima eiti, bet tikrai ne i pamerges schmoll.gif
Atsakyti

Aš nelabai įsivaizduoju koks žmogaus skonis turi būti, kad iš viso gali sugalvoti taip apsirengti. Nenoriu įžeisti nieko, kam ši suknelė graži, bet man ji tinka nebent cirko artistams.
Atsakyti
vakar susikoliojom,ji man pareiske : niekur nematyta,niekur negirdeta ,kad nuotaka taip isijaustu i savo vaidmeni doh.gif tipo as labai viska aiskinu,nors pasakiau tik spalvyte,pasitarusi,cia vadinasi dau prasau?as puokstes sakiau paciom issirinkt,kitos nenori nieko ispudingo,paprastos sukneles,o ji cirka daro doh.gif ji pas mus asavaitgali buvo apsirengus:raudona nutasyta mike,zydras miniakas iki pazastu uztemptas,siuvinetas ruzavai,auksiniai bateliai uz 40lt,zali seseliai ir violetinis rankinukas mini doh.gif jei ji su ta suknia ateitu i pamerges,tai tik apsijuoktu,ir visai is konteksto iseitu.na dar kartas ir gales nebeit blush2.gif
Atsakyti
Musu vestuves buvo jau beveik pries menesiuka bigsmile.gif Savo pamergytem pasakiau tik tiek, kad noreciau jas matyti su raudonos spalvos suknytem ax.gif Neatsirado nei vienos priestaraujancios. Man nebuvo jokio skirtumo ar suknute bus ilga, ar trumpa, pusta, ar siaura unsure.gif Pabroliu paprasiau, kad butu su raudonais marskinukais rolleyes.gif Nenorejau nervu gadinti nei joms, nei sau, prasant vienodu sukneliu.
Kelios nuotraukytes...
http://public.fotki....-05-17/154.html
Atsakyti
QUOTE(luke @ 2008 06 12, 15:16)
Musu vestuves buvo jau beveik pries menesiuka bigsmile.gif Savo pamergytem pasakiau tik tiek, kad noreciau jas matyti su raudonos spalvos suknytem ax.gif Neatsirado nei vienos priestaraujancios. Man nebuvo jokio skirtumo ar suknute bus ilga, ar trumpa, pusta, ar siaura unsure.gif Pabroliu paprasiau, kad butu su raudonais marskinukais rolleyes.gif Nenorejau nervu gadinti nei joms, nei sau, prasant vienodu sukneliu.
Kelios nuotraukytes...

labai grazu :)ir sukneles normalios wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 12, 09:01)
vakar susikoliojom,ji man pareiske : niekur nematyta,niekur negirdeta ,kad nuotaka taip isijaustu i savo vaidmeni doh.gif tipo as labai viska aiskinu,nors pasakiau tik spalvyte,pasitarusi,cia vadinasi dau prasau?as puokstes sakiau paciom issirinkt,kitos nenori nieko ispudingo,paprastos sukneles,o ji cirka daro doh.gif ji pas mus asavaitgali buvo apsirengus:raudona nutasyta mike,zydras miniakas iki pazastu uztemptas,siuvinetas ruzavai,auksiniai bateliai uz 40lt,zali seseliai ir violetinis rankinukas mini doh.gif jei ji su ta suknia ateitu i pamerges,tai tik apsijuoktu,ir visai is konteksto iseitu.na dar kartas ir gales nebeit blush2.gif

uzuojauta tau del pamerges...as per vestuves atsisakiau poru, nes su vyro draugu isrinktosiom nelabai galejau ka suderint..be to, pas mus beveik visi draugai vede ir su vaikais, tai kazkaip jau nelabai tiko i poras;) tai tik dvi mano drauges dar buvo be antru pusiu ir be vaiku, tai jos ir buvo a la pamerges:) del sukneliu tik pageidavau, kad butu ilgos ir deretu tarpusavyje. taigi, tamsiaplauke buvo su sodriai auksine, o sviesiaplauke - su tokia svelnaus padziuvusiu samanu zalumo, net sunku nupasakot;) man atrode visai grazu:) musu vestuves nebuvo tradicines, tai pora tetu pabumbuliavo, bet jaunimui viskas patiko.

beje, ar dar yra vedusiu poru einanciu i poras? ar cia tik mes tokie keistuoliai busim?

Papildyta:
QUOTE(luke @ 2008 06 12, 12:16)
Kelios nuotraukytes...

sveikinu! labai graziai atrodet:) nors nesu raudonos spalvos megeja, bet man patiko, kad modeliai nebuvo vienodi.
beje, kas jus fotografavo? stilius pasirode panasus i Zabielaites;)
Papildyta:
na, ne mano megstamiausia spalva, bet del draugystes apsirengciau;)
Atsakyti
[quote=mikyta,2008 06 12, 15:40]
beje, ar dar yra vedusiu poru einanciu i poras? ar cia tik mes tokie keistuoliai busim?

mano vestuvese i pamerges ejo mano istekejusi sesuo ir vaikiuka jau turejo, ji buvo trecioji pamerge, o kadangi uz mane jaunesne tai nelabai ir pasakytum kad istekejusi jau yra, kita sesuo buvo pirmoji pamergyte, o antroji buvo vyro sesuo ir viskas buvo thumbup.gif
Atsakyti
dar keletas modeliuku, gal kam patiks;)
Atsakyti
QUOTE(luke @ 2008 06 12, 12:16)
Kelios nuotraukytes...

labai dailiai atrode mergaites!
QUOTE(mikyta @ 2008 06 12, 13:51)

[

pas mus vestuvese buvo vedusiu, nes as norejau kad pulke butu man artimi zmones draugai, o ne kazkokios puseseres ar pusbroliai ar kitokie giminaiciai su kuriais nebendrauji, ir mes dabar kur liudininkausim bus vedusiu poru!
nu kas gi cia tokio!

nemaciau kad cia tu parasius!
baik tu pergyvent kad jus vede! koks kieno reikalas, svarbu jaunieji jus pakviete!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyteee: 12 birželio 2008 - 14:55
QUOTE(mikyta @ 2008 06 12, 15:51)
sveikinu! labai graziai atrodet:) nors nesu raudonos spalvos megeja, bet man patiko, kad modeliai nebuvo vienodi.
beje, kas jus fotografavo? stilius pasirode panasus i Zabielaites;)

Aciu mirksiukas.gif Fotografe Jurate Ciakiene
Atsakyti
[quote=zvaigzd_leja,2008 06 12, 13:52]
[quote=mikyta,2008 06 12, 15:40]

mano vestuvese i pamerges ejo mano istekejusi sesuo ir vaikiuka jau turejo, ji buvo trecioji pamerge, o kadangi uz mane jaunesne tai nelabai ir pasakytum kad istekejusi jau yra, kita sesuo buvo pirmoji pamergyte, o antroji buvo vyro sesuo ir viskas buvo thumbup.gif
[/quote]

na, tai nekreipsim demesio i kai kuriu zmoniu pastabas "kaip jus cia dabar vede ir i poras einat". mes vaiku neturim ir atrodom kaip 25! biggrin.gif , na bent jau as chi chi chi;)
Atsakyti