Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

QUOTE(Irma77 @ 2008 06 05, 15:56)
Na kai pamerges pradeda diktuoti jaunajai tai manau juokinga. Tokios ir drauges manu. Manes kai pakviete pries 2 metus i pamerges eiti tai paprase tik rozines spalvos suknyte buti ir viskas. O daugiau nei ilgio nei modelio nedirigavo,. Visos buvome kaip susitarusios visno atspalvio, tik modeliukai visiskai kitokie. O sesute jos kitu sviesesniu atspalviu buvo ir vyriausia pamerge buvo. Tai labai viskas susiderino ir graziai atrode. Cia manu pamergiu garbes reikalas yra sutikti su jaunosjiso pageidavimu.

Dabar vel eisiu i vestuves ir nebezinau ka rengtis. Ne pamerge ir ne svocia. Busiu uz ta vadinama pijokeli..... O dar ir diplomo iteikimas bus man uz2 savaiciu. tai sakau gal siudintis reikia kremine ilga ir gerai ir ten ir ten bus. O jei balta kostiumeli tai kazkaip ne taip manau buciau. Kai klausiau kaip galiu rengtis tai nieko nesake kad ir su raudona sako galiu eiti. Na bet as is solidarumo neisiu su tokia. Lai buna nuotaka ryskiausia.

Daug kartu teko buti pamerge ir niekada nekilo sunkumu 4u.gif
Ne karta teko ir vadinamu pijoku buti lotuliukas.gif Tai as visada rinkdavausi juoda trumpa suknele ir kitokios spalvos batelius ir svarkeli. Sia vasara irgi teks dalyvauti sveciu. Tai apsirengsiu juoda suknele, sidabrines spalvos basutes ir bolero. Manau tai geriausias variantas sveciui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 06 02, 09:57)
Mano metgytes, jeigu nieno nesuras pirkti, turbut siudins va tokias:
[attachmentid=145138]

laaabai grazios wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet istikruju yra labai nemandagu sveciams aiskinti kaip rengtis doh.gif doh.gif doh.gif

Galima tik subtiliai ir taktiskai paskelbti sventes tema ir pageidaujama apranga(kvietime).

Bet taip grubiai renkis ruzavai...fui fui fui, kaip geda........ blink.gif blink.gif

Nu cia is kaip kuriu jauciasi, kad etiketo taisykliu akyse nemate,
siaip kviesciau pasiskaityti ir iskarto butu aisku,,,kas kaip kur ir t.t. ir piktumu nebutu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Oj nepatikesit...pagaliau tos nesamones baigesi su pamergem bigsmile.gif dvi jau nusipirko zalsvas trumpas,kokias norejo.tik del vienos nzn,ji sake,kad zalsvos nori,visos pradejo ieskot,tada ji pasake,kad jai netinka,bet as jai pasakiau,jog pati issirinko spalva tegu tokia ir dedasi.tai nezinau nieko apie ja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 08, 18:44)
Oj nepatikesit...pagaliau tos nesamones baigesi su pamergem bigsmile.gif dvi jau nusipirko zalsvas trumpas,kokias norejo.tik del vienos nzn,ji sake,kad zalsvos nori,visos pradejo ieskot,tada ji pasake,kad jai netinka,bet as jai pasakiau,jog pati issirinko spalva tegu tokia ir dedasi.tai nezinau nieko apie ja smile.gif

Tai lauk siurprizu tada.. biggrin.gif Nenoriu gasdint, bet geriau jau tu ja pasidomek.. 4u.gif Kad paskui daug nervu nekainuotu.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 08, 19:44)

Kodel tu tokius zmones kvieti i pamerges g.gif ? Kaip ta kur viskuo nepatenkinta. Man tikrai gaila mergaiciu, kurios savo vestuviu diena turi nervuotis va del tokiu pamergiu gun_bandana.gif
Atsakyti
na del tos kur spalva pakeist nori,tai nesijaudinu.neateis su kokia ojoj suknele,jai nepatinka blizguciai ir t,t.as ja viena kart gyvenime macius,ji mano vyro pusbrolio ilgamete drauge,o jie su tuo pusbroliu artimi labai.tad negaliu nieko padaryt.o ta kur viskuo nepatenkinta,kuri vestuvine suknele norejo detis,tai nebekelia reikalavimu.vyras nuleido ant zemes tongue.gif bet kai pirks suknele kartu vaziuosiu,maza kas jai uzplaukt gali doh.gif savaitgali buvo pas mus sveciuose,pamatytumet kaip apsirengus doh.gif
Atsakyti
sveikos mergaites, turiu labai dideli prasyma...mano drauges vestuves kita įdieni, ji nori kad mes visos butumem su ilgom zydrom suknutem..taciau problema ta, kad as gyvenu ne lietuvoj ir grysiu tikant vestuviu ir turesiu kokias 4val ja rasti.. gal galetumet padet ir pasidalint informacija kur kas mane kokiu graziu suknuciu Kaune... buciau be galo dekinga ... ashiukas smile.gif
Atsakyti
man panasi problema del sukneles, nes atvaziuosim likus 5 dienoms iki vestuviu. jaunoji nori ruzavu sukneliu...kiek domejausi salonais, tai nieko gero neradau..visos pustos arba netinka spalva ar modelis...nera paprasta kazka surast, nes dauguma salonu Kaune net neturi savo internetiniu puslapiu. o jei ir turi, tai nuotraukose visai ne tai, kas kabo salonuose. drauge man ieskojo, fotografavo sukneles ir siunte emailu. is tikruju, tai dziaugiuosi tuo, nes pamaciau, kad nieko mano skoniui patenkint ten nebuvo. taigi, siuvames sukneles smile.gif kadangi medziaga pirkau nebrangiai, o siuva lietuvaite, tai kainuos tiek pat kiek nuoma kainuotu lietuvoj.

beje, gaila, kad jaunosios taip baidosi juodos ir baltos spalvu pamergem..man graziausia balta iki keliu suknyte perrsita juodu kaspinu arba atvirksciai - juoda su baltu. jauciu niekas nepamena, kad apie 70-uosius ar siek tiek anksciau lietuvoj buvo mada pamergem eit vienodom trumpum baltom suknelem. aisku, niekas ju su nuotaka nemaise ir visiems buvo labai grazu:)))

Papildyta:
kaip jums tokios sukneles? mes siusimes kazka panasaus i ta paskutine zalsva. spalva bus kita ir tikriausiai be sleikuciu. norisi kazko paprasto, nes nuotakos suknele ne pusta wink.gif
Papildyta:
oi, atsiprasau, ne ta tvarka susikele...na, bus kazkas panasaus i abi, t.y. paskutine ir priespaskutine. sukneliu virsus siek tiek skirsis. na, ir spalvos netos. reikia gi ruzavos;)
lauksiu nuomoniu:))
Atsakyti
QUOTE(mikyta @ 2008 06 11, 19:47)
man panasi problema del sukneles, nes atvaziuosim likus 5 dienoms iki vestuviu. jaunoji nori ruzavu sukneliu...kiek domejausi salonais, tai nieko gero neradau..visos pustos arba netinka spalva ar modelis...nera paprasta kazka surast, nes dauguma salonu Kaune net neturi savo internetiniu puslapiu. o jei ir turi, tai nuotraukose visai ne tai, kas kabo salonuose. drauge man ieskojo, fotografavo sukneles ir siunte emailu. is tikruju, tai dziaugiuosi tuo, nes pamaciau, kad nieko mano skoniui patenkint ten nebuvo. taigi, siuvames sukneles smile.gif kadangi medziaga pirkau nebrangiai, o siuva lietuvaite, tai kainuos tiek pat kiek nuoma kainuotu lietuvoj.

beje, gaila, kad jaunosios taip baidosi juodos ir baltos spalvu pamergem..man graziausia balta iki keliu suknyte perrsita juodu kaspinu arba atvirksciai - juoda su baltu. jauciu niekas nepamena, kad apie 70-uosius ar siek tiek anksciau lietuvoj buvo mada pamergem eit vienodom trumpum baltom suknelem. aisku, niekas ju su nuotaka nemaise ir visiems buvo labai grazu:)))

Papildyta:
kaip jums tokios sukneles? mes siusimes kazka panasaus i ta paskutine zalsva. spalva bus kita ir tikriausiai be sleikuciu. norisi kazko paprasto, nes nuotakos suknele ne pusta wink.gif
Papildyta:
oi, atsiprasau, ne ta tvarka susikele...na, bus kazkas panasaus i abi, t.y. paskutine ir priespaskutine. sukneliu virsus siek tiek skirsis. na, ir spalvos netos. reikia gi ruzavos;)
lauksiu nuomoniu:))

Puikus pasirinkimas thumbup.gif thumbup.gif
Tik jau spalva RUZAVA doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
ne nu bl..!atsiprasau,jau galvojau vargai baiges,sake visom aisku zalsvos sukneles o ta kur vestuvine norejo detis man va ka atsiunte tipo jai lb patinka doh.gif
http://www.ginnis.co...ress=C648ft.jpg
Atsakyti
QUOTE(Smilga222 @ 2008 06 12, 00:24)
ne nu bl..!atsiprasau,jau galvojau vargai baiges,sake visom aisku zalsvos sukneles o ta kur vestuvine norejo detis man va ka atsiunte tipo jai lb patinka doh.gif
http://www.ginnis.co...ress=C648ft.jpg

dzyzas kraist... doh.gif gal jai smegenis kasnors atsiprasant isoperavo, kad i pamerges su tokia suknele sugalvojo eiti... doh.gif
oj...kaip pagalvoju...ir prisimenu savo vargus... pasakysiu tau tiesiai sviesiai... statyk tokias ozkas i vieta, kitaip ant galvos uzsilips...is savo patirties sakau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mikyta @ 2008 06 11, 20:47)
man panasi problema del sukneles, nes atvaziuosim likus 5 dienoms iki vestuviu. j

labai grazius pvz pasirinkot smile.gif tik tikrai... galejo ne ruzava spalva pasirinkti...antravertus, dabar ta spalvu ivairenybe populiari visokia apie kokia pagalvoji... pernai metais kai planavau savo vestuves galvojau kokias pasirinkti, kad butu ne tokios kaip daugumos(vandeniskas bruozas lotuliukas.gif ), nenorejau zydru, melynu - buvo pas vyro sese vestuvese tokios, ruzavos jau vee... oranzines buvo ant bangos...nusprendziau kad bus samanu spalvos... buvo labai daug priestaraujanciu, kad per rysku bus, kad niekam netiks tokia spalva ir t.t. ir pan...taciau vestuviu diena sulaukem labai daug pagyru biggrin.gif
na ir nuvaziavau as si pavasari i Lt, praejau salonus, ir tu zaliu dabar tiek aptikau kad issiziojau... dveji salonai apskritai nukopijavo pamergines sukneles ir prisisiuvo kopiju... paskui suzinojau kaip visa tai daroma doh.gif tik aisku medziagos kokybe ir pasiuvimo visiskai skiriasi nuo pirktu ir siutu is gariuniniu medziagu...
Atsakyti