Mano metgytes, jeigu nieno nesuras pirkti, turbut siudins va tokias:
[attachmentid=145138]
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 06 02, 08:57)
Mano metgytes, jeigu nieno nesuras pirkti, turbut siudins va tokias:
[attachmentid=145138]
[attachmentid=145138]
O jau grozis Kaip tik pamergems, jaunatviska, zaisminga, lengva
QUOTE(Almita @ 2008 06 01, 12:51)
Sita kokia grazute is ten
Man tokia suknute dar grazute, bet turbut nelangva bus pasiut ja
[attachmentid=145384]
[attachmentid=145384]
QUOTE(Samira @ 2008 05 21, 23:12)
Mačiau fotografo darbus, kur pamergės su auksinėmis suknelėmis. Vaizdelis . Labai patiko. Aš irgi užsimaniau. Tik mano pamergės tokios spalvos nenori. Jos visos šviesios arba šatenės. Mačiau nuotraukų internete, kur šviesiaplaukės merginos su auksine suknele. Kaip kažkuri jau sakė - skandina (susiplaka odos ir plaukų spalva su suknele ir gaunasi didelė ruda masė) Įtariu, kad labiau tinka tamsiaplaukėms.
pvz., mano pamergytes visos sviesios (blondines) tik viena tamsi, as labai norejau kad pamergiu sukneles butu auksines, bet prisiskaiciau kad sviesioms visiskai netinka auksine, nuliudau ir jau beveik buvau persigalvojus kita spalvyte, bet aciu, mano geruju pamergyciu deka, jos bus su auksinem suknelem, nes kai jos pabande (idomumo delei) uzsivilkti auksine suknele - tiko na ji siek tiek tamsesne, bet vis tiek auksine mano noras issipilde o galu gale ir pirsliene geranoriskai sutiko rinktis tamsiai ruda suknyte
taigi, pacios nepabande nesuzinosit
QUOTE(ausryyte @ 2008 05 24, 18:33)
Na, rankinukai manau pravers, vienai lupdazi, kitai pudra ir visa savo garderoba isdalinsi Nes as irgi neimsiu rankinuko.. O siuvames mes is atlaso, tai pabroliukams irgi tiks.. Salonas Hestija, jis yra naujai atsidares, Barsausko gatvej, priesais Mola.. Tai ir kaineles kol kas tokios Ir ta panele, kuri ten dirba sake labai faina, daug patarimu duoda, tai ir modeliukus pamergytem pasiule kiekvienai pagal ja, nes pas mane visos labai skirtingos..
keisti sutapimai, bet ir mano pamergytes ta salona issirinko turiu pastebet labai malonios paneles ten dirba ir pataria kas tinka kas nelabai pagal figuryte. tikiuosi bus viskas gerai
QUOTE(puskojne @ 2008 06 03, 21:08)
keisti sutapimai, bet ir mano pamergytes ta salona issirinko turiu pastebet labai malonios paneles ten dirba ir pataria kas tinka kas nelabai pagal figuryte. tikiuosi bus viskas gerai
As manau, kad tikrai viskas bus gerai
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 06 03, 19:12)
Man tokia suknute dar grazute, bet turbut nelangva bus pasiut ja
[attachmentid=145384]
[attachmentid=145384]
Jau koks grozis sios suknutes Gerai siuvejai, manau, problemu siuvant tikrai nekiltu
graži spalvytė man šitos ir siuvinėjimas...
QUOTE(viktory @ 2008 06 05, 10:06)
graži spalvytė man šitos ir siuvinėjimas...
Mano pamergių suknelių spalva tokia, tik aišku audinys ne toks kokybiškas
Na kai pamerges pradeda diktuoti jaunajai tai manau juokinga. Tokios ir drauges manu. Manes kai pakviete pries 2 metus i pamerges eiti tai paprase tik rozines spalvos suknyte buti ir viskas. O daugiau nei ilgio nei modelio nedirigavo,. Visos buvome kaip susitarusios visno atspalvio, tik modeliukai visiskai kitokie. O sesute jos kitu sviesesniu atspalviu buvo ir vyriausia pamerge buvo. Tai labai viskas susiderino ir graziai atrode. Cia manu pamergiu garbes reikalas yra sutikti su jaunosjiso pageidavimu.
Dabar vel eisiu i vestuves ir nebezinau ka rengtis. Ne pamerge ir ne svocia. Busiu uz ta vadinama pijokeli..... O dar ir diplomo iteikimas bus man uz2 savaiciu. tai sakau gal siudintis reikia kremine ilga ir gerai ir ten ir ten bus. O jei balta kostiumeli tai kazkaip ne taip manau buciau. Kai klausiau kaip galiu rengtis tai nieko nesake kad ir su raudona sako galiu eiti. Na bet as is solidarumo neisiu su tokia. Lai buna nuotaka ryskiausia.
Dabar vel eisiu i vestuves ir nebezinau ka rengtis. Ne pamerge ir ne svocia. Busiu uz ta vadinama pijokeli..... O dar ir diplomo iteikimas bus man uz2 savaiciu. tai sakau gal siudintis reikia kremine ilga ir gerai ir ten ir ten bus. O jei balta kostiumeli tai kazkaip ne taip manau buciau. Kai klausiau kaip galiu rengtis tai nieko nesake kad ir su raudona sako galiu eiti. Na bet as is solidarumo neisiu su tokia. Lai buna nuotaka ryskiausia.
dar viena.. neišsišokanti, kukli...