Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

http://www.nuotaka.c...ta-salonas.html
buvau labai nustebus,nes sias pamergiu sukneles maciau turguje!o si nuotrauka Santos salono! g.gif turguje kainavo 340,idomu kiek pas juos,bet suknele identiska!man patiko.
ah neidejo nuotaukos,neiseina,na kas netingesite galit paziuret ten kur pamergiu sukneles,melynos trumpos,su tamsiom gelytem
Papildyta:
QUOTE(ausryyte @ 2008 05 26, 14:30)
O man sitos tokios zaismingos, bet tinka tik kudutems.. Bet man labai grazu butu..  smile.gif

man patinkia,tik pas ta antra kazkaip per virsu is nugaros isdribe viskas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga222: 26 gegužės 2008 - 14:00
Buvau vestuvėse,kur viena pamergė išsinuomavo pūstą suknelę,su atvira krūtine(nu,suknelė be petnešėlių,kad neišsivaizduotumėt kaip nereikia biggrin.gif ),šukuosena kaip jaunosios vos ne,tik tiek,kad salotinės spalvos ta suknelė ir plaukuose tokios pat spalvos..Gal ir normalu būtų buvę,jei ne kitos pamergės,kurios buvo apsirengę trumpomis,patogiomis suknelėmis thumbup.gif Gerai tik tiek,kad nuotaaka ir gražiai lb atrodė,tai gal ir neužgožė.Aš ir buvau pamergė,bet suknelę,bei batelius skolinausi,plaukus truputį padažiau sruogelėmis ir buvau palaidais plaukais..nešvaisčiau pinigų,nes net nepažinojau jaunųjų..ėjau kaip pora savo vaikinui
Atsakyti
QUOTE(Almita @ 2008 05 26, 16:03)
Buvau vestuvėse,kur viena pamergė išsinuomavo pūstą suknelę,su atvira krūtine(nu,suknelė be petnešėlių,kad neišsivaizduotumėt kaip nereikia  biggrin.gif ),šukuosena kaip jaunosios vos ne,tik tiek,kad salotinės spalvos ta suknelė ir plaukuose tokios pat spalvos..Gal ir normalu būtų buvę,jei ne kitos pamergės,kurios buvo apsirengę trumpomis,patogiomis suknelėmis  thumbup.gif Gerai tik tiek,kad nuotaaka ir gražiai lb atrodė,tai gal ir neužgožė.Aš ir buvau pamergė,bet suknelę,bei batelius skolinausi,plaukus truputį padažiau sruogelėmis ir buvau palaidais plaukais..nešvaisčiau pinigų,nes net nepažinojau jaunųjų..ėjau kaip pora savo vaikinui

aha,atsiranda tokiu grazuoliu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 05 26, 13:30)
O man sitos tokios zaismingos, bet tinka tik kudutems.. Bet man labai grazu butu..  smile.gif

Labai grazios sukneles. Matau, kad cia is skelbiu.lt nuotrauka, gal gali duoti nuorada, kur radai jas?
Atsakyti
aušryte
nemanau kad ta antroji nuotraukoje jau labai kūda, gal tinka ir nelabai kūdoms... biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 05 26, 14:25)
Labai grazios sukneles. Matau, kad cia is skelbiu.lt nuotrauka, gal gali duoti nuorada, kur radai jas?

Sitas suknutes gali rasti Hestijos salone. Jis randasi Barsausko 65 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(viktory @ 2008 05 26, 15:35)
aušryte
nemanau kad ta antroji nuotraukoje jau labai kūda, gal tinka ir nelabai kūdoms...  biggrin.gif

Na, man, tai ji tikrai nestora schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 05 26, 17:00)
Sitas suknutes gali rasti Hestijos salone. Jis randasi Barsausko 65  mirksiukas.gif

Aciu, o kokiam cia mieste? Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Plunksnele007 @ 2008 05 26, 16:05)
Aciu, o kokiam cia mieste? Vilniuje?

O miesto ir neparasiau doh.gif Cia Kaune.. 4u.gif
Atsakyti
is pradziu leidau rinktis pacioms, bet po to pamaciau, kad balaganas gaunasi, tai pati isrinkau kuklias grazias geros spalvos suknytes A&R salone kaune netoli Akluju. Visos pamerges is pradziu nustebo ir nelabai manim pasitikejo, bet paskui, kai pamate, liko patenkintos ir spalva, ir modeliuku. Ten suknytes tikrai grazios. Viena net issinuomavo baltus kailinukus, nes diena tikrai buvo ne is karstuju. ir nieko: gerai ji atrode su tais kailiukais. as turejau savo super sverkeli priderinta prie nuotakos suknios.
Atsakyti
o kada tavo vestuvės buvo?
Atsakyti
Įvairiausios suknelės tinkančios pamergėms ir ne tik wub.gif
http://www.otto.de/i...p;ProductPage=0
Atsakyti