Įkraunama...
Įkraunama...

Pamergių apranga 6 dalis

QUOTE(Lolita`777 @ 2008 05 24, 16:24)
Pas mano pamergytes sifonine medziaga suknutem, na ji ideali tam modeliukui, bet manau kaklaskarem visai netinkama medziaga... schmoll.gif todel nezinau, ka ten pabroliukai sumastys pasiristi... Dar del tu rankinuku, sita irgi siule, bet nznau ar ju tikrai reikia...?  g.gif Nors... Gal ir reiktu, duociau joms savo lupdazi koki isidet ir pan  lotuliukas.gif nes pati tai tikrai eisiu be jokio rankinuko  4u.gif  O kokiam jus salone uz 170Lt gaunat? bigsmile.gif

Na, rankinukai manau pravers, vienai lupdazi, kitai pudra ir visa savo garderoba isdalinsi lotuliukas.gif Nes as irgi neimsiu rankinuko.. schmoll.gif O siuvames mes is atlaso, tai pabroliukams irgi tiks.. Salonas Hestija, jis yra naujai atsidares, Barsausko gatvej, priesais Mola.. Tai ir kaineles kol kas tokios 4u.gif Ir ta panele, kuri ten dirba sake labai faina, daug patarimu duoda, tai ir modeliukus pamergytem pasiule kiekvienai pagal ja, nes pas mane visos labai skirtingos..
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 05 24, 18:33)
Na, rankinukai manau pravers, vienai lupdazi, kitai pudra ir visa savo garderoba isdalinsi  lotuliukas.gif  Nes as irgi neimsiu rankinuko..  schmoll.gif  O siuvames mes is atlaso, tai pabroliukams irgi tiks.. Salonas Hestija, jis yra naujai atsidares, Barsausko gatvej, priesais Mola.. Tai ir kaineles kol kas tokios  4u.gif Ir ta panele, kuri ten dirba sake labai faina, daug patarimu duoda, tai ir modeliukus pamergytem pasiule kiekvienai pagal ja, nes pas mane visos labai skirtingos..

ausryyte nori prajuokinsiu tave? lotuliukas.gif musu pamergyciu salonai toj pacioj gatvej, tik mano ne priesais mola, o truputi toliau, uz satoilo, priesais lukoila lotuliukas.gif Birutes salonas vadinasi ax.gif O modeliuka mano pamergytes pacios issirinko, viena kazkuri cosmopolitane pamate, visom labai patiko ir man labai grazu, tai greit visos sutare... mirksiukas.gif pas mane 4 pamergytes, 3 vienodos daug mas figurytes, o vienos krutine l.didele biggrin.gif tai jai reikia petneseliu, kad nepamestu nieko blush2.gif o pas ta siuveja, kuri dirba tam salone pati esu ne karta siuvusis, tai pati ir patariau pamergytem ten siut ir suderinau, kad priimtu suknytes thumbup.gif klausyk, o kaip tau atrodo, tai ka mano pabroliam su kaklaskarem daryti? Jie siaip galvoja detis juodus kostiumus, baltus baltinius ir juodus kaklaraiscius, nu nori tokie elegantiski buti... blush2.gif ir pamergytem taip patinka sake, bet vat as galvoju... ar nebus jie per niurus...? Nors tures jie gelytes atlape, tai gal pagyvins jos visa bendra vaizda? M? Kaip manot mergaites? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita`777 @ 2008 05 24, 17:26)
ausryyte nori prajuokinsiu tave?  lotuliukas.gif musu pamergyciu salonai toj pacioj gatvej, tik mano ne priesais mola, o truputi toliau, uz satoilo, priesais lukoila  lotuliukas.gif  Birutes salonas vadinasi  ax.gif  O modeliuka mano pamergytes pacios issirinko, viena kazkuri cosmopolitane pamate, visom labai patiko ir man labai grazu, tai greit visos sutare... mirksiukas.gif pas mane 4 pamergytes, 3 vienodos daug mas figurytes, o vienos krutine l.didele  biggrin.gif  tai jai reikia petneseliu, kad nepamestu nieko  blush2.gif o pas ta siuveja, kuri dirba tam salone pati esu ne karta siuvusis, tai pati ir patariau pamergytem ten siut ir suderinau, kad priimtu suknytes thumbup.gif  klausyk, o kaip tau atrodo, tai ka mano pabroliam su kaklaskarem daryti? Jie siaip galvoja detis juodus kostiumus, baltus baltinius ir juodus kaklaraiscius, nu nori tokie elegantiski buti... blush2.gif  ir pamergytem taip patinka sake, bet vat as galvoju... ar nebus jie per niurus...? Nors tures jie gelytes atlape, tai gal pagyvins jos visa bendra vaizda? M? Kaip manot mergaites? g.gif

Bet, kiek suprantu, pas tave visi labai gerai sutaria del aprangos.. Gerai tau.. 4u.gif Pas mane, tai kiek bedu.. doh.gif Vienam tas negerai, kitam tas, nors persiplesk.. O kokia pamergyciu suknuciu spalva? Gal jie tiesiog lai nusiperka tokius pacius tos pacios spalvos kaklaraiscius? Nors nelabai isivaizduoju, kaip su juodais atrodytu.. g.gif O gal ir visai nieko? Net nelabai zinau, ka ir patarti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 05 24, 19:59)
Bet, kiek suprantu, pas tave visi labai gerai sutaria del aprangos.. Gerai tau..  4u.gif  Pas mane, tai kiek bedu..  doh.gif  Vienam tas negerai, kitam tas, nors persiplesk.. O kokia pamergyciu suknuciu spalva? Gal jie tiesiog lai nusiperka tokius pacius tos pacios spalvos kaklaraiscius? Nors nelabai isivaizduoju, kaip su juodais atrodytu..  g.gif  O gal ir visai nieko? Net nelabai zinau, ka ir patarti..  blush2.gif

Aha pas mane kol kas nera problemu nei su pamergem nei su pabroliais del aprangos... Kai tarpusavyje gal neblogai pazystami, tai ir sutaria biggrin.gif suknutes ju melsvos smile.gif Na as ir galvojau, kad pabroliukam vienos spalvos kaklaraisciu reikia, bet jei derint prie suknuciu ir pirkt melynus, kiek sansu,kad atspaviai sutaps, o ne atvirksciai gausis ir tarpusavi skirtingi melyni atspalviai pjausis??? Va del to pabroliukai ir nori juodais eiti... Manau nieko turbut geriau nesumastysim... g.gif
O kodel taviskiam ten taip viskas negerai??? Ypac jei kieviena siuvasi pagal savo figura, tai isvis jokiu pykciu ir problemu buti neturetu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolita`777 @ 2008 05 24, 18:39)
Aha pas mane kol kas nera problemu nei su pamergem nei su pabroliais del aprangos... Kai tarpusavyje gal neblogai pazystami, tai ir sutaria  biggrin.gif suknutes ju melsvos  smile.gif Na as ir galvojau, kad pabroliukam vienos spalvos kaklaraisciu reikia, bet jei derint prie suknuciu ir pirkt melynus, kiek sansu,kad atspaviai sutaps, o ne atvirksciai gausis ir tarpusavi skirtingi melyni atspalviai pjausis??? Va del to pabroliukai ir nori juodais eiti... Manau nieko turbut geriau nesumastysim... g.gif
O kodel taviskiam ten taip viskas negerai??? Ypac jei kieviena siuvasi pagal savo figura, tai isvis jokiu pykciu ir problemu buti neturetu... schmoll.gif

Na, tokiu atveju sita reikaliuka galima patiketi vienam kuriam nors zmogiukui, kad jis nupirktu visiems vienodus blush2.gif Jeigu visi gerai sutaria, tai problemu nebus..
O pas mane, tai nzn net.. Jau visiska laisve daviau, pacios spalva rinkosi, pacios modelius, medziaga, viska, as nieko nesakiau ir nesikisau.. Bet vienai spalva per tamsi (bus sokoladines su aukso spalvos detalem), kitai aukso detaliu per mazai, pabroliai irgi tai tas, tai anas.. Ir pikciausia, kad uz akiu sneka.. verysad.gif
Niu, bet nieko, isgyvensiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 05 24, 20:44)
Na, tokiu atveju sita reikaliuka galima patiketi vienam kuriam nors zmogiukui, kad jis nupirktu visiems vienodus  blush2.gif  Jeigu visi gerai sutaria, tai problemu nebus..
O pas mane, tai nzn net.. Jau visiska laisve daviau, pacios spalva rinkosi, pacios modelius, medziaga, viska, as nieko nesakiau ir nesikisau.. Bet vienai spalva per tamsi (bus sokoladines su aukso spalvos detalem), kitai aukso detaliu per mazai, pabroliai irgi tai tas, tai anas.. Ir pikciausia, kad uz akiu sneka..  verysad.gif
Niu, bet nieko, isgyvensiu  rolleyes.gif

Tai gal reikejo kaip tik maziau laisves duoti lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Mano pamerge buvo su tokia suknele ir man patiko, nuomojosi Vievyje.
Atsakyti
QUOTE(Lolita`777 @ 2008 05 24, 20:03)
Tai gal reikejo kaip tik maziau laisves duoti  lotuliukas.gif

Tada turbut isvis buciau priesas Nr. 1 lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(laura1227 @ 2008 05 25, 14:53)
user posted image

Mano pamerge buvo su tokia suknele ir man patiko, nuomojosi Vievyje.

laura1227, labai jau maza nuotraukyte, sunku ka ir iziureti, matosi, tik spalvyte, o modeliukas nelabai..
Atsakyti
user posted imageuser posted image

Gal dabar matysis labiau...

arba cia http://s248.photobuc...ums/Nuotraukos/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laura1227: 25 gegužės 2008 - 20:08
man tai ji primena mano draugės vestuvinę suknelę, kažkaip nelabai.. aš tai noriu kad mano pamergės tokiom kuklesnėm būtų, ta prasme ilgis iki kelių, ir jokių pustumų.
Atsakyti
mano pamergiu trumpos,na auksciau keliu,bet pacios tokias issirinko smile.gif mano irgi trumpa smile.gif
Atsakyti
O man sitos tokios zaismingos, bet tinka tik kudutems.. Bet man labai grazu butu.. smile.gif
Atsakyti