Plepam toliau
norejau parodyt kokiu sukniu pamergem norejau,bet negaliu net kompan ikelt.kas netinges gali paziuret www.madmuazele.lt 28 puslapiukas.yra daud spalvu.dviem patiko pamergem vienai ne,per daug tipo blizga .gaila
Super suknele.. Tokia zaisminga..
man ir graži...
sveikos matau kalbate apie suknyte kuria nesenai nusipirkau pusseseres vestuvems, tik mano zydra... tikrai labai fainute, tokia zaisminga jaunatviska nezinau ar cia galima reklamuotis bet po vestuviu galeciau ja perlaist kam nors, nes is tiesu ji tinkama tik vestuvems ir panasioms progoms...
Uh greitai darysiu pamergiu susitikama, spresim ka darysim su ju suknelem tikiuosi pavyks susitart
O mano visos pamerges sutaria, bet pati artimiausia, vyriausia pamerge, mano pussesere daro didziausia problema.. Ji stambi, tai sako, as dabar kudinuos, tai jei sukusiu, tai poto kabes ant manes suknele.. Atsei dar daug laiko.. Vestuves rugseji, tai ta panele is salono sake jau pats laikas, nes mes siusim..
As jau spalva pagal ja parinkau, modelius leidziu kiekvienai pagal save, medziaga pacios renkas, o ji tokias problemas daro..
Ir niekaip neisaiskinu, jei sukus, tai patvarkys ta suknele pagal ja... Nu zodziu liudna..
As jau spalva pagal ja parinkau, modelius leidziu kiekvienai pagal save, medziaga pacios renkas, o ji tokias problemas daro..
Ir niekaip neisaiskinu, jei sukus, tai patvarkys ta suknele pagal ja... Nu zodziu liudna..
QUOTE(Smilga222 @ 2008 05 08, 13:58)
pataisys ta suknele,menka beda.na reik manyt nesukus 40kg
Tai as, tai labai puikiai suprantu, kad pataisys, bet jai niekaip nedaeina, kad taip imanoma.. Ji isivaizduoja, kad kokia pasiusi, tokia ir turesi detis..
kaip sakant visokių yra visokių reikia... keista ta tavo pamergė... na nebent nevalgys nieko tai gal ir sukūs, susirūpino kūdinimusi kai į pamerges reik eiti.. o kur buvo visą gyvenimą...
QUOTE(ausryyte @ 2008 05 08, 14:55)
O mano visos pamerges sutaria, bet pati artimiausia, vyriausia pamerge, mano pussesere daro didziausia problema.. Ji stambi, tai sako, as dabar kudinuos, tai jei sukusiu, tai poto kabes ant manes suknele.. Atsei dar daug laiko.. Vestuves rugseji, tai ta panele is salono sake jau pats laikas, nes mes siusim..
Na koks skirtumas, tegu kitos siuvasi, o ji pasisius kai sukus, nematau cia problemos.
maziau i tokias pamerges kreipti demesi reikia, jei pradesi prie kiekvienos noru derintis, tai garantuoju kad tavo nervai issiderins