Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai netradicinese vietose

QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 04, 13:04)
Merginoms gal ir gražu, bet jei joms rūpi susipažinti ar susirasti normalų vyrą, tai patikėkit, jiems jos atrodo kaip nesakysiu kas, kad neįžeisčiauunsure.gif Analgiškai su tatoo. Paženklintos ir ypač su didelėmis tatoo netraukia nei vieno padoraus, tik mulkius ir tokius pačius paženklintus.

Jau ir nesakydama įžeidei 4u.gif

Atrodantis kitaip = mulkis? g.gif
Atsakyti
Kur taip parašyta? Skaityk atidžiau.
Atsakyti
Merginoms gal ir gražu, bet jei joms rūpi susipažinti ar susirasti normalų vyrą,

Analgiškai su tatoo. Paženklintos ir ypač su didelėmis tatoo netraukia nei vieno padoraus, tik mulkius ir tokius pačius paženklintus.

kokia nesamone smile.gif nemanau, kad as mulke, ar kad mano vyras nenormalus smile.gif
Atsakyti
Kas tinka menininkams, netradicinio gyvenimo būdo žmonėms, tas nebūtinai tiks visiems. Paauglystės maištas laikinas, bet ne viskas užgyja ar nuplaunama vandeniu.
Atsakyti
Merginoms gal ir gražu, bet jei joms rūpi susipažinti ar susirasti normalų vyrą, tai patikėkit, jiems jos atrodo kaip nesakysiu kas, kad neįžeisčiau.  unsure.gif Analgiškai su tatoo. Paženklintos ir ypač su didelėmis tatoo netraukia nei vieno padoraus, tik mulkius ir tokius pačius paženklintus.

Atleisk, bet tavo zodziais netikesiu. Paprasciausiai per mazai zmoniu pazysti, o tuo labiau uz viso pasaulio vyrus kalbeti negali.
Visu antra izeidei, ne tuos asmenis, kurie yra auskaruoti, tatuiruoti ar kaip kitaip issiskiriantys is pilkumos, bet tas moters/merginas, kurias turejai omenyje, sakydama "jos atrodo, kaip nesakysiu kas", bei vyrus, kuriuos tu pavadinai mulkiais ir pazenklintais. Jei tau dar kyla tokie skirstymai, tuomet nemnau, kad esi geresnei nie tie, kuriuos badai pirstais ir tyliai snakbzdi uz nugaros baisedamasi, kad zmogus turi tattoo ar auskara. Manau, tai brandos stoka, o branda neateina su metu skaiciais, ji ateina su patirtimi, noru plesti akirati, pasauleziura ir igaunant daugiau tolerantiskumo kitokiu zmoniu atzvilgiu. Juk tam ir esame - kad butume kitokie.
P.S. Noreciau suzinoti tavo "padorumo" supratima smile.gif

Geros dienos mirksiukas.gif
Atsakyti
Rekomenduočiau iš viso pasidomėti psichologine dalimi ir istorija, iš kur kilo poreikis save ženklinti. Tai viena. Visų antra, baisėjimąsis ar seilėjimąsis dėl minėtų puošmenų tikrai neatspindi brandos lygmenį, greičiau psichologinę būklę ar požiūrį į tam tikrus dalykus. Nes vienam reikia daug ir ryškių ženklų, kitiems užtenka kuklaus ir mažo, dar kitiems iš viso nieko nereikia.

Tolerancija yra abejingumas. Aš esu abejinga ir toleruoju, kol manęs tai neliečia. Bet man nėra gražu vyras ar mergina, su karvės ilgio speniais vietoje ausų ir ten įsodintais auskarais. Arba tatuiruotė, kuri dengia ketvirtadalį kūno, arba tiesiog padaryta vaikiškai - animacinių personažų lygmenyje. Vaikiški suaugusių žmonių žaidimai.
Atsakyti
Bet jusu abejingumas ir tolerancija neatsispindi anksciau issakytoje nuomoneje smile.gif
Man kunas, kaip baltas popieriaus lapas - tuscias. As dabar kalbu tik apie tai, ka mato akys, nesigilindama, kas slypi kiekvieno zmogaus viduje ar galvoje. Todel man yra grazu, taip jusu negraziai pavadintas "pazenklinimas". Asmeniskai as, nesijauciu save zalojanti ir nelaikau, kad tai darau tik noredama "pasizenklinusi" spindeti visiems pries akis, tarsi rekdama, kad man reikia daug ir ryskiu zenklu, kad tuo noriu buti labiau pastebima ar pan. Nesamone. Tai greiciau, kaip jus minejote, kiekvienas turi savo poziuri i daiktus ir ziuredami i ta pati balta popieriaus lapa, ji matome skirtingai. smile.gif
Nezinau, ar aiskiai isdesciau minti. smile.gif
Atsakyti
Manau, kaip ir bet kur, taip ir su kunu nereik perlenkt lazdos (na cia aisku irgi diskutuotina kas kam jau perlenkta biggrin.gif). Tuoj turesiu antra vaikeli, bet tiek subtilus mazas auskariukas nosyje, tiek tatoo ant menties man netrukdo niekur, niekada smile.gif o ir nesijauciu kokia nors vejavaike ar pan. Jeigu jau kalbant apie amziu ir darkymasi is saves tai cia jau net ne auskarai kalti (ar tatoo), o moteru beskonybe - turiu omeny tas kurios, budamos apie 40 i nosi isikisa didziausia burbula, ar ant bicepso issitaturuoja kokia didele rekiancia tatoo ir galiausiai bando lauzti jauneliu staila hihihi.gif
Asmeniskai man, viskas kas subtilu yra labai grazu: ar tai auskariukas nosyje, ar antakyje, ar lupoj, ar bamboj (va cia tai butinas presiukas mirksiukas.gif )
Atsakyti
Dažnai tokias matau užsienio kurortuose. Pvz. gyna vokytka, amžius gerookai per 30 apie 40. Cheminis su rožiniais intarpais ar nugairinto soliarinio veido bliondzinė, du metrai užpakalis, rinkės ir visa kita kas priklauso gražiam antsvoriui, ir tatoo kokia a la rožė ar drugelis spalvotas ant krūtinės/rankos/nugaros/mentės. Šalia vyras toks pats, tik dar auskarai kaip pas beždžionę. Žiauri kronika, tiesiog gal dėl to, kad ir pati moteriškė atrodo baisiai, ir ta "sexy" tatoo kaip karikatūra. O jei dar paplūdimyje ir deginasi toples, tai iš vis griūk po alyvom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 05, 16:47)
Dažnai tokias matau užsienio kurortuose...

o pvz as esu labai tolerantiska, ir jeigu tam zmogui tai grazu, na ir tegul mirksiukas.gif
nejaugi visi turi atrodyt taip kad Jums patiktu? rolleyes.gif
Atsakyti
O taip, grožio supratimas labai subjektyvus dalykas, bet gerai, kad atsiranda tokių žmonių, kuriems tinka auskaruotieji - žieduotieji a la aborigenai, jie juos ir globoja. Kitiems lieka normalūs - nepersivėrę ir švaria oda.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2009 02 06, 14:14)
Kitiems lieka normalūs - nepersivėrę ir švaria oda.

Jo jo... "Normalus" isore, dar nereiskia, kad viskas pas juos normalu smegenelese. O svari oda, dar nereiskia, svarios sazines. Man jusu poziuris labai pavirsutiniskas ir primenantis akmens amziu... ax.gif
Atsakyti