Įkraunama...
Įkraunama...

Murenos sirdele

QUOTE (NEBE nesciuke @ 2004 03 03, 22:09)

Tik nepagalvokite nieko blogo cool.gif . Cia mano lovyte tongue.gif
--Resize_Images_Alt_Text--

thumbup.gif na gerai jus cia papozavot,koks diziulis jau tavo sunelis wub.gif
Atsakyti
Aciu mamytes uz grazius zodzius wub.gif Nedukui labai patinka komplementai clap_1.gif cool.gif
Atsakyti
Nu bet auga vyrutis kaip ant mielių thumbup.gif , toks miniatiūrinis pirmoj nuotraukytėj, o dabar jau visas vyras thumbup.gif
Atsakyti
Jau koks fainuolis wub.gif tikrai labai grazios nuotraukytes. is viso labai smagu ziureti kaip keiciasi zmogutis smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Ajuss @ 2004 03 04, 12:48)
Nu bet auga vyrutis kaip ant mielių thumbup.gif , toks miniatiūrinis pirmoj nuotraukytėj, o dabar jau visas vyras thumbup.gif

biggrin.gif tongue.gif tikrai kad kaip ant mieliu biggrin.gif mamytes kg nespeja trpti pagal maziuko poreikius laugh.gif wub.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Koks fainuolis biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man tai labiausiai įstrigo šito vyruko akys. wub.gif Tokios spindinčios, tamsios, uiii kaip gražu. wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
LABAI FAINAS NEDUKAS tongue.gif clap_1.gif
TOKS PLONIUKAS IR TRAPUS TOS PIRMOJE, ALE PASKIAU VISAS "ZANDUKINAS" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Manguste @ 2004 03 05, 22:04)
O man tai labiausiai įstrigo šito vyruko akys. wub.gif Tokios spindinčios, tamsios, uiii kaip gražu. wub.gif wub.gif wub.gif

Pas ji tik nuotraukuose tamsios akys rolleyes.gif o siaip ji pas mus melynakis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na ir didelis jau Nedukas!!! Kaip jus graziai augat biggrin.gif --Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti
Paulius spaudzia rankyte grazuoliukui Nedukui su uogiadieniu clap.gif

Labai grazus berniukas, tok mielas, mielas wub.gif wub.gif
Atsakyti
Shaunuole mamyte - tooooooki grazu vyra uzaugino! thumbup.gif
Sveikinam su treciuoju gimtadieniu wub.gif
--Resize_Images_Alt_Text--
Atsakyti