Oi kaip grazu... Dziaugiuosi kad kelione jums patiko ir su Nedu problemu nebuvo! Labai ir as uzsinorejau
Džiaugiuosi, kad gerai pailsėjote
Tikrai - vaizdai kaip rojuje. Net klausimu nekyla, jog gerai pailsejote. Tik namo turbut ziauriai nesinorejo grizti. Cia salta, tamsu...
QUOTE(Chicony @ 2005 02 23, 20:04)
Tikrai - vaizdai kaip rojuje. Net klausimu nekyla, jog gerai pailsejote. Tik namo turbut ziauriai nesinorejo grizti. Cia salta, tamsu...
tai jau tikrai kad nesinorejo pradejom leistis tai vienas vaikas (gal 4 metuku) taip graudziai pradejo verkti visi pradejo klausti kodel tu taip verki, o jis " nenoliu i Lietuva, noliu i Egipta"
as pati iki siol vaikstau kaip sapne nieko namuose nenoriu daryti, noriu saules ir skaniu pyragu ten tokie skanus pyagai
Kokios gražios nuotraukytės
Užsimaniau ir aš į Egiptą, visi aplinkui tik važiuoja ... Reiks spaust vyrą, kad kaip nors kitais metais suorganizuotų.
Nedukas toks fainulka
Užsimaniau ir aš į Egiptą, visi aplinkui tik važiuoja ... Reiks spaust vyrą, kad kaip nors kitais metais suorganizuotų.
Nedukas toks fainulka
Tikrai vaizdeliai kaip iš Rojaus LAbai gražios nuotraukytės ir labai labai baltai pavydžiu Įsivaizduoju kiap ten faina, saulutė, šiluma, o dar jei sakei labai skanūs pyragai............. Ir aš noriu
pirmos dienos jauciausi ten kaip Sidonija is Be tabu viskas nauja...
Mamkos, jeigu bus tik galimybe butinai vaziuokite
Mamkos, jeigu bus tik galimybe butinai vaziuokite
LABAI GRAZIOS NUOTRAUKYTES!!!!! NA IR KAIP TU DAR NEDUKA NESYNEJE PANESI?
QUOTE(trola @ 2005 02 24, 14:17)
LABAI GRAZIOS NUOTRAUKYTES!!!!! NA IR KAIP TU DAR NEDUKA NESYNEJE PANESI?
aciu ,
zinai, man su nesyne dar lengviau, nes ant ranku panesioti tai nors nesyneje sedejo tik 2 kartus, o visa kita laika pas mane ant ranku buna savarankiskas tik kai miega, papludimyj ir keduteje prie stalo
LAbai grazutis sunuliukas auga
Fainos nuotraukytes
Turbut smagiai pailsejot
Fainos nuotraukytes
Turbut smagiai pailsejot
Murena, perziurejau visas visas nuotraukytes, jos labai grazios. Labai istrigo pati pirmoji, ten kur miegate ir daug daug kitu fainos nuotraukytes is egipto, pavydas sueme
Labai malonu kad jums patiko musu nuotraukos