Įkraunama...
Įkraunama...

Murenos sirdele

Oi kaip grazu... wub.gif Dziaugiuosi kad kelione jums patiko ir su Nedu problemu nebuvo! drinks_cheers.gif Labai ir as uzsinorejau vacation4.gif thumbup.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad gerai pailsėjote wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Tikrai - vaizdai kaip rojuje. biggrin.gif Net klausimu nekyla, jog gerai pailsejote. Tik namo turbut ziauriai nesinorejo grizti. Cia salta, tamsu... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Chicony @ 2005 02 23, 20:04)
Tikrai - vaizdai kaip rojuje.  biggrin.gif Net klausimu nekyla, jog gerai pailsejote. Tik namo turbut ziauriai nesinorejo grizti. Cia salta, tamsu... schmoll.gif

tai jau tikrai kad nesinorejo cry.gif pradejom leistis tai vienas vaikas (gal 4 metuku) taip graudziai pradejo verkti cry.gif visi pradejo klausti kodel tu taip verki, o jis " nenoliu i Lietuva, noliu i Egipta" cry.gif laugh.gif
as pati iki siol vaikstau kaip sapne rolleyes.gif nieko namuose nenoriu daryti, noriu saules ir skaniu pyragu tongue.gif ten tokie skanus pyagai rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Kokios gražios nuotraukytės smile.gif
Užsimaniau ir aš į Egiptą, visi aplinkui tik važiuoja ... Reiks spaust vyrą, kad kaip nors kitais metais suorganizuotų.

Nedukas toks fainulka wub.gif
Atsakyti
Tikrai vaizdeliai kaip iš Rojaus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif LAbai gražios nuotraukytės ir labai labai baltai pavydžiu ax.gif Įsivaizduoju kiap ten faina, saulutė, šiluma, o dar jei sakei labai skanūs pyragai............. blush2.gif Ir aš noriu cry.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo molli: 23 vasario 2005 - 23:07
pirmos dienos jauciausi ten kaip Sidonija is Be tabu biggrin.gif blush2.gif viskas nauja...
Mamkos, jeigu bus tik galimybe butinai vaziuokite thumbup.gif
Atsakyti
LABAI GRAZIOS NUOTRAUKYTES!!!!! NA IR KAIP TU DAR NEDUKA NESYNEJE PANESI?
Atsakyti
QUOTE(trola @ 2005 02 24, 14:17)
LABAI GRAZIOS NUOTRAUKYTES!!!!! NA IR KAIP TU DAR NEDUKA NESYNEJE PANESI?

aciu 4u.gif ,
zinai, man su nesyne dar lengviau, nes ant ranku panesioti tai blink.gif nors nesyneje sedejo tik 2 kartus, o visa kita laika pas mane ant ranku rolleyes.gif buna savarankiskas tik kai miega, papludimyj ir keduteje prie stalo tongue.gif
Atsakyti
LAbai grazutis sunuliukas auga thumbup.gif
Fainos nuotraukytes biggrin.gif thumbup.gif
Turbut smagiai pailsejot doh.gif
Atsakyti
Murena, perziurejau visas visas nuotraukytes, jos labai grazios. Labai istrigo pati pirmoji, ten kur miegate ir daug daug kitu thumbup.gif fainos nuotraukytes is egipto, pavydas sueme ax.gif
Atsakyti
Labai malonu kad jums patiko musu nuotraukos 4u.gif ax.gif
Atsakyti