Įkraunama...
Įkraunama...

Murenos sirdele

--Resize_Images_Alt_Text--

nuostabi nuotraukyte wub.gif wub.gif wub.gif grazuoliai thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazios nuotraukytes! O Nedukas jau taip myli savo mamyte!!! Prisiglaudes visur taip meiliai ir dar taip graziai sypsosi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labai grazios nuotraukytes , bet Nedukas wub.gif .
Atsakyti
Labai gražios jūsų nuotraukytės wub.gif thumbup.gif O jau Neduko šypsenėlė wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazi mamyte ir sunelis wub.gif O kur tievelis ohmy.gif
Atsakyti
Aciu mamytes, aciu bis.gif bis.gif bis.gif
Chicony, Nedukas taip priprato pas mane ant ranku, kad jau nevisada teveliui leidzia pasidziaugti savimi tongue.gif O sestadieni buvo mociute tai Nedas kol pas mane ant ranku buvo, tai sypsenos platumas rolleyes.gif , mociute net pagalvojo, kad vaikas jos taip issiilges tongue.gif o kai paeme ant ranku, tas tik paziurejo i ja g.gif atsisukes i maen taip lupyte pradejo tempt laugh.gif Tokia pamaloninta pasijutau wub.gif reikalinga wub.gif
p.s. Trola, man sita nuotrauka irgi labiausia patinka wub.gif
Linaiva, mes geriau sulauksim jusu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Murena @ 2004 07 19, 21:33)
Aciu mamytes, aciu bis.gif bis.gif bis.gif
Chicony, Nedukas taip priprato pas mane ant ranku, kad jau nevisada teveliui leidzia pasidziaugti savimi tongue.gif O sestadieni buvo mociute tai Nedas kol pas mane ant ranku buvo, tai sypsenos platumas rolleyes.gif , mociute net pagalvojo, kad vaikas jos taip issiilges tongue.gif o kai paeme ant ranku, tas tik paziurejo i ja g.gif atsisukes i maen taip lupyte pradejo tempt laugh.gif Tokia pamaloninta pasijutau wub.gif reikalinga wub.gif
p.s. Trola, man sita nuotrauka irgi labiausia patinka wub.gif
Linaiva, mes geriau sulauksim jusu wink.gif

Matosi, kad Nedukas mamyciukas. wub.gif Toks jau svelnus berniukas. Labai mielas vaikutis. Man labai patinka tokie meiluciai, svelnuciai. Net uz sirdies griebia pamacius, kokie tie vaikuciai nekaltuciai ir taip besalygiskai myli savo mamas wub.gif
Atsakyti
Na Nedukas fainulka wub.gif wub.gif wub.gif Na toks jau zuikis wub.gif na mylu,mylu wub.gif wub.gif wub.gif
Tokia silta , miela nuotraukyte!
Na tetuka truksta!
Saunuoliukai, matosi kad gerai pailsejot! smile.gif
Atsakyti
Visos nuotraukytes COOL wub.gif wub.gif
Atsakyti
bis.gif bis.gif
Atsakyti
Mamytė tikra gražuolė ir Nedukas pats nuostabiausias wub.gif
Atsakyti