Labai grazios nuotraukytes! O Nedukas jau taip myli savo mamyte!!! Prisiglaudes visur taip meiliai ir dar taip graziai sypsosi
Labai grazios nuotraukytes , bet Nedukas .
Labai gražios jūsų nuotraukytės O jau Neduko šypsenėlė
Labai grazi mamyte ir sunelis O kur tievelis
Aciu mamytes, aciu
Chicony, Nedukas taip priprato pas mane ant ranku, kad jau nevisada teveliui leidzia pasidziaugti savimi O sestadieni buvo mociute tai Nedas kol pas mane ant ranku buvo, tai sypsenos platumas , mociute net pagalvojo, kad vaikas jos taip issiilges o kai paeme ant ranku, tas tik paziurejo i ja atsisukes i maen taip lupyte pradejo tempt Tokia pamaloninta pasijutau reikalinga
p.s. Trola, man sita nuotrauka irgi labiausia patinka
Linaiva, mes geriau sulauksim jusu
Chicony, Nedukas taip priprato pas mane ant ranku, kad jau nevisada teveliui leidzia pasidziaugti savimi O sestadieni buvo mociute tai Nedas kol pas mane ant ranku buvo, tai sypsenos platumas , mociute net pagalvojo, kad vaikas jos taip issiilges o kai paeme ant ranku, tas tik paziurejo i ja atsisukes i maen taip lupyte pradejo tempt Tokia pamaloninta pasijutau reikalinga
p.s. Trola, man sita nuotrauka irgi labiausia patinka
Linaiva, mes geriau sulauksim jusu
QUOTE (Murena @ 2004 07 19, 21:33) |
Aciu mamytes, aciu Chicony, Nedukas taip priprato pas mane ant ranku, kad jau nevisada teveliui leidzia pasidziaugti savimi O sestadieni buvo mociute tai Nedas kol pas mane ant ranku buvo, tai sypsenos platumas , mociute net pagalvojo, kad vaikas jos taip issiilges o kai paeme ant ranku, tas tik paziurejo i ja atsisukes i maen taip lupyte pradejo tempt Tokia pamaloninta pasijutau reikalinga p.s. Trola, man sita nuotrauka irgi labiausia patinka Linaiva, mes geriau sulauksim jusu |
Matosi, kad Nedukas mamyciukas. Toks jau svelnus berniukas. Labai mielas vaikutis. Man labai patinka tokie meiluciai, svelnuciai. Net uz sirdies griebia pamacius, kokie tie vaikuciai nekaltuciai ir taip besalygiskai myli savo mamas
Visos nuotraukytes COOL
Mamytė tikra gražuolė ir Nedukas pats nuostabiausias