QUOTE(Magi @ 2008 06 09, 20:35)
Magi, 09 Bir 2008 - 20:35, para�ė:
Magi, 09 Bir 2008 - 20:35, para�ė:
Ziulyte, rašei, kad keliaujate savarankiškai nuo 1998 metų. Parašyk, kur dar buvote, kokią kelionę norėtum pakartoti, kur siūlytum nuvažiuoti, jeigu galėtum tik į vieną kelionę išsiruošti...ačiū.
...iki šiol vaikus tik į uždarus-pilnus-maisto-ir-komforto-Turkijos veišbučius vežėme 
Ziulyte, rašei, kad keliaujate savarankiškai nuo 1998 metų. Parašyk, kur dar buvote, kokią kelionę norėtum pakartoti, kur siūlytum nuvažiuoti, jeigu galėtum tik į vieną kelionę išsiruošti...ačiū.
...iki šiol vaikus tik į uždarus-pilnus-maisto-ir-komforto-Turkijos veišbučius vežėme
O va cia klausimas ne is lengvuju
Viena kart vaziuociau aplink Europa

Bet toks atsakymas aisku kad netinka...
1998 metais mes istrukome netoli - iki Saremo salos. Uzsikabinom ir paskui seke plaukimas jachta iki Riugeno salos, povestuvine keliones per puse Europos iki Portugalijos, kurios organizavime nepajudinome ne pirsto. Veliau Slovakija, Cekija, Kroatija, Vengrija, Austrija. Gimus maziui po metu pertraukos buvom labai istroske keliauti, pazinti, todel visu pirma nusipirkom laiva ir tuo paciu pazinom Svedija. Dar kar kartojom Kroatija. Veliau lankem Suomija, vel Ausrija, Italija, Sveicarija, Danija, Ukraina, Lenkija, Olandija, Belgija, Prancuzija... Tik 2006 metais pirma kart pirkom kelione i Kreta, paskui pernai iki Tenerifes buvom nusibelde. Visko dabar turbut ir nesudeliosiu...
Jei jau taip nuosirdziai, man labai patinkancios yra kelios salys. Visu pirma noriu isskirti Cekija - gristu kaskart kaip i antrus namus, nes kazkuo man ji artima. Niekada ten negyvenau ilgesni laika, nedirbau, nesimokiau (esu tuo klausimu 100 proc lietuve

), bet kazkas toje salyje man labai labai patinka. Antroji salis Krotija. Nuostabi gamta, silti zmones. Cia tai jau besalygiskai... Dar noriu paminet Slovakija del kalnu grozio ir Sveicarija del to paties

Suomija - del gamtos. Paskutinius 3 metus mes tiesiog isimylejom Suomija. Viskas ten paprasta, teka savo vaga, niekas neskuba. Gamta be proto grazi, gal tuo ji mus ir traukia
Net ir nezinau su ta viena kelione

Turbut rinkciausi Kroatija ne sezono metu... Tiek gamtos grozio vienoje vietoje daugiau niekur nesutikau (kol kas, nes nebuvau kitose Balkanu valstybese - gal Juodkalnija, Bosnija, Serbija atrodytu panasiai

)
Kalba... Jos reikia tik tiek, kad issiaiskintum tau svarbius dalykus, o tai padaryti galima ir gestais

Ispanijoje taip ir bendravom

O visa kita jau tik detales... O kuo daugiau keliauji, tuo daugaiu ir tos kabos moki, nes gyvenimas privercia

O va tuose komfortiskuose Turkijos kurortuose taip ir nebuvom - nei vieni, nei su vaikais... Kaip ironiska

Siais metais jau kilo tokiu minciu, bet kol kas tai tik mintys...
Sekmes kelionese