Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: darželis "Šarkelė"

QUOTE(guste2 @ 2007 01 09, 20:12)
mano jau du vaikai uzaugo siame darzelyje ir ne viena grupe lanke. As tai labai patenkinta. Kam patogu lankyti darželį " Šarkelę". Siuo metu lankome Žvirbliukų grupę thumbup.gif

ar nesirgo labai eidami y sy darzeli???
Atsakyti
QUOTE(etynsur @ 2007 01 22, 12:15)
ar nesirgo labai eidami y sy darzeli???

man atrodo kad vaikas ir i parduotuve nuejes gali susirgti... lotuliukas.gif

...nesupratau klausimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmyteee: 23 vasario 2007 - 19:41
QUOTE(vilmyteee @ 2007 02 23, 20:40)
man atrodo kad vaikas ir i parduotuve nuejes gali susirgti...  lotuliukas.gif

...nesupratau klausimo...

na manu mesuprtai klausimo lotuliukas.gif na nejau visuose darzuose sergantys vaikai ir eina i darzeli? g.gif man taip atrodo kad visur ta pati problema doh.gif
Atsakyti
na mes planuojame nuo rugsėjo mėnesio eiti į šį darželį smile.gif būtų gerai, kad mamytės prisijungtų ir pasidalytų savo nuomonėmis, labai šio darželio tema neaktyvi ax.gif
Atsakyti
Nu super darželis, ir aukėtojos labai geros ir šeimininkė ir logopedė, ir visas to darželio kolektyvas kada bepraeitum sveikinasi, maloniai šypsosi. Mums labai patinka, laukiam nesulaukiam rugsėjo, kada vėl pradės dirbti.
Atsakyti
Kaip manote ar mus priims ,be jokiu isankstiniu uzsirasymu???Sunui 4,5metu
Atsakyti
QUOTE(geruta @ 2007 08 30, 10:33)
Kaip manote ar mus priims ,be jokiu isankstiniu uzsirasymu???Sunui 4,5metu

šį rugsėjį jei norite, tikrai ne, nes sarašai sudaromi gegužės mėnesiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes irgi užsirašėm, tik nuo 2009. Tikiuos nebus problemų, nes "Žvanguty" į lopšelį tai jau nenori priimti, nėra vietų kitiems metams. O "Šarkelėj" labai maloniai priėmė ir paliko gerą įspūdį. Tai reik nepamiršt gegužės mėn. susitvarkyt popierius, nors ir neturės maniškė dar 3 metukų, bet sakė, kad priims. Gaila, kad neturi lopšelio grupės, bet kadangi planavau pati auginti bent iki 3 metukų, tai gal kaip nors rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gemini: 31 rugpjūčio 2007 - 12:19
mes ir uzsirasem i darzeliuka si man patiko aplinka bendravimas labai 4u.gif mes keliausim nuo 4 metuku ax.gif ziuresim kaip mums ten seksis smile.gif
Atsakyti
sveikutes, mes irgi uzsirasem nuo 2008 rugsejo. gal galite kasnors pasakyti, nuo kelintos valandos sis darzelis dirba? aciu labai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Almuka @ 2007 09 17, 08:00)
sveikutes, mes irgi uzsirasem nuo 2008 rugsejo. gal galite kasnors pasakyti, nuo kelintos valandos sis darzelis dirba? aciu labai ax.gif

nuo 7 iki 19 val 4u.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif
Atsakyti