as siandien buvau mazes uzrasyti tai itrauke i sarasus dave lapa toki namie uzpidyt ir sake anksciausiai nuo 2,8 m. priima. liepe ateit kitais metais apie toki laika sake tada formuos grupes.tikiuosi tada nepaaiskes kad vietu ner

Mes lau lankom šį darželį pora mėnesių. Darželis visai šaunus. Auklėtojomis labai patenkinta. O direktorė tokia keista pasirode
Aisku jau teko pasirgti, bet visiems tai nutinka pradejus eiti i darželį.
Aisku jau teko pasirgti, bet visiems tai nutinka pradejus eiti i darželį.
QUOTE(Egliukas @ 2006 05 26, 11:03)
Ar tiesa, kad Šarkelėje yra lopšelio grupė?
Siandien mano mama buvo nuejus su vedeja pasisneket, buvo pasakyta kad lopseliu grupiu jie neturi ir vaikai priimami nuo 2.5 metuku kazkur, bet tai darzelis i kuri priimami vaikai tik su gydytojo siuntimu tie kurie turi kalbos sutrikimu is viso kauno.... tipo tiem kuriem reikia logopedo pagalbos.... nes tas darzelis skaitosi logopedinsi darzelis ir vietu ten jau nera metam i prieki

As lankiau si darzeli ir lb turejau nuostabes aukletojas Zita ir Virgute.Darzelis sarkeli yra lb geras jis specelei pritaikytas velai pradiedantiems kalbet yra lokopedai vaikam baseinas ir tik apie sarkele gerais zodziai galima sakyt.
Savo mazyle i darzeli vedu nuo 2.5 metuku. Aukletojos tikrai saunios. Ir tokiu maziuku grupes nera dideles kaip kituose darzeliuose.
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 06 13, 21:02)
Siandien mano mama buvo nuejus su vedeja pasisneket, buvo pasakyta kad lopseliu grupiu jie neturi ir vaikai priimami nuo 2.5 metuku kazkur, bet tai darzelis i kuri priimami vaikai tik su gydytojo siuntimu tie kurie turi kalbos sutrikimu is viso kauno.... tipo tiem kuriem reikia logopedo pagalbos.... nes tas darzelis skaitosi logopedinsi darzelis ir vietu ten jau nera metam i prieki 

nu kad TIK vaikai su sutrikimais priimamai tai pirmą kartą girdžiu

draugės mama ten auklėtoja dirba, tai dar nei vieno blogo žodžio neesu girdėjusi apie šį darželį, o paprastai žmonės draugams ir artimiesiems vis apie savo darbo vietą pasiskundžia

aš jau savo dukrytę irgi užrašiau, nors tik nuo 2008 rugsėjo leisiu, bet jau į eilę atsistojom, nes maža ką, ten labai daug kas nori užsirašyti. ir tikrai vaikai be sutrikimų priimami

QUOTE(Axe @ 2006 05 29, 15:53)
as siandien buvau mazes uzrasyti tai itrauke i sarasus dave lapa toki namie uzpidyt ir sake anksciausiai nuo 2,8 m. priima. liepe ateit kitais metais apie toki laika sake tada formuos grupes.tikiuosi tada nepaaiskes kad vietu ner 

QUOTE(grytek @ 2006 06 19, 21:50)
Man tai nepatiko direktore
, zodzio nesilaiko,uzsirasem pries metus laiko, zadejo daug
, bet pazadu nesilaiko.
Aplamai, kuo jis ten yptingas
Norejau vesti dukryte vien delto, kad arti namu ir buvo labai jau isgirtas
, bet man atrodo, kad ten nieko blatno 

Aplamai, kuo jis ten yptingas

Norejau vesti dukryte vien delto, kad arti namu ir buvo labai jau isgirtas

Netepsi-nevažiuosi

Mano sūnus eina į ,,Šarkelę" gal kas į vyturiukų grupę eina su maniškiu kartu?