Įkraunama...
Įkraunama...

Šilainiai: darželis "Šarkelė"

as siandien buvau mazes uzrasyti tai itrauke i sarasus dave lapa toki namie uzpidyt ir sake anksciausiai nuo 2,8 m. priima. liepe ateit kitais metais apie toki laika sake tada formuos grupes.tikiuosi tada nepaaiskes kad vietu ner g.gif
Atsakyti
Mes lau lankom šį darželį pora mėnesių. Darželis visai šaunus. Auklėtojomis labai patenkinta. O direktorė tokia keista pasirode
Aisku jau teko pasirgti, bet visiems tai nutinka pradejus eiti i darželį.
Atsakyti
QUOTE(Egliukas @ 2006 05 26, 11:03)
Ar tiesa, kad Šarkelėje yra lopšelio grupė?

Siandien mano mama buvo nuejus su vedeja pasisneket, buvo pasakyta kad lopseliu grupiu jie neturi ir vaikai priimami nuo 2.5 metuku kazkur, bet tai darzelis i kuri priimami vaikai tik su gydytojo siuntimu tie kurie turi kalbos sutrikimu is viso kauno.... tipo tiem kuriem reikia logopedo pagalbos.... nes tas darzelis skaitosi logopedinsi darzelis ir vietu ten jau nera metam i prieki 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puiki_mamyte: 13 birželio 2006 - 21:04
Man tai nepatiko direktore schmoll.gif , zodzio nesilaiko,uzsirasem pries metus laiko, zadejo daug cool.gif , bet pazadu nesilaiko.
Aplamai, kuo jis ten yptingas ax.gif
Norejau vesti dukryte vien delto, kad arti namu ir buvo labai jau isgirtas biggrin.gif , bet man atrodo, kad ten nieko blatno blush2.gif
Atsakyti
As lankiau si darzeli ir lb turejau nuostabes aukletojas Zita ir Virgute.Darzelis sarkeli yra lb geras jis specelei pritaikytas velai pradiedantiems kalbet yra lokopedai vaikam baseinas ir tik apie sarkele gerais zodziai galima sakyt.
Atsakyti
Savo mazyle i darzeli vedu nuo 2.5 metuku. Aukletojos tikrai saunios. Ir tokiu maziuku grupes nera dideles kaip kituose darzeliuose.
Atsakyti
QUOTE(Puiki_mamyte @ 2006 06 13, 21:02)
Siandien mano mama buvo nuejus su vedeja pasisneket, buvo pasakyta kad lopseliu grupiu jie neturi ir vaikai priimami nuo 2.5 metuku kazkur, bet tai darzelis i kuri priimami vaikai tik su gydytojo siuntimu tie kurie turi kalbos sutrikimu is viso kauno.... tipo tiem kuriem reikia logopedo pagalbos.... nes tas darzelis skaitosi logopedinsi darzelis ir vietu ten jau nera metam i prieki 4u.gif

nu kad TIK vaikai su sutrikimais priimamai tai pirmą kartą girdžiu schmoll.gif
draugės mama ten auklėtoja dirba, tai dar nei vieno blogo žodžio neesu girdėjusi apie šį darželį, o paprastai žmonės draugams ir artimiesiems vis apie savo darbo vietą pasiskundžia unsure.gif
aš jau savo dukrytę irgi užrašiau, nors tik nuo 2008 rugsėjo leisiu, bet jau į eilę atsistojom, nes maža ką, ten labai daug kas nori užsirašyti. ir tikrai vaikai be sutrikimų priimami smile.gif , kai nuėjau, tai direktorei net neužsiminiau, kad man darželį rekomendavo viena iš auklėtojų, nei vardo neminėjau, nieko schmoll.gif ir direktorė apie gydytojų siuntimus nieko nepasakė schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Axe @ 2006 05 29, 15:53)
as siandien buvau mazes uzrasyti tai itrauke i sarasus dave lapa toki namie uzpidyt ir sake anksciausiai nuo 2,8 m. priima. liepe ateit kitais metais apie toki laika sake tada formuos grupes.tikiuosi tada nepaaiskes kad vietu ner g.gif

QUOTE(grytek @ 2006 06 19, 21:50)
Man tai nepatiko direktore schmoll.gif , zodzio nesilaiko,uzsirasem pries metus laiko, zadejo daug  cool.gif , bet pazadu nesilaiko.
Aplamai, kuo jis ten yptingas ax.gif
Norejau vesti dukryte vien delto, kad arti namu ir buvo labai jau isgirtas  biggrin.gif , bet man atrodo, kad ten nieko blatno blush2.gif

Netepsi-nevažiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano sūnus eina į ,,Šarkelę" gal kas į vyturiukų grupę eina su maniškiu kartu? mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif Mazoji si darzeli lanko nuo 2,5 metu ir be jokiu laukneseliu. Su jaunesniais nei 3 metuku vaikuciais sudaro 1 arba 2 grupes. Ir grupeles tikrai nera dideles, mainskes tik 14 vaikuciu. Mamytes kai sugalvosit vest savo atzaleles i darzeli, nueikit i darzeli geguzes menesi ir uzsirasykit i sarasus, kai jau formuoja grupes, tada tiksliai zinosit ar pateksit i darzeli. Kaip su vyresniais vaikuciais nezinau, gal ir laikosi tu isankstiniu sarasu, bet su mazesniais tai ne. Aiskina tuo, kad tevai gal apsigalvoja vest, jei neateina pasiziuret kai pradedamos formuot grupes ir nepareiskia noro.
Atsakyti
mano jau du vaikai uzaugo siame darzelyje ir ne viena grupe lanke. As tai labai patenkinta. Kam patogu lankyti darželį " Šarkelę". Siuo metu lankome Žvirbliukų grupę thumbup.gif
Atsakyti