Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

Kažkur žadėjau kepurytę su boruže parodyt, atrodo šitoj temoj. Boružės taip ir nenunėriau, vėlimu susirgau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2006 03 15, 09:21)
maciau pas rusaites viena nerta kepurele berniukui wink.gif
Man paciai grazu berniukiskos nertos bet tikrai ne "skyletos" o kazkuo panasios  i kokias turkiskas su isnertais rastais wink.gif tada imimpaprastos kepureles scema ir reikia tik rastus sugalvot tongue.gif
paieskosiu pavyzdzio ka turejau minty smile.gif

va va, labai lauksiu... su snapeliu irgi galima nunert, tik apie galvytę jokio tinkamo tankaus raštelio nerandu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2005 07 05, 11:11)

Man nerodo aprašymo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėtružė @ 2006 03 16, 11:49)
Man nerodo aprašymo  verysad.gif

ax.gif Man irgi nerodo
Papildyta:
QUOTE(Vėtružė @ 2006 03 16, 11:49)
Man nerodo aprašymo  verysad.gif

ax.gif Man irgi nerodo

neiseina dar jai asmenines zinutes parasyt doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Pasinaudojusi Jūsų mergaitės patarimais, nunėriau savo princesei kepurėlę, bet va ji ją nuo galvos lupa ir viskas...Gal dar per maža? Paimaivo pasimaivo, kai užmauni, o po to nusiima ir duoda sakydama "ačiū" ax.gif Kaip jūsų panelės, ar noriai jas dėvi?
Atsakyti
QUOTE(Jo-ma-Jo @ 2005 08 26, 12:55)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Аš tai irgi norėčiau nertos kepurytės sūnui. Man tai yra gražu. Pvz.: kai žiūrėjau "Dangų" patiko Vaido nerta kepurė ir norėčiau rasti schemą ar bent panašią.
Atsakyti
QUOTE(mamytukas04 @ 2006 03 18, 17:58)
Pasinaudojusi Jūsų mergaitės patarimais, nunėriau savo princesei kepurėlę, bet va ji ją nuo galvos lupa ir viskas...Gal dar per maža? Paimaivo pasimaivo, kai užmauni, o po to nusiima ir duoda sakydama "ačiū"  ax.gif Kaip jūsų panelės, ar noriai jas dėvi?

dėvi mano mažė noriai, t.y. dar nesupranta, kad čia grožis ant galvytės kabo, ir kepures, ir skarytes biggrin.gif nunėriau vieną paprastutę per vakar vakarą, bet čia prisižiūrėjau ir dar užsimaniau wub.gif iki vasaros dar daug laiko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2006 03 25, 09:03)
dėvi mano mažė noriai, t.y. dar nesupranta, kad čia grožis ant galvytės kabo, ir kepures, ir skarytes biggrin.gif nunėriau vieną paprastutę per vakar vakarą, bet čia prisižiūrėjau ir dar užsimaniau wub.gif iki vasaros dar daug laiko cool.gif

kaip matau tavo pupa dar labai mažutė, o mano jau metų ir beveik 4 mėnesių blush2.gif manau jai nepatinka ir tiek verysad.gif , nes pvz.žieminę kepurė užsimauna pati ir labai noriai su ja būna
Atsakyti
o is kokiu siulu neriat vasarai? is tu vadinamu irisu??? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 03 25, 12:30)
o is kokiu siulu neriat vasarai? is tu vadinamu irisu??? g.gif  g.gif

taip, iš iriso arba kitų medvilnių siūlų
Atsakyti
na va tokia vasarai nusineriau(pirmas mano toks jau rimtesnis darbas),bet va beda-nezinau kaip padaryt grazius krastus,gal galit ka patarti blush2.gif
ir dar blush2.gif gal kasmatet sitos kepurytes schema

atleiskit man tokiai kvailelei,kad jus trukdau blush2.gif blush2.gif 4u.gif

neleidzia deti nuotrauku,bet 14ir 15 puslapiuose rasit(ta kepuryte kurios schemos ieskau tai 13 psl)(mano nertos kepurytes nuotraukos pacios paskutintos)
Atsakyti