Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

QUOTE(Prince @ 2005 07 29, 10:55)
gal aprašyma turi 4u.gif

Nėriau be aprašymo ax.gif iš galvos.
Atsakyti
Panašios kepuraitės aprašymas yra kažkur šios temos pradžioje 4u.gif Aš saviškei ir gi tokią nunėriau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IDA2: 29 liepos 2005 - 16:52
Labai graži kepuraitė biggrin.gif tikuos nesikartojuschemos

Atsakyti
Žiemai man tokia gražu user posted image
http://freecrochetpa...u-pradaHat.html
Atsakyti
QUOTE(Jo-ma-Jo @ 2005 08 26, 10:55)

doh.gif kad taip kas nors lietuviškai parašytų kaip megzti ax.gif 4u.gif
Atsakyti
cia super paprasta, net as is akies sugebeciau biggrin.gif bet nesu machius 6mm vashelio g.gif ir siulu tokiu?
Atsakyti
Pirmiausia atsiprasau, jei kartojuosi, bet perziurejusi temas, tokios neradau ax.gif .

Man siuo metu skubiai reikia nusinerti ar nusimegzti kokia skrybelaite kiaurarasciu arba nebutinai (tokia, kuria paskui galima iskrakkolinti ir suformuoti kaip reikia). Labiausiai reiketu 1930-1940 metu stiliaus, bet tiks bet kokios idejos. Gal zinot kokiu zurnalu, ar galit ka nros nuskanuoti smile.gif

Jei praleidau pro aksi anksciau tokia buvusia tema, labai prasyciau ideti nuoroda i ja blush2.gif

Is anksto didelis dekui smile.gif
Atsakyti
mergaitės gal žinot kur rast ar turit kas gėlyčių schemų ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erdve @ 2005 07 08, 14:18)
o ka galetumet berniukui pasiulyt?
labai jau cia grazios mergaitiskos kepurytes, net seile tysta, taciau pas mane sunelis smile.gif

aggressive.gif man taip pat pikta, kad berniukams nėra tokio pasirinkimo. Mergytės su tom kepurytėm kaip tikros karalaitės, o mano angelėlis šią vasarą taip pat norės gražios kepšiukės. Gal kas turit kur shemutę????Labai lauksim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2005 07 27, 11:57)
Sveikos darbštuolėlės  4u.gif ,

Na noriu parodyti dar vieną nertą kepurytę dukrytei:
user posted image

Tikrai labai grazi kepuryte, gal galetum parasyti, bent kaip jau nerei pradzia, galas tai matau paprastas, bet va pradzia su rastu - sunkiau.
Atsakyti
QUOTE(Greta @ 2006 03 14, 23:11)
aggressive.gif man taip pat pikta, kad berniukams nėra tokio pasirinkimo. Mergytės su tom kepurytėm kaip tikros karalaitės, o mano angelėlis šią vasarą taip pat norės gražios kepšiukės. Gal kas turit kur shemutę????Labai lauksim  smile.gif

O jums gražu berniukas su nerta kepuraite???? g.gif g.gif
Man tai geriau jau berniukiška su snapeliu thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2006 03 14, 22:44)
mergaitės gal žinot kur rast ar turit kas gėlyčių schemų ax.gif  4u.gif

Tikrai kažkurioj temoj buvoįdėta,tik reikia paieškot....
Atsakyti
QUOTE(Greta @ 2006 03 14, 23:11)
aggressive.gif man taip pat pikta, kad berniukams nėra tokio pasirinkimo. Mergytės su tom kepurytėm kaip tikros karalaitės, o mano angelėlis šią vasarą taip pat norės gražios kepšiukės. Gal kas turit kur shemutę????Labai lauksim  smile.gif

maciau pas rusaites viena nerta kepurele berniukui wink.gif
Man paciai grazu berniukiskos nertos bet tikrai ne "skyletos" o kazkuo panasios i kokias turkiskas su isnertais rastais wink.gif tada imimpaprastos kepureles scema ir reikia tik rastus sugalvot tongue.gif
paieskosiu pavyzdzio ka turejau minty smile.gif
Atsakyti