Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

Jau baigiu nerti kepurytę,savo dukrytei.Na iš tiesų seilė tysta,kokia graži wub.gif ir man puikiai sekasi.
Atsakyti
ką aš be jūsų idėjų daryčiau.Ačiū labai visoms, o tai puse mėnesio sukau galva iš kur mergytei GRAŽIĄ kepurytę baltą gauti. Kadangi moku nerti tik vašeliu. Dabar kita problemą- kaip išsirinkti pačią pačią gražiausią...turbūt dar pusę mėnesio rinksiuos ir per naktį numegsiu...bijau kad vasara baigsis sad.gif
Atsakyti
o tu megzk kelias, tik paskui bus problema kurią uždėti tongue.gif
Aš jau vieną numezgiau, dabar ėmiausi kitos ax.gif . reiks nufotkinti ir parodyti kokį grožį sukūriau rolleyes.gif blush2.gif
Atsakyti
labutis 4u.gif as sumasciau savo mergaitei nunerti skaryte,na is tikruju nezinau kaip ji atrodys,nes gal nerta nesukris taip graziai blush2.gif bet noriu kazko idomesnio negu kepuryte ( nors kepuryciu irgi nusiziurejau keleta is jusu ideju 4u.gif ) tik va man beda,fantazijos neturiu tai be schemutes nieko nenunersiu schmoll.gif ,o gal kuri is jusu kazkur pastebejot nertos skarytes schema 4u.gif buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
Čia skarytė, bet didelė http://www.tindirind...php?page_id=207
Aš nersiu tokią, tik pagal savo špingalieto galvytę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 20 liepos 2005 - 15:27
labai labai aciu 4u.gif butent tokia kokios norejau,be jokiu lietuvisku augalu motyvu ir paprastute ax.gif bet nezinau ar mokesiu nunert be chemos tik pagal aprasyma,nes niekada taip neneriau blush2.gif o pagal chema tai butu juoku darbas cool.gif
Atsakyti
Vyksta siaurinimas iš abiejų pusių. Pradžioje, norėdami pakilti į aukštesnę eilę, nerkite 3 akis be užmetimo, o pabaigoje palikite neužnertas.

cia pacitavau to aprasymo gabaliuka blush2.gif nezinau ar as niekada nesusiduriau su tuo ar per senai neriau,bet nebezinau ka reiskia pasakymas "pabaigoje palikite neuznertas akis" blush2.gif gal nepatingesit kuri ir pasakysit man kaip tas akis palikti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2005 07 20, 15:26)
Čia skarytė, bet didelė http://www.tindirind...php?page_id=207
Aš nersiu tokią, tik pagal savo špingalieto galvytę  ax.gif

liux sumanymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kikkaa @ 2005 07 20, 16:15)
cia pacitavau to aprasymo gabaliuka  blush2.gif nezinau ar as niekada nesusiduriau su tuo ar per senai neriau,bet nebezinau ka reiskia pasakymas "pabaigoje palikite neuznertas akis"  blush2.gif gal nepatingesit kuri ir pasakysit man kaip tas akis palikti  blush2.gif

Čia kaip aš suprantu reikia nedanerti (atsiprašau už nelietuvišką išsireiškimą ax.gif ) iki galo tos eilutės, o apsisukti ir megzti atgal, kad gautūsi siaurėjimas 4u.gif
Man atrodo kad taip blush2.gif
Atsakyti
ir as taip pagalvojus buvau,pabandziau bet man negrazu taip gaunasi schmoll.gif labai kazkaip nelygiai kampuota unsure.gif tai as dabar kitaip darau ax.gif eilutes pabaigoj isneriu 3 akis,jas prijungiu prie buvusios eilutes,apsisuku ir tom trim akim griztu atgal tada vel pradedu kita eile ax.gif nu nzn ar cia as suprantamai paaiskinau kaip pati darau,bet man gaunasi truputi graziau ir nera taip kampuota,o graziai siaureja 4u.gif nors manau vistiek reikes dar aplinkui apnert tai gal tie kampai ir isnyktu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos darbštuolėlės 4u.gif ,

Na noriu parodyti dar vieną nertą kepurytę dukrytei:
user posted image
Atsakyti
gal aprašyma turi 4u.gif
Atsakyti