Jau baigiu nerti kepurytę,savo dukrytei.Na iš tiesų seilė tysta,kokia graži ir man puikiai sekasi.
ką aš be jūsų idėjų daryčiau.Ačiū labai visoms, o tai puse mėnesio sukau galva iš kur mergytei GRAŽIĄ kepurytę baltą gauti. Kadangi moku nerti tik vašeliu. Dabar kita problemą- kaip išsirinkti pačią pačią gražiausią...turbūt dar pusę mėnesio rinksiuos ir per naktį numegsiu...bijau kad vasara baigsis
o tu megzk kelias, tik paskui bus problema kurią uždėti
Aš jau vieną numezgiau, dabar ėmiausi kitos . reiks nufotkinti ir parodyti kokį grožį sukūriau
Aš jau vieną numezgiau, dabar ėmiausi kitos . reiks nufotkinti ir parodyti kokį grožį sukūriau
labutis as sumasciau savo mergaitei nunerti skaryte,na is tikruju nezinau kaip ji atrodys,nes gal nerta nesukris taip graziai bet noriu kazko idomesnio negu kepuryte ( nors kepuryciu irgi nusiziurejau keleta is jusu ideju ) tik va man beda,fantazijos neturiu tai be schemutes nieko nenunersiu ,o gal kuri is jusu kazkur pastebejot nertos skarytes schema buciau labai dekinga
Čia skarytė, bet didelė http://www.tindirind...php?page_id=207
Aš nersiu tokią, tik pagal savo špingalieto galvytę
labai labai aciu butent tokia kokios norejau,be jokiu lietuvisku augalu motyvu ir paprastute bet nezinau ar mokesiu nunert be chemos tik pagal aprasyma,nes niekada taip neneriau o pagal chema tai butu juoku darbas
Vyksta siaurinimas iš abiejų pusių. Pradžioje, norėdami pakilti į aukštesnę eilę, nerkite 3 akis be užmetimo, o pabaigoje palikite neužnertas.
cia pacitavau to aprasymo gabaliuka nezinau ar as niekada nesusiduriau su tuo ar per senai neriau,bet nebezinau ka reiskia pasakymas "pabaigoje palikite neuznertas akis" gal nepatingesit kuri ir pasakysit man kaip tas akis palikti
cia pacitavau to aprasymo gabaliuka nezinau ar as niekada nesusiduriau su tuo ar per senai neriau,bet nebezinau ka reiskia pasakymas "pabaigoje palikite neuznertas akis" gal nepatingesit kuri ir pasakysit man kaip tas akis palikti
QUOTE(Vaidullka @ 2005 07 20, 15:26)
Čia skarytė, bet didelė http://www.tindirind...php?page_id=207
liux sumanymas
QUOTE(kikkaa @ 2005 07 20, 16:15)
Čia kaip aš suprantu reikia nedanerti (atsiprašau už nelietuvišką išsireiškimą ) iki galo tos eilutės, o apsisukti ir megzti atgal, kad gautūsi siaurėjimas
Man atrodo kad taip
ir as taip pagalvojus buvau,pabandziau bet man negrazu taip gaunasi labai kazkaip nelygiai kampuota tai as dabar kitaip darau eilutes pabaigoj isneriu 3 akis,jas prijungiu prie buvusios eilutes,apsisuku ir tom trim akim griztu atgal tada vel pradedu kita eile nu nzn ar cia as suprantamai paaiskinau kaip pati darau,bet man gaunasi truputi graziau ir nera taip kampuota,o graziai siaureja nors manau vistiek reikes dar aplinkui apnert tai gal tie kampai ir isnyktu
Sveikos darbštuolėlės ,
Na noriu parodyti dar vieną nertą kepurytę dukrytei:
Na noriu parodyti dar vieną nertą kepurytę dukrytei:
gal aprašyma turi