Pabaigiau dukrytei pavasarine kepurytę... Tik mano mažoji ožkytė kategoriškai atsisakė matuotis ir fotografuotis, tai kol kas taip demonstruoju...
oi kokia graži ir spalvos labai patinka
Gal kas galit kokią idėją pasiūlyt berniukui...kepuraitei
QUOTE(Misty @ 2007 03 28, 15:52)
Pabaigiau dukrytei pavasarine kepurytę... Tik mano mažoji ožkytė kategoriškai atsisakė matuotis ir fotografuotis, tai kol kas taip demonstruoju...
koks čia raštelis? gal būtų galima schemutę?
QUOTE(Misty @ 2007 03 28, 15:52)
super -man labai patiko
QUOTE(xIngax @ 2007 03 28, 16:46)
Gal kas galit kokią idėją pasiūlyt berniukui...kepuraitei
perversk kelis psl atgal
QUOTE(*Maja* @ 2007 03 28, 18:29)
koks čia raštelis? gal būtų galima schemutę?
Rastelis pats elementariausias - stulpeliai su vienu uzmetimu. Gelytes mezgiau atskirai ir prisiuvau ant virsaus...
QUOTE(Misty @ 2007 03 28, 18:42)
Rastelis pats elementariausias - stulpeliai su vienu uzmetimu. Gelytes mezgiau atskirai ir prisiuvau ant virsaus...
Tikrai? Nes atrodo kad būtų kitoks raštelis. Turbūt iš storesnių siūlų mezgei? O kap kraštelį darei? žemu stulpeliu?
QUOTE(*Maja* @ 2007 03 28, 19:45)
Tikrai? Nes atrodo kad būtų kitoks raštelis. Turbūt iš storesnių siūlų mezgei? O kap kraštelį darei? žemu stulpeliu?
Siulai medvilniniai, storesni. Paskutine eile vezio zingsniu apneriau
QUOTE(Misty @ 2007 03 28, 18:50)
Siulai medvilniniai, storesni. Paskutine eile vezio zingsniu apneriau
Kas čia per žingsnelis? Gal turi kur kaip tai neriama?
Misty, tu auksarankė
Aciu uz pagyrimus, nors sita kepuryte - tai jau ner kur paprasciau..
Va, pavyko princese "sumedzioti" su kepuryte...
O vezio zingsnis tai neriamas kaip zemas stulpelis tik ne is desines i kaire, o atvirksciai - is kaires i desine...
Va, pavyko princese "sumedzioti" su kepuryte...
O vezio zingsnis tai neriamas kaip zemas stulpelis tik ne is desines i kaire, o atvirksciai - is kaires i desine...
reiks pamėginti, bet nelabai įsivaizduojui, kaip atbulai nerti