Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

tai kad kiek atsimenu, tai autorė naudojosi tuo rašteliu, o kitką irgi pati kūrė, na nebent prisimintų kaip darė g.gif
Šiaip man tas pats viduriukas nesigavo taip kaip norėjau, nes nemoku iš akies nert, bet po to pagal raštelį tai tik reikia platint ir viskas turėtų gautis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidullka: 07 kovo 2007 - 22:46
Pagaliau ir aš kiepką nunėriau truputį didelė bet vasarai bus kaip tik,o kaip jums gražiau be kvietko user posted image ar su kvietku user posted image gal kvietkas biškį per ryškus ale tokį turėjau o kitą tyngiu megst :mastau
galit pasisakyt drąsiai bo dar nepritvirtinau
ir dar makušiukas va koks čia atseit pas grožis turėt būt blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2007 03 08, 18:46)
Pagaliau ir aš kiepką nunėriau truputį didelė bet vasarai bus kaip tik,o kaip jums gražiau be kvietko  gal kvietkas biškį per ryškus ale tokį turėjau o kitą tyngiu megst :mastau
ir dar makušiukas va koks čia atseit pas grožis turėt būt  blush2.gif

nu tu tikra šaunuolė thumbup.gif labai graži kepka wub.gif
Atsakyti
SVEIKOS MAMOS smile.gif NOREJAU PAKLAUSTI, GAL KARTAIS TURITE NERTOS AR MEGZTOS KEPURYTES MODELIUKA, BET KAD BUTU SU SNAPELIU. TOKIA PANASIAI KAIP PARDAVINEJA TURGUOSE AR DAR KUR...BUCIAU LABAI DEKINGA ax.gif
Atsakyti
P@nter@, man gal be geriau žiūrisi 4u.gif Bet šiaip gėlytė thumbup.gif Va jei spalvytes paderinti, kad būtų baltas koks akcentas, arba kraštelius padaryti spalvotus (iš gėlytės spalvos) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotopuka: 08 kovo 2007 - 20:30
QUOTE(fotopuka @ 2007 03 08, 20:29)
P@nter@, man gal be geriau žiūrisi  4u.gif  Bet šiaip gėlytė  thumbup.gif  Va jei spalvytes paderinti, kad būtų baltas koks akcentas, arba kraštelius padaryti spalvotus (iš gėlytės spalvos)  4u.gif

Čia buvau tokią pabandymui nunėrus galvojau praslysiu su šita blush2.gif , bet teks padaryt normaliai, nes dar ir tėtis su broliu išbrokijo kvietką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2007 03 08, 18:46)
Pagaliau ir aš kiepką nunėriau truputį didelė bet vasarai bus kaip tik,o kaip jums gražiau be kvietko user posted image ar su kvietku user posted image gal kvietkas biškį per ryškus ale tokį turėjau o kitą tyngiu megst :mastau
ir dar makušiukas va koks čia atseit pas grožis turėt būt  blush2.gif user posted image

O GAL GALI VIDURIUKA TRUPUTUKA APRASYTI?NUO KELIU AKIU PINELES PRADEJAI?RASTA SUPRANTU,BET GAL GALI TRUMPAI APRASYTI.TIKRAI LABAI GRAZI.
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2007 03 08, 17:46)
Pagaliau ir aš kiepką nunėriau

grazi thumbup.gif , bet sita gelyte jai schmoll.gif schmoll.gif turetu but ar tokios pat spalvos, ar kad atspalviai deretu..dabar kaip is kitos operos ta gelyte blush2.gif blush2.gif jau geriua is vis be tada mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasmuze @ 2007 03 08, 23:31)
O GAL GALI VIDURIUKA TRUPUTUKA APRASYTI?NUO KELIU AKIU PINELES PRADEJAI?RASTA SUPRANTU,BET GAL GALI TRUMPAI APRASYTI.TIKRAI LABAI GRAZI.

Padidinta schema centriuko va čia user posted image
o aš nėriau pynelę iš 4 akiu, tada aplink 11 stulpelių su užmetimu, toliau į kiekvieną tarpelį po stulpelį su užmetimu +1akis ir toliau pagal raštą............. man truputį pradėjo lenktis atrodė kaip ir per mažiai akių tai paskui ardžiau ir pagal save dadėjau akių kad nesilenktų 4u.gif

QUOTE(bonda @ 2007 03 09, 09:23)
grazi thumbup.gif , bet sita gelyte jai schmoll.gif  schmoll.gif turetu but ar tokios pat spalvos, ar kad atspalviai deretu..dabar kaip is kitos operos ta gelyte blush2.gif  blush2.gif jau geriua is vis be tada mirksiukas.gif

nu vienžodžiu nepraslydau su tokia kvietka blush2.gif eisiu pernert doh.gif
Atsakyti
Niekada nenėriau drabužių, tai pradėjau nuo kepurės ax.gif mano "pirmas blynas", neturėjau siūlų iš ko rinktis, tai va tokiais ir nunėriau rolleyes.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Ir siūliukus sunaudojai, ir dukrytę papuošiai, šaunuolė... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 11 kovo 2007 - 16:24
QUOTE(VilmKa @ 2007 03 11, 15:37)
Niekada nenėriau drabužių, tai pradėjau nuo kepurės ax.gif mano "pirmas blynas", neturėjau siūlų iš ko rinktis, tai va tokiais ir nunėriau rolleyes.gif

pirmas blynas, bet nepasviles thumbup.gif
Atsakyti