Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

Nukopijuokite paveiksliuko adresą iš Properties į naują naršyklės langą ir viskas matosi.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 05, 09:08)
O koks klausimas?

Nemoku megztos kepurės pabaigt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2007 03 06, 08:58)
Vyduriuko schema tokia turiu
Bet pagal ja nesu dar nerusi, todel nezinau kokiam dydziui.

QUOTE(*Maja* @ 2007 03 06, 09:03)
g.gif  g.gif  bet tai kaip tą raštelį tada įterpti nuo kur pradėti  g.gif  Nes šitas raštelis labai gražus, mamytė viena kaip krikšto kepurėlę buvo nunėrus  wub.gif  Susigundžiau ir aš krikštynom tokią nunerti + batukus dar, radau schemelę  4u.gif

O aš vakar įsigudrinau kitaip padaryti pvz jeigu schemoje( kad ir toj su lapeliais kur aš žalią kepurytė nunėriau) rašo kad pirmas žiedelis turi būti iš 7 akių ir paskui 15 stulpelių, tai aš taip primetu kad reik nelyginio akių skaičiaus ir padarau žiedelį iš 5 akių ir apneriu jį 11 stulpelių tada paneriu pažiūriu ar gaunasi raštas jeigu viskas gerai neriu toliau, jeigu ne išardau ir pridedu arba atimu vieną stulpelį ax.gif

Tiesa merginos vakar aptikau šitą rusaičių forumą ir tokiu mano aprašytu būdu padariau pradžią tos fioletinės kepurės, bandysiu šiandien ję pabaigti, tik nedarysiu tų kraštų kaip skrybelės, jeigu pavyks įkelsiu jums parodyti, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 06 kovo 2007 - 10:20
QUOTE(P@nter@ @ 2007 03 06, 10:18)
O aš vakar įsigudrinau kitaip padaryti pvz jeigu schemoje( kad ir toj su lapeliais kur aš žalią kepurytė nunėriau) rašo kad  pirmas žiedelis turi būti iš 7 akių ir paskui 15 stulpelių, tai aš taip primetu kad reik nelyginio akių skaičiaus ir padarau žiedelį iš 5 akių ir apneriu jį 11 stulpelių tada paneriu pažiūriu ar gaunasi raštas jeigu viskas gerai neriu toliau, jeigu ne išardau ir pridedu arba atimu vieną stulpelį  ax.gif

Tiesa merginos vakar aptikau šitą rusaičių forumą ir tokiu mano aprašytu būdu padariau pradžią tos fioletinės kepurės, bandysiu šiandien ję pabaigti, tik nedarysiu tų kraštų kaip skrybelės, jeigu pavyks įkelsiu jums parodyti,  4u.gif

aš ir taip darau, kai noriu daugiau lapelių tai akių skaičių atitinkamai didinu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 03 06, 11:12)
Nemoku megztos kepurės pabaigt blush2.gif

O ką jau esi padariusi, ką norėtum padaryti ir kas nesigauna? Norint patarti, reikia nors kiek konkretumo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 06, 10:23)
O ką jau esi padariusi, ką norėtum padaryti ir kas nesigauna? Norint patarti, reikia nors kiek konkretumo ax.gif

Numezgiau tiek kiek reikia nesusiaurinus, nžn ar gerai, bet bišk susiaurinau, o kaip galutinai pabaigt? Mąstau, kad gal reik užbaigt ir suraukt gal g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 03 06, 10:22)
aš ir taip darau, kai noriu daugiau lapelių tai akių skaičių atitinkamai didinu  thumbup.gif

QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 06, 10:23)

O ką reiškia rusiškas пико gal kuri žinot
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2007 03 06, 10:47)
O ką reiškia rusiškas пико gal kuri žinot

Man atrodo iš 3 akelių kilputė jei apie šitą šneki

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 03 06, 11:46)
Numezgiau tiek kiek reikia nesusiaurinus, nžn ar gerai, bet bišk susiaurinau, o kaip galutinai pabaigt? Mąstau, kad gal reik užbaigt ir suraukt gal g.gif ?

Jei teisingai supratau, tai mezgi nuo apačios iki viršugalvio, ar taip? Aš paprastai, priklausomai nuo siūlų storumo, sumezgu kas 6-8 (kartais ir daugiau) po vieną akį kas antrą eilę. Kai viršuj lieka kelios akys, nukerpu, palikdama ilgą siūlą, kurį su vąšeliu pertraukiu per likusias akis ir susiuvu kepurę. Tada kepurė atrodo maždaug taip:
user posted image
Arba galima nesiaurinti, o numezgus reikiamą ilgį nukirpti siūloą ir surinkti akis ant to siūlo. Tada viršus būna surauktas. Va taip:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 03 06, 11:01)
Man atrodo iš 3 akelių kilputė jei apie šitą šneki

user posted image

Taip apie šitą ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 06 kovo 2007 - 11:41
Vaizdas dabar maždaug toks :
user posted image
, tai man gal geriau siūlą pertraukt per akis visas, nia g.gif ?
Atsakyti
Dar tam pačiam forum.knitty.ru radau kepuryčių dydžių lentelę gal kam bus naudinga user posted image
Atsakyti