Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

QUOTE(SUNmom @ 2007 03 05, 14:17)
nerodo man rastelio

cia is kinietisko psl -gal todel g.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 03 05, 13:40)
tiek berniukui, tiek mergytei -tik spalvikes parinkt, ar mergytei bryliukus padaryt wub.gif
user posted image

Nu visai nieko, tik raštelio brėžinuko norėčiau, jei kas turit. O kaip tas spalvas įnerti? Dar niekad nebandžius spalvotai nerti.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 03 05, 16:16)
Nu visai nieko, tik raštelio brėžinuko norėčiau, jei kas turit. O kaip tas spalvas įnerti? Dar niekad nebandžius spalvotai nerti..  blush2.gif

cia irgi is kinieciu psl...
virsugalvis user posted image
rastas user posted image
o spalvas paprastai, imi -viena eilute viena spalva, kita -kita, trecia-trecia..ir vel kartojas mirksiukas.gif
Atsakyti
turiu išsisaugojus šitų kepuryčių raštelius kompe, jeigu kuri nematot parašykit savo mailą man į AZ atsiųsiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2007 03 05, 16:32)
cia irgi is kinieciu psl...
virsugalvis user posted image
rastas user posted image
o spalvas paprastai, imi -viena eilute viena spalva, kita -kita, trecia-trecia..ir vel kartojas mirksiukas.gif

nerodo man nei nuotarukytės nei rašto doh.gif
Atsakyti
gAL TURIT SITU KEPURYCIU RASTUS?
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 03 05, 18:44)
gAL TURIT SITU KEPURYCIU RASTUS?
user posted image

yra įkeltas šitos raščiukas bet aš dabar bandau pagal jį nerti nieks tę man nesigauna doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo P@nter@: 05 kovo 2007 - 19:25
QUOTE(P@nter@ @ 2007 03 05, 19:23)
yra įkeltas šitos raščiukas bet aš dabar bandau pagal jį nerti nieks tę man nesigauna  doh.gif

o kas būtent nesigauna? man tai įdomu, koks viduriukas jos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 03 05, 19:31)
o kas būtent nesigauna? man tai įdomu, koks viduriukas jos  g.gif

Tai vat man ir nesigauna nuo viduriuko niekaip neapskaičiuoju kiek ten akių išsimegst kad paskui raštas gražiai gautūsi doh.gif
Atsakyti
Vyduriuko schema tokia turiu
user posted image
Bet pagal ja nesu dar nerusi, todel nezinau kokiam dydziui.
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2007 03 06, 08:58)
Vyduriuko schema tokia turiu
user posted image
Bet pagal ja nesu dar nerusi, todel nezinau kokiam dydziui.

g.gif g.gif bet tai kaip tą raštelį tada įterpti nuo kur pradėti g.gif Nes šitas raštelis labai gražus, mamytė viena kaip krikšto kepurėlę buvo nunėrus wub.gif Susigundžiau ir aš krikštynom tokią nunerti + batukus dar, radau schemelę 4u.gif
Atsakyti
ka jus matos sudetingo neriant viduriuka? nu bandai bandai ir gaunas -kantrybes tik reikia mirksiukas.gif mirksiukas.gif

o pas ka kinieciu psl nesimato -nieko negaliu padet mirksiukas.gif paskaitykit sia tema nuo pradziu -visos schemos tikria yra imestos ir kitokiam pavidale mirksiukas.gif
Atsakyti