Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 05, 10:11)
Megzk 1-2 cm didesnę.

bandžiau vieną 6 mėnesių panelytei , gavosi 3 metų vaikui lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Maja*: 05 kovo 2007 - 10:43
QUOTE(*Maja* @ 2007 03 05, 11:19)
bandžiau vieną 6 mėnesių panelytei , gavosi 3 metų vaikui  lotuliukas.gif

biggrin.gif Net nežinau, kaip tiksliai pasakyti. Matuok pagal vaiką ir tik šiek tiek padidink. o kepurytę priaugs kada nors - svarbu, kad ne per maža.
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 05, 11:13)
biggrin.gif Net nežinau, kaip tiksliai pasakyti. Matuok pagal vaiką ir tik šiek tiek padidink. o kepurytę priaugs kada nors - svarbu, kad ne per maža.

čia mano pirmas bandymas, kitas tikiuosi pavyks geriau mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 03 05, 09:40)
dar sudomino toks dalykėlis, kaip apskaičiuoti dydį kepurėlis pagal vaiko galvą. Tarkim noriu vasarai nunerti savo mergičkai kepurytę, bet nežinau, kaip tą dydį atitaikyti.. Galvytė bus didesnė nei dabar..
O gal žinot kokių raštelių berniukui  rolleyes.gif

QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 05, 10:11)
Megzk 1-2 cm didesnę.

Tikrai patyrusios mezgėjos patarkit, kaip apskaičiuot maždaug kepurytės dydį, Vieną nunėriau, bandžiau metų mergytei gavosi 9metų paneliai user posted image doh.gif
Gal galit parašyt nuo kiek akių pradėt ir pagal kaip ją platint, o tai jau kokius 5 kartus išardžiau gaunasi tai siaura kaip rankovė tai per plati doh.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2007 03 05, 12:16)
Tikrai patyrusios mezgėjos patarkit, kaip apskaičiuot maždaug kepurytės dydį, Vieną nunėriau, bandžiau metų mergytei gavosi 9metų paneliai Gal galit parašyt nuo kiek akių pradėt ir pagal kaip ją platint, o tai jau kokius 5 kartus išardžiau gaunasi tai siaura kaip rankovė tai per plati  doh.gif

Labai sunku pasakyti, daug kas priklauso nuo siūlų storio, vąšelio dydžio, rašto, kaip laisvai mezgi. Man jei labai sunkiai gaunasi, aš tiegiog kas kiekvieną eilę dedu prie galvytės ir matuoju - juk lengviausia pagal modelį atitaikyti. Jei neriu žemais stulpeliais, tai kiekvienoj eilėj pridedu po 4-6 akis, bet tu čia kažkokiu raštu mezgi...
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 05, 11:23)
Labai sunku pasakyti, daug kas priklauso nuo siūlų storio, vąšelio dydžio, rašto, kaip laisvai mezgi. Man jei labai sunkiai gaunasi, aš tiegiog kas kiekvieną eilę dedu prie galvytės ir matuoju - juk lengviausia pagal modelį atitaikyti. Jei neriu žemais stulpeliais, tai kiekvienoj eilėj pridedu po 4-6 akis, bet tu čia kažkokiu raštu mezgi...

Vat tame ir reikalas, kai mezgi paprastai be rašto tai pridedi ir pamatuoji, o kai nori kažkokiu raštu tai jau nuo pirmų eilių turi žinoti kiek kaip pridėti doh.gif užtai ir niekas man nesigauna doh.gif dabar pradėjau megzti ne nuo viršugalvio o nuo kitos pusės žėsiu kas čia gausis............. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2007 03 05, 12:33)
Vat tame ir reikalas, kai mezgi paprastai be rašto tai pridedi ir pamatuoji, o kai nori kažkokiu raštu tai jau nuo pirmų eilių turi žinoti kiek kaip pridėti  doh.gif užtai ir niekas man nesigauna  doh.gif dabar pradėjau megzti ne nuo viršugalvio o nuo kitos pusės žėsiu kas čia gausis.............  lotuliukas.gif

Nusimegzk vieną rašto motyvą, pamatuok jo plotį, pamatuok galvytę, žinosi, kiek iš viso lapelių reikės, galėsi atitinkamai platinti.
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2007 02 27, 19:41)
Nu jau grozis!!!!Pasaka!pavydziu tokio kruopstumo 4u.gif

aciu blush2.gif mirksiukas.gif

siemet ir man nesekas doh.gif doh.gif antra kepuryte narplioju, ale doh.gif doh.gif turbut tik is trecio sykio pataikiau doh.gif vis per didele ir perdidele doh.gif kaip as pernai taip gerai atitaikydavau? g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o jei vasarai reikia kepurytes, tai reik nert vos vos didesne mirksiukas.gif -juk galva neauga taip, kaip ugis kudikiuku mirksiukas.gif
Papildyta:
siaip dar cia yra tema, kur irgi yra ir nertu kepuryciu schemu, nuotrauku ir viso kito mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 05 kovo 2007 - 13:20
QUOTE(P@nter@ @ 2007 03 05, 12:16)
Tikrai patyrusios mezgėjos patarkit, kaip apskaičiuot maždaug kepurytės dydį, Vieną nunėriau, bandžiau metų mergytei gavosi 9metų paneliai user posted image doh.gif
Gal galit parašyt nuo kiek akių pradėt ir pagal kaip ją platint, o tai jau kokius 5 kartus išardžiau gaunasi tai siaura kaip rankovė tai per plati  doh.gif

va sitas rastas man pats graziausias..
gal gali schemute idet? arba nuoroda...
zinau kad buvo kazkada neuzsisaugojau.. o dabar surasti sunkokas bus.
Atsakyti
QUOTE(SUNmom @ 2007 03 05, 13:35)

as kai tokia pernia neriau -tai siemet nebeidomu blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif vis kazko naujo ieskau blush2.gif
virsugalvis user posted image
pats rastas user posted image

siaip sita labai lengva reguliuotis -ar per platu, ar per siaura..tik didint, mazint akuciu skaiciu tarp lapeliu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(*Maja* @ 2007 03 05, 09:40)

O gal žinot kokių raštelių berniukui  rolleyes.gif

tiek berniukui, tiek mergytei -tik spalvikes parinkt, ar mergytei bryliukus padaryt wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(panelė Prym @ 2007 03 05, 13:11)
Nusimegzk vieną rašto motyvą, pamatuok jo plotį, pamatuok galvytę, žinosi, kiek iš viso lapelių reikės, galėsi atitinkamai platinti.

čia gera idėja ačiū

QUOTE(bonda @ 2007 03 05, 13:23)
siaip dar cia yra tema, kur irgi yra ir nertu kepuryciu schemu, nuotrauku ir viso kito mirksiukas.gif

šitą temą irgi peržiūrėjau tik gaila kad labai daug nuorodų nebeveikia verysad.gif

QUOTE(SUNmom @ 2007 03 05, 13:35)

bonda jau įdėjo 4u.gif
Atsakyti
nerodo man rastelio
Atsakyti