Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

QUOTE(Rasmuze @ 2007 02 27, 23:39)
labai grazu, tik gal kas nors galit paaiskinti kaip tas vasarines kepuraites nerti nuo keliu akuciu pynele pradedat ir kas kiek eiliu dadedat ir po kiek. rastuka jau sumastysiu tik va su tom akutem nelabai ismanau, nes dar tokiu kepuryciu nesu nerusi. prasau padekit.

Paprasčiausia būtų pasižiūrėti schemą, kažkur pradžioj temos tikrai buvo g.gif
O aš nėriau ir pagal servetėlę. Nėriau pagal schemą iki tol, kol užteko pagal galvytės dydį, o po to nėriau paskutinės eilutės raštą nei pridėdama akių, nei atimdama, tada ji gražiai išsigaubė ir taip dariau tol, kol užteko į ilgį.
Atsakyti
aciu uz patarima, reiks visa temele perversti g.gif
Atsakyti
na va perkaičius visą šia temą sugalvojau ir pati pamėginti nunerti dukrytei kepurę. nėrime aš pradedanti nes čia gal koks trečias mano bandymas, todėl labai nekritikuokit jei klaidos labai matysis smile.gif tiesa nėriau "iš akies" be shemų
foto

vistiek nerodo g.gif
na bandau ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciocia: 02 kovo 2007 - 11:30
QUOTE(Vaidullka @ 2005 05 21, 19:33)
Įkeliu ir čia kepurytės fotkę, dariau pagal Augės schemutę  4u.gif
[attachmentid=20884]
O gėlytę nėriau pagal didesnę schemą, tik viena eile mažiau dariau  ax.gif [attachmentid=20885]

Man atrodo kad visos kepšės neriasi iš centro ratu  g.gif

o kur galima rasti sitos kepurytes sckhemelę? Kur žiūrėjau, ten nuoroda neveikia. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Ingrida.S @ 2006 06 06, 09:46)
Ir aš jau galiu pasigirt, pavyko nunert kepuraitę, schemutę radau šitoj temoj, o kepurę sėkmingai panaudojom krikštynom  thumbup.gif
user posted image

kur galima rasti chemelę?
Atsakyti
labai grazi prasau schemute idek,jei gali.
Atsakyti
O čia vien tik vašeliu neriat g.gif blush2.gif ? Man reik skubios konsultacijos kepurytės mezgime virbalais help.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 03 02, 14:41)
o kur galima rasti sitos kepurytes sckhemelę? Kur žiūrėjau, ten nuoroda neveikia. blush2.gif
Papildyta:

kur galima rasti chemelę?

Nu kad čia viskas veikia g.gif

http://www.tindirind...php?page_id=149
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2007 03 02, 18:12)

rolleyes.gif dėkui, kažkaip nepastebėjau šitos nuorodos 4u.gif
Atsakyti
nu jau kokios visos grazios kepurytes wub.gif leliukai taip pat wub.gif wub.gif
uzsimaniau ir as nunerti savo pupai kokia, reiks pabandyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 03 02, 18:45)
O čia vien tik vašeliu neriat g.gif  blush2.gif ? Man reik skubios konsultacijos kepurytės mezgime virbalais help.gif  blush2.gif

O koks klausimas?
Atsakyti
dar sudomino toks dalykėlis, kaip apskaičiuoti dydį kepurėlis pagal vaiko galvą. Tarkim noriu vasarai nunerti savo mergičkai kepurytę, bet nežinau, kaip tą dydį atitaikyti.. Galvytė bus didesnė nei dabar..
O gal žinot kokių raštelių berniukui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2007 03 05, 10:40)
dar sudomino toks dalykėlis, kaip apskaičiuoti dydį kepurėlis pagal vaiko galvą. Tarkim noriu vasarai nunerti savo mergičkai kepurytę, bet nežinau, kaip tą dydį atitaikyti.. Galvytė bus didesnė nei dabar..
O gal žinot kokių raštelių berniukui  rolleyes.gif

Megzk 1-2 cm didesnę.
Atsakyti