Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

Jei ne gėlytės jaučiu neatskirčiau kur kuris biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo INKOGNITO: 15 liepos 2006 - 15:30
QUOTE(dovesa @ 2006 07 15, 15:19)
wub.gif  wub.gif O mes taip pasipuose vazinejome po Palanga

Paprasta, bet labai gražu smile.gif
Atsakyti

Kokie fainuciai vaikuciai ir kepurytes ant ju.
Atsakyti
Aciu visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

seniai buvau užsukusi čia .nu jau kiek visko prinėrusios blink.gif

o jau ta nuotrauka vaikiukų , tai vėliau tik supratau kad čia jie dviese.čia irgi galima rasti kaip tuose skirtumuose tik tris skirtumus , gėlytes. šaunuolės nerkit ir aš įkelsiu , turiu kai ką nunėrusi jau .
Atsakyti
isanksto atsiprasau monekenes ir darbo autores, bet siandien gatvej pamaciau man labai patikusia nertą kepurytę. is akies ziurint rastas labai nesudetingas, bet labai ispūdingai atrodo
user posted image
Atsakyti
mamicy, tai taip ir fotkinai gatvėj? Ar leidimo paprašei lotuliukas.gif

Ale gal nelabai svarbu, nes kepurytė tikrai blink.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 10 01, 18:05)
mamicy, tai taip ir fotkinai gatvėj? Ar leidimo paprašei  lotuliukas.gif

Ale gal nelabai svarbu, nes kepurytė tikrai  blink.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

tipo fotkinau meska (cia zoo), o leidimo nepaprasiau blush2.gif
Atsakyti
Mamicy, thumbup.gif labai graži kepurytė. Va iš kur idėjos ir raštai imama biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Prisižiūrėjau į jūsų gražias kepuraites ir pačiai užnižo rankos sūnui ką nors nunarplioti ax.gif Čia mano pirmas bandymas, truputį ankštoka, bet šiam rudenėliui tiks, o žiemai megsiu didesnę smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Kristida, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2006 10 04, 11:00)
Sveikos  4u.gif Prisižiūrėjau į jūsų gražias kepuraites ir pačiai užnižo rankos sūnui ką nors nunarplioti  ax.gif Čia mano pirmas bandymas, truputį ankštoka, bet šiam rudenėliui tiks, o žiemai megsiu didesnę  smile.gif 

thumbup.gif Nepatikėsiu, kad pirmas bandymas. O dėl dydžio- vis tiek kažkiek prasitampys.
Atsakyti