Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

Nu jau ružavas kostiumėlis koks gražus wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 14 liepos 2006 - 08:56
Na, mamytės, šaunuolės 4u.gif .Visų darbeliai puikūs. Ir aš va puse dienos varvinu akis prie tų shemų, tai prisikopinau, beliks tik į darbą kibti. Tiesa, jau turiu numezgus dvi skrybėlytes savo mažajai, nes ruošiamės krikštynoms, bet nepamaišys ir dar viena kita biggrin.gif, o po to išsirinksim gražiausią
Atsakyti
QUOTE(adrytės mama @ 2006 07 14, 14:39)
Na, mamytės, šaunuolės  4u.gif .Visų darbeliai puikūs. Ir aš va puse dienos varvinu akis prie tų shemų, tai prisikopinau, beliks tik į darbą kibti. Tiesa, jau turiu numezgus dvi skrybėlytes savo mažajai, nes ruošiamės krikštynoms, bet nepamaišys ir dar viena kita  biggrin.gif, o po to išsirinksim gražiausią

Juk tikroms damoms skrybėlių nebūna per daug, tad kibk į darbą, juk mažoji dama kasdien nori turėt kažką naujo mirksiukas.gif
Atsakyti
nuneriau pagaliau dar viena -tik riek patarimu -reik gelyciu ar nereik...nebesugalvoju...bet itariu pabandysiu ir ju prinert blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=bonda,2006 07 15, 10:09]
nuneriau pagaliau dar viena -tik riek patarimu -reik gelyciu ar nereik...nebesugalvoju...bet itariu pabandysiu ir ju prinert blush2.gif

manau nereikia, keupurytė tikrai graži, marga tokia, jei bus dar gėlytės, bus per daug ax.gif
Atsakyti
Labai graži kepurytė smile.gif ir aš manau, kad gėlyčių nereikia
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2006 07 15, 11:23)

manau nereikia, keupurytė tikrai graži, marga tokia, jei bus dar gėlytės, bus per daug  ax.gif

QUOTE(mucka @ 2006 07 15, 11:26)
Labai graži kepurytė smile.gif ir aš manau, kad gėlyčių nereikia

dekui wub.gif tik va rankos tai niezti del tu gelyciu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labai grazi kepuryte bigsmile.gif . o gylytes tai nunerk, tik galetu buti vienspalves. jei netiks juk visada gali nuimti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita-x: 15 liepos 2006 - 12:02
QUOTE(bonda @ 2006 07 15, 11:09)

Labai graži kepuryte wub.gif o gėlyčiu tai sakyčiau nereikia g.gif
Atsakyti
Koks fainas kepuriukas.Nu negaliu nepasakyt gal po kepuriuku labai grazu wub.gif wub.gif
Papildyta:
Pataisymas; Kad po kepuriuku ir labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Ingrida.S @ 2006 07 15, 13:11)
Labai graži kepuryte  wub.gif  o gėlyčiu tai sakyčiau nereikia  g.gif

QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 15, 13:15)
Koks fainas kepuriukas.Nu negaliu nepasakyt gal po kepuriuku labai grazu wub.gif  wub.gif
Papildyta:
Pataisymas; Kad po kepuriuku ir labai grazu wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(rita-x @ 2006 07 15, 13:01)
labai grazi kepuryte bigsmile.gif . o gylytes tai nunerk, tik galetu buti vienspalves. jei netiks juk visada gali nuimti smile.gif

dekui wub.gif visoms wub.gif

rita-x, ir as taip manau, kad netiks, negrazu bus ir neprisiusiu blush2.gif
Atsakyti
wub.gif wub.gif O mes taip pasipuose vazinejome po Palanga

user posted image
Atsakyti