Nu jau ružavas kostiumėlis koks gražus
QUOTE(adrytės mama @ 2006 07 14, 14:39)
Na, mamytės, šaunuolės .Visų darbeliai puikūs. Ir aš va puse dienos varvinu akis prie tų shemų, tai prisikopinau, beliks tik į darbą kibti. Tiesa, jau turiu numezgus dvi skrybėlytes savo mažajai, nes ruošiamės krikštynoms, bet nepamaišys ir dar viena kita , o po to išsirinksim gražiausią
Juk tikroms damoms skrybėlių nebūna per daug, tad kibk į darbą, juk mažoji dama kasdien nori turėt kažką naujo
[quote=bonda,2006 07 15, 10:09]
nuneriau pagaliau dar viena -tik riek patarimu -reik gelyciu ar nereik...nebesugalvoju...bet itariu pabandysiu ir ju prinert
manau nereikia, keupurytė tikrai graži, marga tokia, jei bus dar gėlytės, bus per daug
nuneriau pagaliau dar viena -tik riek patarimu -reik gelyciu ar nereik...nebesugalvoju...bet itariu pabandysiu ir ju prinert
manau nereikia, keupurytė tikrai graži, marga tokia, jei bus dar gėlytės, bus per daug
Labai graži kepurytė ir aš manau, kad gėlyčių nereikia
QUOTE(Scarlett @ 2006 07 15, 11:23)
QUOTE(mucka @ 2006 07 15, 11:26)
Labai graži kepurytė ir aš manau, kad gėlyčių nereikia
dekui tik va rankos tai niezti del tu gelyciu
labai grazi kepuryte . o gylytes tai nunerk, tik galetu buti vienspalves. jei netiks juk visada gali nuimti
QUOTE(bonda @ 2006 07 15, 11:09)
Labai graži kepuryte o gėlyčiu tai sakyčiau nereikia
Koks fainas kepuriukas.Nu negaliu nepasakyt gal po kepuriuku labai grazu
Papildyta:
Pataisymas; Kad po kepuriuku ir labai grazu
Papildyta:
QUOTE(Ingrida.S @ 2006 07 15, 13:11)
Labai graži kepuryte o gėlyčiu tai sakyčiau nereikia
QUOTE(Sandriuks @ 2006 07 15, 13:15)
Koks fainas kepuriukas.Nu negaliu nepasakyt gal po kepuriuku labai grazu
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(rita-x @ 2006 07 15, 13:01)
labai grazi kepuryte . o gylytes tai nunerk, tik galetu buti vienspalves. jei netiks juk visada gali nuimti
dekui visoms
rita-x, ir as taip manau, kad netiks, negrazu bus ir neprisiusiu
O mes taip pasipuose vazinejome po Palanga