o cia skrybelaite mano pupai
http://i67.photobuck...skrybelaite.jpg
QUOTE(VAMI @ 2006 07 03, 11:22)
O jau grozis
Ir as labai noriu kazka panasaus savo mazajai nunert, bet vis laiko truksta ...
QUOTE(bonda @ 2006 07 03, 15:21)
babinka,grazu
VAMI,kaip ta drugeli nerei??
Ingrida.,idomi tokia gavos
VAMI,skrybelaite kaip paskui krakmolinai?
VAMI,kaip ta drugeli nerei??
Ingrida.,idomi tokia gavos
VAMI,skrybelaite kaip paskui krakmolinai?
kepuryte su drugeliu yra 1psl, tik drugelio paskutines eiles neneriau, nelabai supratau kaip ten jungiasi, tai ta kvadratuka perrisau siulu, truputi pakrakmolinau ir pritvirtinau
o skrybelaite tai paprasciausiai: issiviriau is krakmolo ir vandens toki " kisieliu" ,pamirkiau ir istempiau ant formeles
QUOTE(VAMI @ 2006 07 03, 19:41)
o skrybelaite tai paprasciausiai: issiviriau is krakmolo ir vandens toki " kisieliu" ,pamirkiau ir istempiau ant formeles
ant kokios formeles?
as toki pat drugeli bandziau nert -nu kad nelabai i drugi panasus gavos uz tai ir klausiu -galvoju, gal kita schemute
Kokios gražios kepurytės ir skrybėlytės. Kaip gaila, kad mano "pupos" tokių nebenešioja nė iš tolo . Kai vyresnėlė buvo pokia pat maža, kaip ir daugelis iš šių modeliukų . Aš irgi buvau numezgusi baltą skrybėlytę. Po to labai puikiai perdažiau į raudoną ir dukra pabuvo raudonkepuraite .
Žodžiu visos kepurytės
Žodžiu visos kepurytės
QUOTE(bonda @ 2006 07 04, 11:14)
ant kokios formeles?
as toki pat drugeli bandziau nert -nu kad nelabai i drugi panasus gavos uz tai ir klausiu -galvoju, gal kita schemute
as turiu toki pinta krepseli, tai ji apverciau, uzmoviau maiseli ir dar prikisau po apacia popieriaus kad virsus graziai isgaubtas butu
QUOTE(INKOGNITO @ 2006 07 04, 09:36)
Pasirodau ir aš savo kepurytę Labai paprastutė Patyrusioms schemos net nereikės, o jei kas norės vėliau įmesiu, dabar neturiu su kuo, tai fotikas kai bus namie
Labai grazu Tikrai nesupykciau, jei imestum schemute
QUOTE(moonlight @ 2006 07 05, 14:45)
Labai grazu Tikrai nesupykciau, jei imestum schemute
aš vis dar laukiu fotikui pakrovėjo, gal šiandien nepamir jau vyras, tai vakare įmesiu schemutę