Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

QUOTE(sirenute @ 2006 06 12, 15:05)
O kaip krasteli nerei?
nes kur turiu tokia schemute tai ten krastelis paprastas.

QUOTE(Lincikas @ 2006 06 12, 15:17)
Aciu radau, tik krastelis ten kitoks smile.gif uz tai ir nesupratau.... o ir man kaip Sirenutei idomu, is kur krasteli sugalvojai smile.gif

krasta as neriau is galvos blush2.gif blush2.gif beneriant ir galvojau kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 06 14, 06:49)
krasta as neriau is galvos blush2.gif  blush2.gif beneriant ir galvojau kaip blush2.gif

o tai gal atsimeni ir mazdaug gali papaisyti blush2.gif , nu labai jau grazus pas tave krastelis thumbup.gif
Atsakyti
VA kokias as kepurytes nuneriau savo kleckam biggrin.gif ax.gif

user posted image
user posted image

Noriu dar drauges dukriukui kepuryte nunert, taciau nezinau kaip pagal galvos apimti paskaiciuot kokio dydzio keputyte nert, na nuo kurios vietos jinai jau turetu pradet lenktis. Buciau labai dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inetux: 22 birželio 2006 - 17:57
puikios kepurytės, o jau ta rausva išties thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2006 06 22, 18:49)
VA kokias as kepurytes nuneriau savo kleckam biggrin.gif  ax.gif

user posted image
user posted image

Noriu dar drauges dukriukui kepuryte nunert, taciau nezinau kaip pagal galvos apimti paskaiciuot kokio dydzio keputyte nert, na nuo kurios vietos jinai jau turetu pradet lenktis. Buciau labai dekinga uz informacija 4u.gif

thumbup.gif ypac berniukui .reikes ir man nunerti savom visai neblgai atrodo .aciu uz ideja.
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2006 06 22, 18:49)
VA kokias as kepurytes nuneriau savo kleckam biggrin.gif  ax.gif

user posted image
user posted image

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
Labai gražios kepurytės. bigsmile.gif Ypač ta ružava wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai grazus visu darbeliai, prisisaugojau daug fotkiu, schemu, dabar pati nersiu, tik norejau paklausti, kaip pagal galvytes apimti paskaiciuoti kiek akiu uzdeti.Nu nezinau kiek reikia pradziai blush2.gif Paaiskinkit kas nors man tundrai blush2.gif Galvytes apimtis 42 cm
Atsakyti
Nu ir aš prisižiūrėjau tokių grožybių bigsmile.gif
esu ir pati nunėrus dukriukai kepurytę, nu bet kaip pirmas blynas tai baisu blush2.gif nu bet peržiūrėjus jūsų darbelius išsirinkau pradžiai lengviausia raštą ir daba neriu, o įmetu parodyt tik pirmą savo blyną ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(babinka @ 2006 06 24, 12:16)
Nu ir aš prisižiūrėjau tokių grožybių  bigsmile.gif
esu ir pati nunėrus dukriukai kepurytę, nu bet kaip pirmas blynas tai

Babinka grazu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sirenute @ 2006 06 14, 08:58)
o tai gal atsimeni ir mazdaug gali papaisyti  blush2.gif  , nu labai jau grazus pas tave krastelis  thumbup.gif

zinok, nebent pasiimciau kepuriuka ir nagrineciau,nes as dariau pagal esama padeti...netinka, isardau ir t.t. blush2.gif

QUOTE(rumba @ 2006 06 24, 11:43)
Labai grazus visu darbeliai, prisisaugojau daug fotkiu, schemu, dabar pati nersiu, tik norejau paklausti, kaip pagal galvytes apimti paskaiciuoti kiek akiu uzdeti.Nu nezinau kiek reikia pradziai blush2.gif Paaiskinkit kas nors man tundrai blush2.gif Galvytes apimtis 42 cm

tai ne akiu uzdejima esme...o platini iki kazkokio dydzio, o pasui neri taip pat nebeplatindama ir nesiaurindama 4u.gif

Nu ir aš prisižiūrėjau tokių grožybių  bigsmile.gif
esu ir pati nunėrus dukriukai kepurytę, nu bet kaip pirmas blynas tai baisu  blush2.gif  nu bet peržiūrėjus jūsų darbelius išsirinkau pradžiai lengviausia raštą ir daba neriu, o įmetu parodyt tik pirmą savo blyną ax.gif
user posted image

babinka, labai grazu thumbup.gif

inetux, super thumbup.gif
Atsakyti
Aciu uz pagyras blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif

esu ir pati nunėrus dukriukai kepurytę, nu bet kaip pirmas blynas tai baisu  blush2.gif  nu bet peržiūrėjus jūsų darbelius išsirinkau pradžiai lengviausia raštą ir daba neriu, o įmetu parodyt tik pirmą savo blyną ax.gif
user posted image

Kur cia tas baisumas g.gif Tikrai thumbup.gif kepuriukas mirksiukas.gif
Atsakyti