Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

QUOTE(Augė @ 2005 05 09, 19:53)
Šita kepurytė tikrai labai gerai guli ir patogi,todėl pasikartojau ,gal kažkas iš naujų merginų norės nusimegzti ,išbandyta biggrin.gif

Ar ji apvaliai mezgasi ar susiuti reikia per sona g.gif
Atsakyti
Įkeliu ir čia kepurytės fotkę, dariau pagal Augės schemutę 4u.gif
[attachmentid=20884]
O gėlytę nėriau pagal didesnę schemą, tik viena eile mažiau dariau ax.gif [attachmentid=20885]

Man atrodo kad visos kepšės neriasi iš centro ratu g.gif
Atsakyti
Vaidulka, labai aciu uz schema, labai aiski thumbup.gif Jau pradejau megzti mirksiukas.gif O kas tie pliusiukai, gal paprastas stulpelis be uzmetimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2005 05 21, 21:09)
Vaidulka, labai aciu uz schema, labai aiski thumbup.gif  Jau pradejau megzti mirksiukas.gif  O kas tie pliusiukai, gal paprastas stulpelis be uzmetimo g.gif

kryžiukas paprastas stulpelis be užmetimo .o siuti per šoną tikrai nereiks ,mezgasi aplink, labai gražiai išeina iš lietuviškų siulu ryt imesiu kokių
Atsakyti
Na, papildysiu ir aš šį idėjų banką, gal kam patiks. mes ją nešiojom pernai. o šiems metams pritrūkau idėjų unsure.gif

doh.gif maniau, kad geriau matysis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 24 gegužės 2005 - 15:04
QUOTE(Dilma @ 2005 05 24, 14:56)
Na, papildysiu ir aš šį idėjų banką, gal kam patiks. mes ją nešiojom pernai. o šiems metams pritrūkau idėjų unsure.gif
user posted image

o gal kartais schemute turi labai grazi kepuryte
Atsakyti
Mezgiau pagal raštą, tokios kaip kepurės schemos nebuvo. Platinau iš kies, pagal galvytę. Vakare paieškosiu rašto aprašymo ir pačios kepurės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2005 05 24, 15:03)
Mezgiau pagal raštą, tokios kaip kepurės schemos nebuvo. Platinau iš kies, pagal galvytę. Vakare paieškosiu rašto aprašymo ir pačios kepurės 4u.gif

nu as jau nusipirkau siulu kepurytei thumbup.gif bet jei apresymas nelietuviskas ir be schemutes tai nelebei man kas gausis o kai noreciau tokia nunerti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo baika: 24 gegužės 2005 - 16:45
QUOTE(Dilma @ 2005 05 24, 15:56)

suprinis kepuriukas thumbup.gif thumbup.gif , lauksim rasto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2005 05 24, 14:56)

oi laukim laukiam rastuko blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Niu va, priverčiau visas laukti blush2.gif

Štai rašto schema. Kepurės schemos neturiu, paprasčiausiai pagal galvytės apimtį matavau ir ilginau pyneles. Kepurėlės kraštas - tai jau kiekvienos fantazija.

Niekaip negaliu rast nors kokio modelio, kad galėčiau aiškiau kepurę pademonstruot ax.gif

Na, jei kas neaišku ir domina, klauskit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dilma: 25 gegužės 2005 - 14:16
Kadangi šiemet vasara atėjo nelauktai netikėtai biggrin.gif , tai ant greitųjų nunėriau štai tokią paprastutę kepurytę. Bet žiūrisi visai neblogai ax.gif
Atsakyti