sveikos mamos, susidūriau su tokia paprastute problema - neturiu ant ko pamatuot nunertą kepurėlę, mezgu dukterėčiai 4 mėnesių, su galvos apimtim viskas aišku, bet neaišku kokio ilgo megzt ta prasme koks turi būt atstumas nuo pradžios iki galo, kad kepurėlė nebūtų vien ant pakaušio o kad būtų iki akyčių maždaug...? nunėriau 13 cm ir dabar nežinau pakaks jau ar ne...? tokia mažytė atrodo.....
noriu paklausti, kaip krakmolinate skrybelaites, kad igautu grazia forma.
QUOTE(VAMI @ 2006 06 09, 12:33)
noriu paklausti, kaip krakmolinate skrybelaites, kad igautu grazia forma.
Yra speciali purškiama priemonė. Jei nori tik bryliukus pastandinti, tai tik juos nupurkši ir palyginsi lygintuvu. Jei nori visą skrybėliuką standinti - teks ieškoti ant ko tą skrybėliuką "pamauti". Paranku naudoti didesnės talpos stiklainį -apverti, pamauni skrybėliuką, nupurški ir palauki, kol nudžius. Galima aišku naudoti ir skystą priemonę "Luga" (reiks pamirkyti) arba užplikyti krakmolą, kad gautųsi klijukas. Bet patogiausia purškiama priemonė.
Aciu bandysiu ieskot tos purskiamos priemones
QUOTE(bonda @ 2006 05 22, 12:31)
O gal gali parasyti, kaip tokia kepuryte nunerti... as nelabai moku, bt svajoju savo mergytei kazka panasaus nunerti.... gal turi kokia schemute ))
QUOTE(Lincikas @ 2006 06 12, 09:54)
O gal gali parasyti, kaip tokia kepuryte nunerti... as nelabai moku, bt svajoju savo mergytei kazka panasaus nunerti.... gal turi kokia schemute ))
paieskok sitos temos pradzioje ar viduryje -kazkur tikrai yra...nes as butent is sitos temos emiau schemute...
QUOTE(bonda @ 2006 05 22, 11:31)
O kaip krasteli nerei?
nes kur turiu tokia schemute tai ten krastelis paprastas.
QUOTE(bonda @ 2006 06 12, 12:26)
paieskok sitos temos pradzioje ar viduryje -kazkur tikrai yra...nes as butent is sitos temos emiau schemute...
Aciu radau, tik krastelis ten kitoks uz tai ir nesupratau.... o ir man kaip Sirenutei idomu, is kur krasteli sugalvojai
SIRENUTE labai grazi kepurele
QUOTE(laimike @ 2006 06 12, 15:34)
SIRENUTE labai grazi kepurele
turbut ne man cia nuopelnai , cia gi bondos kepuriukas
ačiū merginos, už įkvėpimą
Nu labai grazu Buvau numetus y saly savo virbalus ir vaselius,bet....jus suveiket butinai kazka pradesiu,tiek puikiu ideju.Prisijunksiu prie jusu ideju