Dar viena kepurytė
Biškį modeliukas nepasirašė fotosesijai, tai per porą fotkių gal matysis bendras vaizdas
Labutis
Mes irgi norim pasirodyti
Mes irgi norim pasirodyti
Laaaaaaaaaabai gražios kepurytės, niu jau jūsų princesės vasarai pasiruošė kaip reikiant ir bus paaaaaaačios gražiausios
QUOTE(bonda @ 2006 05 22, 11:11)
vaidulka, labai faina kepuryte
nengamo, as is tokiu pat siulu neriau -tik nikaip nesugebu nufotkyt
nengamo, as is tokiu pat siulu neriau -tik nikaip nesugebu nufotkyt
Aš noriu dar suknytę nunert iš tų siūliukų,tik man vąšeliu sunkiau,nelabai moku schemutes skaityt Gal galėtumėt pasakyt ką reiškia užmetimas skliausteliuose
QUOTE(nengamo @ 2006 05 22, 11:39)
Aš noriu dar suknytę nunert iš tų siūliukų,tik man vąšeliu sunkiau,nelabai moku schemutes skaityt Gal galėtumėt pasakyt ką reiškia užmetimas skliausteliuose
Jei per tuos skliaustelius taip pat eina brūkšnelis (tipo užmetimas) , tai - greičiausiai pumpurėlis iš kelių stulpelių su užmetimu , žiūrint kiek tų brūkšnelių - jei 3 , tai iš trijų , 4 tai iš keturių ir t,t. Tas , atseit , skliaustelis taip pat pat skaitosi , kaip stulpelis . N a , nebent čia dar koks nors nematytas ženklas
Bonda,labai gražu Ar schemutė yra toj temelėj,nepamenu. Ir aš norėčiau savo pupai tokią nunerti.
Ten skliausteliuose vienas pagaliukas su brūkšneliu(stulpelis su vienu užmetimu)
Žinau kad čia labai paprasta,bet...
QUOTE(bazuka @ 2006 05 22, 13:26)
Jei per tuos skliaustelius taip pat eina brūkšnelis (tipo užmetimas) , tai - greičiausiai pumpurėlis iš kelių stulpelių su užmetimu , žiūrint kiek tų brūkšnelių - jei 3 , tai iš trijų , 4 tai iš keturių ir t,t. Tas , atseit , skliaustelis taip pat pat skaitosi , kaip stulpelis . N a , nebent čia dar koks nors nematytas ženklas
Ten skliausteliuose vienas pagaliukas su brūkšneliu(stulpelis su vienu užmetimu)
QUOTE(nengamo @ 2006 05 22, 18:14)
Bonda,labai gražu Ar schemutė yra toj temelėj,nepamenu. Ir aš norėčiau savo pupai tokią nunerti.
3 stulpeliai su vienu užmetimu, sunerti į vieną akį ir sunerti viršuje į krūvą