Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

Dar viena kepurytė blush2.gif
Biškį modeliukas nepasirašė fotosesijai, tai per porą fotkių gal matysis bendras vaizdas blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labutis 4u.gif

Mes irgi norim pasirodyti ax.gif

user posted image
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Laaaaaaaaaabai gražios kepurytės, niu jau jūsų princesės vasarai pasiruošė kaip reikiant ir bus paaaaaaačios gražiausios clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
Puikiai jus cia darbuojates thumbup.gif
Atsakyti
nu tokios fainos kepurytes ir modeliukai aisku.na kai as ismoksiu ideti nuotraukas tai desiu ir desiu viska is eiles,nes jau tiek prikaupiau,kad ohoho. tongue.gif biggrin.gif clap.gif
Atsakyti
vaidulka, labai faina kepuryte thumbup.gif

nengamo, as is tokiu pat siulu neriau -tik nikaip nesugebu nufotkyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 05 22, 11:11)
vaidulka, labai faina kepuryte thumbup.gif

nengamo, as is tokiu pat siulu neriau -tik nikaip nesugebu nufotkyt ax.gif

Aš noriu dar suknytę nunert iš tų siūliukų,tik man vąšeliu sunkiau,nelabai moku schemutes skaityt ax.gif Gal galėtumėt pasakyt ką reiškia užmetimas skliausteliuose g.gif
Atsakyti
QUOTE(nengamo @ 2006 05 22, 11:39)
Aš noriu dar suknytę nunert iš tų siūliukų,tik man vąšeliu sunkiau,nelabai moku schemutes skaityt ax.gif  Gal galėtumėt pasakyt ką reiškia užmetimas skliausteliuose g.gif

Jei per tuos skliaustelius taip pat eina brūkšnelis (tipo užmetimas) , tai - greičiausiai pumpurėlis iš kelių stulpelių su užmetimu , žiūrint kiek tų brūkšnelių - jei 3 , tai iš trijų , 4 tai iš keturių ir t,t. Tas , atseit , skliaustelis taip pat pat skaitosi , kaip stulpelis . N a , nebent čia dar koks nors nematytas ženklas g.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau nufotkinau blush2.gif ax.gif :

user posted image
Atsakyti
Bonda tu tikra auksarankė thumbup.gif
Atsakyti
Bonda,labai gražu wub.gif wub.gif Ar schemutė yra toj temelėj,nepamenu. Ir aš norėčiau savo pupai tokią nunerti. ax.gif

QUOTE(bazuka @ 2006 05 22, 13:26)
Jei per tuos skliaustelius taip pat eina brūkšnelis (tipo užmetimas) , tai - greičiausiai  pumpurėlis iš kelių stulpelių su užmetimu , žiūrint kiek tų brūkšnelių - jei 3 , tai iš trijų , 4 tai iš keturių ir t,t. Tas , atseit , skliaustelis taip pat pat skaitosi , kaip stulpelis . N a , nebent čia dar koks nors nematytas ženklas  g.gif

Ten skliausteliuose vienas pagaliukas su brūkšneliu(stulpelis su vienu užmetimu)

user posted image

Žinau kad čia labai paprasta,bet... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nengamo: 22 gegužės 2006 - 17:16
QUOTE(nengamo @ 2006 05 22, 18:14)
Bonda,labai gražu  wub.gif  wub.gif  Ar schemutė yra toj temelėj,nepamenu. Ir aš norėčiau savo pupai tokią nunerti. ax.gif
Ten skliausteliuose vienas pagaliukas su brūkšneliu(stulpelis su vienu užmetimu)

user posted image

Žinau kad čia labai paprasta,bet... ax.gif  blush2.gif

3 stulpeliai su vienu užmetimu, sunerti į vieną akį ir sunerti viršuje į krūvą 4u.gif
Atsakyti