Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

QUOTE(knopkė @ 2006 05 15, 21:30)
Rodai ir aš savo nunertą kepurę

grazu thumbup.gif

QUOTE(vivjana @ 2006 05 15, 23:33)
Ei mamkos ir nemamkos norejau paklaust, o jus nunertas kepuriukes siekteik pakrakmolijat ar ne  g.gif nuneriau ir galvoju ar cia jau nesiot ar dar ne  g.gif

tai va,. as ir nezinau, ka cia daryt doh.gif bet itariu ta ruzava riek krakmolyt, ka manot??? nu va ta, kur cia visos dabar rode ax.gif
Atsakyti
Kadangi visos čia demonstruoja labai gražius modeliukus ir ant jų esančius skrybeliukus,nutariau ir aš parodyti,tai ką nunėriau savo kleckui
user posted image

tiesa baiginėju dar viena,tad kaip pilnumoj pabaigsiu,įdėsiu jūsų vertinimui.
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2006 05 16, 16:18)
Kadangi visos čia demonstruoja labai gražius modeliukus ir ant jų esančius skrybeliukus,nutariau ir aš parodyti,tai ką nunėriau savo kleckui
[

grazu thumbup.gif ant kiek is karto ta krastuka praplatini, na nuo kur jau prasideda bryliukas? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 05 16, 16:27)
grazu thumbup.gif ant kiek is karto ta krastuka praplatini, na nuo kur jau prasideda bryliukas? mirksiukas.gif

kai tik pradėjau platint,iš karto kas 12 akių pridėdavau po 1,ir taip kiekvienoj eilėj.
Atsakyti
Kokios gražios visos kepurytės wub.gif Tik aš tai visiška žioplė, galvojau nuo krašto reikia nert doh.gif blush2.gif Va dabar tai ir aš nersiu... nuo vidurio ax.gif
Atsakyti
Super skrybliukas, o jau tų gėlyčių spalvingumas- na tiesiog tikra dama. Lauksim antrosios kepurėlės pristatyma. Šaunuolė. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 05 16, 16:16)
grazu thumbup.gif
tai va,. as ir nezinau, ka cia daryt doh.gif  bet itariu ta ruzava riek krakmolyt, ka manot??? nu va ta, kur cia visos dabar rode ax.gif

gal labai silpnai g.gif nes įtariu siūlai ten silpnoki g.gif man tai ji tokia puošni, vos ne krikštynoms wub.gif
Atsakyti
Na ir aš pasirodysiu
user posted image
Atsakyti
(mirtise)- clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 05 16, 16:16)
tai va,. as ir nezinau, ka cia daryt doh.gif  bet itariu ta ruzava riek krakmolyt, ka manot??? nu va ta, kur cia visos dabar rode ax.gif

manau,kad nereik krakmolyt,jei gerai ant galvytes gula.
paveluotai atsakau ax.gif :ta krasteli is kart prinerinejau prie kepureles.

mirtise,kepurele ir modeliukas thumbup.gif
Atsakyti
(mirtise) labai gražus skrybeliukas,o ypač modeliukas thumbup.gif

ačiū merginos už mano skrybeliukui pasakyta gerą žodį. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2006 05 17, 08:48)
gal labai silpnai g.gif nes įtariu siūlai ten silpnoki g.gif man tai ji tokia puošni, vos ne krikštynoms wub.gif

blush2.gif siulai tai ten normalus -nu kaip irisai buna...tik gal net vos storesni 4u.gif bet itariu reik pakrakmolint, nes man nepatinka, kur virvles lotuliukas.gif lotuliukas.gif

mirtise, grazu 4u.gif
Atsakyti