Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

QUOTE(Pukė @ 2006 04 02, 12:08)
žadėjau pasigirt - va mano megztos dvi kepurytės smile.gif

neišeina įdėt sad.gif rodau tada nuorodą bigsmile.gif kepurytes 4u.gif

o kodėl man nerodo tų kepuryčių?.. verysad.gif
Atsakyti
man taipat nerodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinosiukas @ 2006 05 05, 15:49)
o kodėl man nerodo tų kepuryčių?.. verysad.gif

man taip pat netasidaro, aro jog "palūžęs" paslapis, tačiau paklaidžiojus po albumą atradau daug gražių Pukės darbelių , tarp jų yra ir kepurytės wub.gif
tikiuos nesupyksi 4u.gif Puke kad pasigrožėsim tavo nuostabiais darbeliais ( man tai suknelytė tokia wub.gif )
Atsakyti
žiūriu visas mano dukrytės garderobas išstatytas viešai bigsmile.gif kas spėjo, pasigrožėjo, o dabar uždėsiu pasvordą tongue.gif

pažiūrėkit, kur įdėta nuoroda į kiniečių psl - ten lobynai bigsmile.gif va čia 4u.gif
Atsakyti
Labai norėjau paprašyti pagalbos. Seniau melisos forume radau daug labai gražių kepuryčių vasarai, tik va kadangi rusų kalbos nesupratau tai schemučių lyg ir nebuvo. Čia iš "zurnal mod" kepuriukai. Labai reikėtų schemučių, o kiek internete radau šitų žurnalų vistiek reikalingų schemučių neradau. Va mano išrinktosios kepurytės kurias naktim sapnuoju biggrin.gif:D

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Na va giriuos blush2.gif blush2.gif pagrazinta mano pirmoji kepuryte:
user posted image

Ir antroji:
user posted image

Trecia pabaigiau, bet dar nenufotkinau - modeliukas nenuotaikoj lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 08 gegužės 2006 - 10:45
Bonda,labai grazios kepurytes thumbup.gif o jau modeliukas wub.gif wub.gif

gal kuri galit man atsiusti "kiauru"kepuryciu schemu i lunyte@gmail.com
Atsakyti
Bonda, kepurytės labai gražios thumbup.gif
Atsakyti

BONDA LABAI GRAŽIOS KEPURYTĖS IR VIENOS SIŪLAI LABAI GRAŽIAI BLIZGA thumbup.gif NA IR MODELIUKAS LABAI GRAŽUS >
Atsakyti
Bonda, labai žavios kepurytės ir modeliukas ax.gif Gal gali išduoti iš kokių siūlų rožinė kepuraitė, kad taip gražiai blizga bigsmile.gif
Atsakyti
Parodysiu ir aš savo nertas kepurytes, jos žinoma ne tokios gražios kaip bondos blush2.gif ... ir nertos "iš galvos", ir modeliukui jau mažokos, nes tai praeitos vasaros darbelis user posted imageuser posted image
Atsakyti
aciu blush2.gif
QUOTE(AIRA @ 2006 05 08, 16:05)
Gal gali išduoti iš kokių siūlų rožinė kepuraitė, kad taip gražiai blizga bigsmile.gif

o siulai tai medvilniniai 'coton lustre', bet jie cia pirkti pries simta metu - pas mama siuluose radau blush2.gif blush2.gif turbut dar tarybiniais laikais lotuliukas.gif

edinka,grazios kepurytes 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti