Savo knygoj pora radau.
QUOTE(Scarlett @ 2005 05 05, 22:20)
tai ką o tokios nepatinka?
tas kur 23 ir 24 - labai patiktu gal aprashyma butu galima?
Ash tik vasheliu moku nert ir shiaip ieshkojau butent tokiu kokias gabija sumete.
Laguna nzn ar tik man vienai, bet tu tavo prisegtu pavexliuku man neatidaro
Ziurinejau ziurinejau as tas kepurytes tai per sudetinga tai aprasymo nesuprantu(rusiskai), kantrybes netekau ir nusprendziau pabandyti nunerti pati be jokiu aprasymu, ir vat kokia grazi vasarine kepuryte isejo :
Šita kepurytė tikrai labai gerai guli ir patogi,todėl pasikartojau ,gal kažkas iš naujų merginų norės nusimegzti ,išbandyta
Auge dekui : einu bandyt man ish akies neina, nes neisheina laiku praplatint/susiaurint, visokiausi maishai gaunasi o ne kepuse
Scarlet ar galima butu bent 23 kepurioko aprashyma ? :rollyeys:
Scarlet ar galima butu bent 23 kepurioko aprashyma ? :rollyeys:
QUOTE(Augė @ 2005 05 09, 18:53)
Šita kepurytė tikrai labai gerai guli ir patogi,todėl pasikartojau ,gal kažkas iš naujų merginų norės nusimegzti ,išbandyta
Mezgiau tokią Tik gal mano buvo plonesni siūlai,tai teko biški pakoreguoti. Gavosi . Ir aš dar primezgiau mažiuką bryliuką (tipo,kad būtų originaliau)
o aš kažkada esu kelias tokias numezgus pagal servetėlių raštus, tik pabaigoj sumažindavau akių skaičių iš akies. gavosi
As irgi mezgiau pagal serveteles, man irgi gavosi, dukra patenkinta
QUOTE(vilmoska15 @ 2005 05 09, 18:45)
Ziurinejau ziurinejau as tas kepurytes tai per sudetinga tai aprasymo nesuprantu(rusiskai), kantrybes netekau ir nusprendziau pabandyti nunerti pati be jokiu aprasymu, ir vat kokia grazi vasarine kepuryte isejo :
Tikrai sauni kepuryte