Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

DOVESA labai gražiai atrodai , labai šauni kepurė thumbup.gif

Atsakyti
Samrasa, labai labai fainos kepurytes thumbup.gif

dovesa, be zodziu tasiukas wub.gif thumbup.gif , kepuryte thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2006 05 02, 22:53)
Labai grazios Samrasa kepuraites.

O vat as vakar kol vaikai i kaima su teciu isvaziave buvo- sau kepuryte nusimezgiau- komplektas prie tases , kuria turejau.  wub.gif

Kepuryte  4u.gif user posted image

Komplektas  4u.gif
user posted image

Modelis- (nauser posted image ne koks is manes modelis, bet bandau  wub.gif )

Dar liko siulu- kagi as dar galeciau nusinerti. Zinau , ne i tema, bet gal kas zinote kaip neri dirza? (tiktu a ne  biggrin.gif )

Labai super tašiukas thumbup.gif O rankenas pati darei?
Atsakyti
Oi merginos aciu uz pagyras, bet tase ne neriau, o sekmingai skuduryne pirkau wub.gif > Bet ji ten matosi stulpeliu be uzmetimo megzta, labai parasta.
Atsakyti
Labas merginos 4u.gif ,

kaip graziai jus cia mezgate ir kokiu fainu ideju siulote. Va ir as nutariau pasigirti blush2.gif ir parodyti kokia man kepuraite mano dukriukui gavosi:
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Goldi @ 2006 05 03, 15:48)
Labas merginos 4u.gif ,

kaip graziai jus cia mezgate ir kokiu fainu ideju siulote. Va ir as nutariau pasigirti blush2.gif  ir parodyti kokia man kepuraite mano dukriukui gavosi:
user posted image
user posted image

Nu tikrai labai gražu, gal turi schemutę ? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Goldi @ 2006 05 03, 15:48)
Labas merginos 4u.gif ,

kaip graziai jus cia mezgate ir kokiu fainu ideju siulote. Va ir as nutariau pasigirti blush2.gif  ir parodyti kokia man kepuraite mano dukriukui gavosi:

Nuostabi mergyte ir kepuryte. O kaip mezgei tas gelytes???/
Atsakyti
Goldi,labai grazu thumbup.gif bet siulai kaad stori -turbut l;abai greit nusimezge blush2.gif
Atsakyti
Oi aciu aciuks.gif merginos uz pagyrimus.
Kepuruka is "galvos" mezgiau, gelytes bandziau pagal schemute megzti, bet nieko nesigavo, tai "priburiau" pati. Dabar turbut tokiu paciu nenumegzciau hihihi.gif . Vakar skaitinejau jusu temele, tai viena is jusu labai gera gelyciu mezgimo schemute buvo idejusi, tik as kerepla jos neissisaugojau doh.gif .
Siulai medvilniai, net nezinau ar skaitosi stori - 3 Nr. smile.gif . Vasarinei kepurei gal ir stori, bet juk daaaug skyliu lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Goldi @ 2006 05 03, 23:35)

Siulai medvilniai, net nezinau ar skaitosi stori - 3 Nr. smile.gif . Vasarinei kepurei gal ir stori, bet juk daaaug skyliu  lotuliukas.gif .

na, as tik lyginau su savais... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Goldi @ 2006 05 03, 23:35)
Vakar skaitinejau jusu temele, tai viena is jusu labai gera gelyciu mezgimo schemute buvo idejusi, tik as kerepla jos neissisaugojau doh.gif .

labai graži dukrytė wub.gif
gal tiktų šių gėlyčių schemos mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Gal matėt ar nėrėt berniukišką kepurėlę su snapeliu? Noriu sūnėnui nunert vasarinę kepurę, bet neradau tinkamo pavyzdžio.
Atsakyti