DOVESA labai gražiai atrodai , labai šauni kepurė
QUOTE(dovesa @ 2006 05 02, 22:53)
Labai grazios Samrasa kepuraites.
O vat as vakar kol vaikai i kaima su teciu isvaziave buvo- sau kepuryte nusimezgiau- komplektas prie tases , kuria turejau.
Kepuryte
Komplektas
Modelis- (na ne koks is manes modelis, bet bandau )
Dar liko siulu- kagi as dar galeciau nusinerti. Zinau , ne i tema, bet gal kas zinote kaip neri dirza? (tiktu a ne )
O vat as vakar kol vaikai i kaima su teciu isvaziave buvo- sau kepuryte nusimezgiau- komplektas prie tases , kuria turejau.
Kepuryte
Komplektas
Modelis- (na ne koks is manes modelis, bet bandau )
Dar liko siulu- kagi as dar galeciau nusinerti. Zinau , ne i tema, bet gal kas zinote kaip neri dirza? (tiktu a ne )
Labai super tašiukas O rankenas pati darei?
Oi merginos aciu uz pagyras, bet tase ne neriau, o sekmingai skuduryne pirkau > Bet ji ten matosi stulpeliu be uzmetimo megzta, labai parasta.
Labas merginos ,
kaip graziai jus cia mezgate ir kokiu fainu ideju siulote. Va ir as nutariau pasigirti ir parodyti kokia man kepuraite mano dukriukui gavosi:
kaip graziai jus cia mezgate ir kokiu fainu ideju siulote. Va ir as nutariau pasigirti ir parodyti kokia man kepuraite mano dukriukui gavosi:
QUOTE(Goldi @ 2006 05 03, 15:48)
Labas merginos ,
Nu tikrai labai gražu, gal turi schemutę ?
QUOTE(Goldi @ 2006 05 03, 15:48)
Labas merginos ,
Nuostabi mergyte ir kepuryte. O kaip mezgei tas gelytes???/
Oi aciu merginos uz pagyrimus.
Kepuruka is "galvos" mezgiau, gelytes bandziau pagal schemute megzti, bet nieko nesigavo, tai "priburiau" pati. Dabar turbut tokiu paciu nenumegzciau . Vakar skaitinejau jusu temele, tai viena is jusu labai gera gelyciu mezgimo schemute buvo idejusi, tik as kerepla jos neissisaugojau .
Siulai medvilniai, net nezinau ar skaitosi stori - 3 Nr. . Vasarinei kepurei gal ir stori, bet juk daaaug skyliu .
Kepuruka is "galvos" mezgiau, gelytes bandziau pagal schemute megzti, bet nieko nesigavo, tai "priburiau" pati. Dabar turbut tokiu paciu nenumegzciau . Vakar skaitinejau jusu temele, tai viena is jusu labai gera gelyciu mezgimo schemute buvo idejusi, tik as kerepla jos neissisaugojau .
Siulai medvilniai, net nezinau ar skaitosi stori - 3 Nr. . Vasarinei kepurei gal ir stori, bet juk daaaug skyliu .
QUOTE(Goldi @ 2006 05 03, 23:35)
na, as tik lyginau su savais...
QUOTE(Goldi @ 2006 05 03, 23:35)
Vakar skaitinejau jusu temele, tai viena is jusu labai gera gelyciu mezgimo schemute buvo idejusi, tik as kerepla jos neissisaugojau .
labai graži dukrytė
gal tiktų šių gėlyčių schemos
Gal matėt ar nėrėt berniukišką kepurėlę su snapeliu? Noriu sūnėnui nunert vasarinę kepurę, bet neradau tinkamo pavyzdžio.