Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

QUOTE(Misty @ 2006 04 28, 16:31)
Kepurytė dukrytei

user posted image

labai faina thumbup.gif o cia nemegzta? g.gif
Atsakyti
Nerta ax.gif, žemais stulpeliais. Labai labai gražiai thumbup.gif
Atsakyti
Samrasa nertos kepurytės thumbup.gif thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2006 04 27, 16:40)
Kepurytė draugės 5 mėnesių mergytei  4u.gif
user posted image

As irgi tokia bandziau nerti pagal schemute.Neriau gal 4-5kartus ax.gif ,ir vis pridejinejau akiu visur,bet kaip maza dukrytei,taip maza dukrytei gaudavosi.Nu galu gale nuneriau...
Gal pasidalytum paslaptim,is kokiu siulu cia nerta blush2.gif As neriau is MAXI medvilnes,tai gerokai akiu prideti teko...
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 05 01, 10:33)
Samrasa nertos kepurytės  thumbup.gif  thumbup.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Labai gražu drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(rasa32 @ 2006 05 01, 22:09)
As irgi tokia bandziau nerti pagal schemute.Neriau gal 4-5kartus ax.gif ,ir vis pridejinejau akiu visur,bet kaip maza dukrytei,taip maza dukrytei gaudavosi.Nu galu gale nuneriau...
Gal pasidalytum paslaptim,is kokiu siulu cia nerta blush2.gif  As neriau is MAXI medvilnes,tai gerokai akiu prideti teko...

Čia medvilniniai siūlai, irisas. 4u.gif
Atsakyti

blush2.gif tą geltoną tai teko ardyti vieną kartą nes neišsigaugė , kepurytės forma niekaip nesigavo doh.gif .pagal shemą tai man kaip servetėlė gavosi ,o kaip tarp rašto yra pynutė tai aš dėdavau mažiau akių ir viskas thumbup.gif .o siūlai tai MADE IN CROATIA Linie 164 kažkokie ,ten 50 gramų tai man dar ir liko siūlų kaina 7.50 Lt. siūlai turi tokį blizgesį tik nuotraukoj čia nematyti. ax.gif
Papildyta:

blush2.gif tą geltoną tai teko ardyti vieną kartą nes neišsigaugė , kepurytės forma niekaip nesigavo doh.gif .pagal shemą tai man kaip servetėlė gavosi ,o kaip tarp rašto yra pynutė tai aš dėdavau mažiau akių ir viskas thumbup.gif .o siūlai tai MADE IN CROATIA Linie 164 kažkokie ,ten 50 gramų tai man dar ir liko siūlų kaina 7.50 Lt. siūlai turi tokį blizgesį tik nuotraukoj čia nematyti. ax.gif

čia medvilnės67 procentai .
Atsakyti
Sveikos darbštuolės,

Jūsų darbeliai thumbup.gif thumbup.gif
Gal kuri matėt ir galit padėt. Mačiau nunertus labai gražius drugelius. Gal kas žinot kur ieškot, o gal net turit patirties drugelių gaminime? blink.gif
Atsakyti
Labai grazios Samrasa kepuraites.

O vat as vakar kol vaikai i kaima su teciu isvaziave buvo- sau kepuryte nusimezgiau- komplektas prie tases , kuria turejau. wub.gif

Kepuryte 4u.gif user posted image

Komplektas 4u.gif
user posted image

Modelis- (nauser posted image ne koks is manes modelis, bet bandau wub.gif )

Dar liko siulu- kagi as dar galeciau nusinerti. Zinau , ne i tema, bet gal kas zinote kaip neri dirza? (tiktu a ne biggrin.gif )
Atsakyti
O tasiuka pati nerei?
as irgi pagalvojau apie dirza, tik kazin ar daug kur panaudosi ji g.gif ?
Atsakyti
Dovesa, labai gražiai atrodai thumbup.gif
Atsakyti
Ir modelis ir tašytė ir kepurytė super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2006 05 02, 21:53)
Dar liko siulu- kagi as dar galeciau nusinerti. Zinau , ne i tema, bet gal kas zinote kaip neri dirza? (tiktu a ne  biggrin.gif )

Labai graži kepurikė.
Aš tau nėrimo temoje rodžiau diržus du, paieškojus tikrai rastum daugiau. Ir schemą jų turiu berods 4u.gif
Atsakyti