Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

Kepurytė draugės 5 mėnesių mergytei 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Na už tokią kepurytę ir mažoji bus pati didžiausia draugė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2006 04 27, 16:40)
Kepurytė draugės 5 mėnesių mergytei  4u.gif 20darbai/PIC_0009.jpg[/img]

Labai labai grazi ir kruopsciai padaryta. Ar is galvos nerei ar pagal "brezinius"?
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2006 04 27, 21:09)
Labai labai grazi ir kruopsciai padaryta. Ar is galvos nerei ar pagal "brezinius"?

Tindi rindi puslapyje radau schemutę o gėlytę iš kitos "parapijos" biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Greta @ 2006 04 27, 19:03)
Na už tokią kepurytę ir mažoji bus pati didžiausia draugė  biggrin.gif

Aha labai jau patenkinta kaip mane pamato sokiai.gif
Atsakyti
Labai tikiuosi sulaukti jūsų patarimo. Turiu nemažai žurnaliuku su gražiais servetėlių raštais. Jei pradėčiau megzt kepurytę, kaip mažint, kad raštas nesusigadintų. Kepurytės niegad nemezgus net neįsivaizduoju to mažinimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovesa @ 2006 04 27, 21:09)

Šitoj ar kitoj temoj apie kepures, yra schema ir gėlytės schema yra. O tindi rindi puslapyje tikriausiai irgi mano vaikas su ta kepuryte, nes schema tai matyta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 27, 09:53)

Taigi paprastai prineri ir viskas, aš tai darau taip, gaunasi storiau, bet tada nereik papildomai siūlo slėpt - pagal tą kepurytės schemutę, pradžią  vienoj eilėj reik daryt dviem kilpelėm, o kitoj aš darau keturiom. Tai aš perneriu tą siūlą toj vietoj kur prasidės, padarau tokią kilpelę, o po to neriu tą pynelę iš dviejų ar keturių kilpučių, bet ne su tuo vienu neriamu siūliukų, o su abiem ir su tuo kur lieka tik galiukas, po to jį tik nukerpu ir viskas. Tikiuosi supratai ką aš čia norėjau pasakyt  blush2.gif  blush2.gif
Aš seniau pririšdavau siūlą ties ten kur reik pradėt, po to galiuką paslėpdavau  blush2.gif  blush2.gif
Nu pabandyk ir pamatysi kad čia nieko sudėtingo nėra, padaryk kad laikytųsi ir kad vaizdas normalus būtų ir bus viskas  thumbup.gif

aciukas -supratau 4u.gif reiks kada apabandyt...tik dabar papirkau pereinamu siulu -dabar galvoju kokia vel nert kiekcika lotuliukas.gif

QUOTE(DarkMind @ 2006 04 27, 16:40)
Kepurytė draugės 5 mėnesių mergytei  4u.gif

labai grazu 4u.gif o kaip gelyte padarai, akd riestus tie lapukai? nu man vis tiek gaunas tiesi kaip blynas blush2.gif blush2.gif ar ten tankiau riek nert ar kaip?

QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 28, 09:58)

Šitoj ar kitoj temoj apie kepures, yra schema ir gėlytės schema yra. O tindi rindi puslapyje tikriausiai irgi mano vaikas su ta kepuryte, nes schema tai matyta  blush2.gif

tavo tavo... su raudona kepure ten 4u.gif man atrodo, tu rodei cia ax.gif
Papildyta:
tiesa, o jus krakmolinat tas kepuryte ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 04 28, 15:45)
aciukas -supratau 4u.gif reiks kada apabandyt...tik dabar papirkau pereinamu siulu -dabar galvoju kokia vel nert kiekcika lotuliukas.gif
labai grazu 4u.gif o kaip gelyte padarai, akd riestus tie lapukai? nu man vis tiek gaunas tiesi kaip blynas blush2.gif  blush2.gif ar ten tankiau riek nert ar kaip?
tavo tavo... su raudona kepure ten 4u.gif man atrodo, tu rodei cia ax.gif
Papildyta:
tiesa, o jus krakmolinat tas kepuryte ar ne? ax.gif

Na aš tai nekrakmolinau nes specialiai kūdikiui pirkau minkštučius siūlus tai nelabai norėtųsi poto krakmolinti biggrin.gif
O gėlytės schemutė čia

user posted image

Ir turbūt nelabai matosi bet viduriuke dar dėjau geltonus žvynelius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkMind @ 2006 04 28, 16:07)
Na aš tai nekrakmolinau nes specialiai kūdikiui pirkau minkštučius siūlus tai nelabai norėtųsi poto krakmolinti biggrin.gif
O gėlytės schemutė čia

user posted image

Ir turbūt nelabai matosi bet viduriuke dar dėjau geltonus žvynelius smile.gif

tai as pagal sita mezgu -bet pas amen gaunas tiesi...nu nemoku paaiskint -tie gelytes lapukai nesigarbanoja schmoll.gif na, bandysiu su kitais dar... ax.gif

o del krakmolinimo -tai as cia klausiau tu, kurios is medvilnes mezga, irisu ir pan siulu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 28 balandžio 2006 - 15:10
Kepurytė dukrytei

user posted image
Atsakyti
Labai grazi Misty thumbup.gif , kaip nepagalvojau, kad galiu nunert tokia savo vaikui doh.gif ejau pirkti,o tu cia pati sugalvojai toki modeliuka? kad ausytes uzsidengtu?
Atsakyti
Misty, o ši kepurytė visa megzta stulpeliu ne užmetimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palmama: 28 balandžio 2006 - 20:16