Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 20, 21:35)
Dar vienas kepeliušas  ax.gif
user posted image

isduokit man paslapti ar tuos kepuriukus neriat su triju spalvu siuliukais ar cia taip graziai gaunasi su taip kurie pereinanciu spalvu buna g.gif
Atsakyti
trijų spalvų siūlais. Kiekviena eilutę vis kitu siūliuku. Čia pats raštelis labai gražiai susidėsto.
Atsakyti
QUOTE(kikka @ 2006 04 21, 10:27)
isduokit man paslapti ar tuos kepuriukus neriat su triju spalvu siuliukais ar cia taip graziai gaunasi su taip kurie pereinanciu spalvu buna  g.gif

Aha, su trim spalvytėm. Schemutė yra taip pat čia http://photo.163.com...i-888/18651029/
Atsakyti
vaidullka na tavo mergina tikra kepuriukų princesė lotuliukas.gif labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2005 05 06, 00:20)
tai ką o tokios nepatinka?  g.gif

ta su tinkleliu ir gėlytėm labai graži
Atsakyti
QUOTE(AURELA @ 2006 04 17, 18:40)

man sitauser posted image -tokia nykstukiska wub.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 19, 12:49)
Niu va, nunėriau kepuriuką  ax.gif
user posted image

labai grazu thumbup.gif as tokia kaip tik baigineju -tik niekaip nesugebu pabaigt blush2.gif blush2.gif
QUOTE(DarkMind @ 2006 04 20, 12:50)
Nu va pagaliau ir aš nusinėriau kepuriuką, tik labai jau "kiaura" kaip kojinė ir gelytė gal peraukštai  ax.gif

user posted image

visai grazu wub.gif

QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 20, 21:35)
Dar vienas kepeliušas  ax.gif
user posted image

super thumbup.gif thumbup.gif tik nemoku as keliom spalvom nert blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 04 24, 18:21)
man sita -tokia nykstukiska wub.gif
labai grazu thumbup.gif as tokia kaip tik baigineju -tik niekaip nesugebu pabaigt blush2.gif  blush2.gif

visai grazu wub.gif
super thumbup.gif  thumbup.gif tik nemoku as keliom spalvom nert blush2.gif  blush2.gif

Ačiū ačiū blush2.gif
O keliom spalvom nert labai lengva - nutrauki siūlą, prineri kitą ir viskas mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kolei Vaidullka neparodė kepurytės su šiuo rašteliu, "net į akį nebuvo įkritus" g.gif
Dabar ir pačiai smalsu pabandyti, gal visai nieko ir bernams gautusi g.gif
Vaidullka, šaunuolė kaip visada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2006 04 24, 22:28)
Kolei Vaidullka neparodė kepurytės su šiuo rašteliu, "net į akį nebuvo įkritus" g.gif
Dabar ir pačiai smalsu pabandyti, gal visai nieko ir bernams gautusi g.gif
Vaidullka, šaunuolė kaip visada thumbup.gif

Ačiū blush2.gif blush2.gif
Aš kaip tik dabar berniukišką tokią neriu, iš trijų melsvų atspalvių. Kai baigsiu pademonstruosiu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 25, 10:20)

Ačiū  blush2.gif  blush2.gif
Aš kaip tik dabar berniukišką tokią neriu, iš trijų melsvų atspalvių. Kai baigsiu pademonstruosiu  blush2.gif  blush2.gif

Butinai pademonstruok 4u.gif tada gal ir as susigundysiu savo bachuriukui nunert biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 24, 21:36)

O keliom spalvom nert labai lengva - nutrauki siūlą, prineri kitą ir viskas  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

suprantu, bet va to ir nemoku nutraukus siula kita prinert blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2006 04 27, 08:59)
suprantu, bet va to ir nemoku nutraukus siula kita prinert blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Taigi paprastai prineri ir viskas, aš tai darau taip, gaunasi storiau, bet tada nereik papildomai siūlo slėpt - pagal tą kepurytės schemutę, pradžią vienoj eilėj reik daryt dviem kilpelėm, o kitoj aš darau keturiom. Tai aš perneriu tą siūlą toj vietoj kur prasidės, padarau tokią kilpelę, o po to neriu tą pynelę iš dviejų ar keturių kilpučių, bet ne su tuo vienu neriamu siūliukų, o su abiem ir su tuo kur lieka tik galiukas, po to jį tik nukerpu ir viskas. Tikiuosi supratai ką aš čia norėjau pasakyt blush2.gif blush2.gif
Aš seniau pririšdavau siūlą ties ten kur reik pradėt, po to galiuką paslėpdavau blush2.gif blush2.gif
Nu pabandyk ir pamatysi kad čia nieko sudėtingo nėra, padaryk kad laikytųsi ir kad vaizdas normalus būtų ir bus viskas thumbup.gif
Atsakyti