Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

[quote=nengamo,2006 04 19, 09:06]
Aura Sur,labai gražu wub.gif wub.gif

Aš savo mažylei nunėriau skrybėliuką,bet siūlai netikę nėrimui.Nu čia tik pirmas blynas pabandymui ax.gif

labai fainute skrybelyte 4u.gif
as noreciau pagalbos,vat noriu nerti kepuriuka busimam krikstasuniui ar krikstadukrai,ir man tos keliu sluoksniu gelytes labai patiko gal galit paaiskinti kaip jas nunerti???
Atsakyti
Niu va, nunėriau kepuriuką ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 19, 12:49)
Niu va, nunėriau kepuriuką  ax.gif
user posted image

ir as saviske vis puosiu nertom kepurytem kuprinytem,grazus man tokie nerti dalykeliai smile.gif ir sita vaidulkos kepuriuke grazi 4u.gif gal schemute galima butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dinute @ 2006 04 19, 10:53)
man tos keliu sluoksniu gelytes labai patiko gal galit paaiskinti kaip jas nunerti???

prašom schemutę mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kikka @ 2006 04 19, 16:35)
ir as saviske vis puosiu nertom kepurytem kuprinytem,grazus man tokie nerti dalykeliai  smile.gif  ir sita vaidulkos kepuriuke grazi  4u.gif  gal schemute galima butu  blush2.gif

Čia http://photo.163.com...i-888/18651029/ yra schemutė mirksiukas.gif
Atsakyti

O jau kiek grožybių prisižiūrėjau šitam pusla bigsmile.gif ,tai dabar rankos drebėt pradėjo , pačios vašelio ieško lotuliukas.gif .kaip tik savo panelytei ieškojau kepurės rašto , idėjos .Viskas rytoj varau siūlų pirkt ir nert biggrin.gif

Vaidullka liuks thumbup.gif kepurytė tavo gražuolei ir ankstesnę pasivarčius mačiau labai patiko 4u.gif Noriu paklaust iš kokių siūlų mezgei tą ankstesnę kepurytę.
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 19, 21:35)

aciu labai hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 17, 10:18)

LAbai graži kepurytė. Aš kaip tik dabar noriu tokią pačią nert, nes nunėriau suknutę tokiu rašteliu. BEt aš iš akies nemoku nert, o šito aprašymo neberodo. Gal galit pasakyt kaip pradėt nert, kiek akių dėt kad gautųs. Bent jau maždaug, nes kiek bandau tiek nesigauna  verysad.gif

Kol pastebėjau prašymą, kol sureagavai, ir nebereikia rašto blush2.gif ax.gif .
Atsakyti
Ačiū visoms wub.gif
Dabar neriu dar vieną ir jau kitai schema atspausdinta ir siūlai padėti lotuliukas.gif Labai smagiai neriasi, tai negaliu sustot lotuliukas.gif
QUOTE(samrasa3 @ 2006 04 19, 21:47)
Vaidullka  liuks  thumbup.gif  kepurytė tavo gražuolei  ir ankstesnę pasivarčius mačiau labai patiko 4u.gif Noriu paklaust iš kokių siūlų mezgei  tą ankstesnę kepurytę.

Čia kurios kepurytės? Tos ružavos, kur su šalikiuku? tiksliai nežinau kokie ten siūliukai, pirkt gariūnuose, ten vaikiški kažkokie, rašo 100 % akrilik, o kas tas "akrilik" aš nelabai žinau lotuliukas.gif

QUOTE(kikka @ 2006 04 20, 09:45)

aciu labai  hi.gif

Nėr už ką mirksiukas.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2006 04 20, 11:18)
Kol pastebėjau prašymą, kol sureagavai, ir nebereikia rašto  blush2.gif  ax.gif .

Tai kad po to perėjau dar kartelį per puslapius visus ir radau kiniečiuose tą patį sudėta, nes tas rusaičių nebeveikia g.gif

O gal dar turit kas nors nuorodų su panašiom kepurytėm, bet kad būtų su schemute, nes dabar dvi dienas bandau vieną be schemos nunarpliot, tai tik ardau ir nė biškio nenuneriu verysad.gif Nesigauna man iš akies verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Nu va pagaliau ir aš nusinėriau kepuriuką, tik labai jau "kiaura" kaip kojinė ir gelytė gal peraukštai ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 04 16, 20:13)
pirma reikia ta nuotraukyte patalpint i internetii psl, o paskui tik galesi mum parodyt  mirksiukas.gif

na matyt tokiai tundrai kaip aš reiktų specialius kursus baigti, kad nuotraukėlę patalpinti g.gif
Atsakyti
Dar vienas kepeliušas ax.gif
user posted image
Atsakyti