[quote=nengamo,2006 04 19, 09:06]
Aura Sur,labai gražu
Aš savo mažylei nunėriau skrybėliuką,bet siūlai netikę nėrimui.Nu čia tik pirmas blynas pabandymui
labai fainute skrybelyte
as noreciau pagalbos,vat noriu nerti kepuriuka busimam krikstasuniui ar krikstadukrai,ir man tos keliu sluoksniu gelytes labai patiko gal galit paaiskinti kaip jas nunerti???
Niu va, nunėriau kepuriuką
QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 19, 12:49)
ir as saviske vis puosiu nertom kepurytem kuprinytem,grazus man tokie nerti dalykeliai ir sita vaidulkos kepuriuke grazi gal schemute galima butu
QUOTE(dinute @ 2006 04 19, 10:53)
man tos keliu sluoksniu gelytes labai patiko gal galit paaiskinti kaip jas nunerti???
prašom schemutę
QUOTE(kikka @ 2006 04 19, 16:35)
ir as saviske vis puosiu nertom kepurytem kuprinytem,grazus man tokie nerti dalykeliai ir sita vaidulkos kepuriuke grazi gal schemute galima butu
Čia http://photo.163.com...i-888/18651029/ yra schemutė
O jau kiek grožybių prisižiūrėjau šitam pusla ,tai dabar rankos drebėt pradėjo , pačios vašelio ieško .kaip tik savo panelytei ieškojau kepurės rašto , idėjos .Viskas rytoj varau siūlų pirkt ir nert
Vaidullka liuks kepurytė tavo gražuolei ir ankstesnę pasivarčius mačiau labai patiko Noriu paklaust iš kokių siūlų mezgei tą ankstesnę kepurytę.
QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 19, 21:35)
aciu labai
QUOTE(Vaidullka @ 2006 04 17, 10:18)
LAbai graži kepurytė. Aš kaip tik dabar noriu tokią pačią nert, nes nunėriau suknutę tokiu rašteliu. BEt aš iš akies nemoku nert, o šito aprašymo neberodo. Gal galit pasakyt kaip pradėt nert, kiek akių dėt kad gautųs. Bent jau maždaug, nes kiek bandau tiek nesigauna
Kol pastebėjau prašymą, kol sureagavai, ir nebereikia rašto .
Ačiū visoms
Dabar neriu dar vieną ir jau kitai schema atspausdinta ir siūlai padėti Labai smagiai neriasi, tai negaliu sustot
Čia kurios kepurytės? Tos ružavos, kur su šalikiuku? tiksliai nežinau kokie ten siūliukai, pirkt gariūnuose, ten vaikiški kažkokie, rašo 100 % akrilik, o kas tas "akrilik" aš nelabai žinau
Nėr už ką
Tai kad po to perėjau dar kartelį per puslapius visus ir radau kiniečiuose tą patį sudėta, nes tas rusaičių nebeveikia
O gal dar turit kas nors nuorodų su panašiom kepurytėm, bet kad būtų su schemute, nes dabar dvi dienas bandau vieną be schemos nunarpliot, tai tik ardau ir nė biškio nenuneriu Nesigauna man iš akies
Dabar neriu dar vieną ir jau kitai schema atspausdinta ir siūlai padėti Labai smagiai neriasi, tai negaliu sustot
QUOTE(samrasa3 @ 2006 04 19, 21:47)
Vaidullka liuks kepurytė tavo gražuolei ir ankstesnę pasivarčius mačiau labai patiko Noriu paklaust iš kokių siūlų mezgei tą ankstesnę kepurytę.
Čia kurios kepurytės? Tos ružavos, kur su šalikiuku? tiksliai nežinau kokie ten siūliukai, pirkt gariūnuose, ten vaikiški kažkokie, rašo 100 % akrilik, o kas tas "akrilik" aš nelabai žinau
QUOTE(kikka @ 2006 04 20, 09:45)
Nėr už ką
QUOTE(spaNguolė @ 2006 04 20, 11:18)
Kol pastebėjau prašymą, kol sureagavai, ir nebereikia rašto .
Tai kad po to perėjau dar kartelį per puslapius visus ir radau kiniečiuose tą patį sudėta, nes tas rusaičių nebeveikia
O gal dar turit kas nors nuorodų su panašiom kepurytėm, bet kad būtų su schemute, nes dabar dvi dienas bandau vieną be schemos nunarpliot, tai tik ardau ir nė biškio nenuneriu Nesigauna man iš akies
Nu va pagaliau ir aš nusinėriau kepuriuką, tik labai jau "kiaura" kaip kojinė ir gelytė gal peraukštai
QUOTE(naaringiux @ 2006 04 16, 20:13)
pirma reikia ta nuotraukyte patalpint i internetii psl, o paskui tik galesi mum parodyt
na matyt tokiai tundrai kaip aš reiktų specialius kursus baigti, kad nuotraukėlę patalpinti
Dar vienas kepeliušas