Įkraunama...
Įkraunama...

Nertos kepuraitės ir skrybelaitės

QUOTE(vyresnioji sesute @ 2006 03 25, 17:37)
na va tokia vasarai nusineriau(pirmas mano toks jau rimtesnis darbas),bet va beda-nezinau kaip padaryt grazius krastus,gal galit ka patarti blush2.gif
ir dar blush2.gif gal kasmatet sitos kepurytes schema
atleiskit man tokiai kvailelei,kad jus trukdau blush2.gif
neleidzia deti nuotrauku,bet 14ir 15 puslapiuose rasit(ta kepuryte kurios schemos ieskau tai 13 psl)(mano nertos kepurytes nuotraukos pacios paskutintos)

nieko tu netrukdai, bet nesimato nuorodos g.gif spausk viršuj http mygtuką ir ten įvesk nuorodą, tada mes matysim mirksiukas.gif

gal galit padėėėėėt 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif kaip megzt šitą kepurytę??? rašto esmę papasakokit kas blush2.gif
user posted image

matosi, kad lengva ir paprasta, bet... blush2.gif
Atsakyti
Pats paprasciausias rastelis 4u.gif

radau kazka panasaus, bet idedu ir pagal tai suprasi, o ten kai kepurytei neriama tai matosi, kad vis yra platinama pridedant daugiau akiu, platesnes juosteles gaunasi.
Pats apatinis kampinis rastelis-pavyzdelis 4u.gif tikrai suprasi mirksiukas.gif kaip reikia ta kepuryte nert mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
ups... doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif

va ta nuoroda: My Webpage

tik vat nuotrauku kokybe nelabai kokia nes fotkinta telefonu

Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2006 03 25, 18:34)
Pats paprasciausias rastelis 4u.gif

radau kazka panasaus, bet idedu ir pagal tai suprasi, o ten kai kepurytei neriama tai matosi, kad vis yra platinama pridedant daugiau akiu, platesnes juosteles gaunasi.
Pats apatinis kampinis rastelis-pavyzdelis  4u.gif tikrai suprasi mirksiukas.gif kaip reikia ta kepuryte nert mirksiukas.gif

tą pavyzdį tai supratau, bet o kada tą pynutę daryt g.gif ai, reiks bandyt, iš šimtas pirmo karto gausis biggrin.gif

QUOTE(vyresnioji sesute @ 2006 03 25, 19:06)
ups... doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

va ta nuoroda: My Webpage

tik vat nuotrauku kokybe nelabai kokia nes fotkinta telefonu

dbar paswordas dar kliudo pamatyt foto mirksiukas.gif
Atsakyti
g.gif
nickas:myliusuniukus
pasvordas:mantas

gal dabar bus gerai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2006 03 25, 19:39)
tą pavyzdį tai supratau, bet o kada tą pynutę daryt g.gif ai, reiks bandyt, iš šimtas pirmo karto gausis biggrin.gif
dbar paswordas dar kliudo pamatyt foto mirksiukas.gif

Tai pynute, uzmetimai 2 ir vel pynute,(is pradziu mazesne pynele, o paskui jau platinama) na ziurek pagal ta kepuryte mirksiukas.gif ir bandyk, juk rastelis nesunkus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vyresnioji sesute @ 2006 03 25, 19:43)
gal dabar bus gerai doh.gif

tikiuosi, nesupyksi, jei įkelsiu tavo kepurytę čia blush2.gif labai graži wub.gif manatrodo, kad tiktų kokia itin paprasta pabaiga jai, tiesiog stilpelis su užmetimu g.gif gal kas kitaip mano blush2.gif

user posted image

Ačiū, Mindira wub.gif bandysiu smile.gif per vakar pusę kitos numezgiau, tokiu besisukančiu raštu - gražiai gaunasi bigsmile.gif
Atsakyti
tikrai nepykstu ax.gif labai aciu uz ivertinima 4u.gif 4u.gif 4u.gif bandysiu daryt taip kaip sakei thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano pirmasis blynas, mezgiau siaip sau is galvos. (truputis pozuotoja nenuotaikoj tongue.gif )
user posted image

o cia dar kelias fainas radau
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovesa: 26 kovo 2006 - 19:59
o schemuciu nera? g.gif smile.gif
Atsakyti
Dovesa, graži kepurytė ir pozuotoja thumbup.gif

o man kaip sunkiai sekasi siaurinimas, ardau jau kokį penktą kartą doh.gif

Vyresnioji sesute, labai lengvos tos kepurytės, sxemų nereik mirksiukas.gif tik man biški mistika, kaip nedidėja kilpos gale g.gif tokios gražios mažos išlieka, tai jų skaičius didinamas g.gif
Atsakyti
man irgi labai idomu kaip nusinerti skrybelaite,niekur tokios temos neradau,yra tik kepuraiciu bet skrybeliu niekur neradau 4u.gif gal galit kas padeti thumbup.gif
Atsakyti