Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

QUOTE(pabirze @ 2008 05 08, 08:11)
Labutis sodybų puoselėtojos, aš dar tik pradedančioji paveldėjau 12 arų sklypą, pabaigėm statybas, tai dabar ištisai skaitau jūsų patarimus thumbup.gif  Gal ir ne į temą, bet ką darot su kurmiais? gun_bandana.gif tik išsilyginau sklypa, žemę išsipurenau- tai po nakties taip pasidarbavo mad.gif Pernai gėlyną taip arė, kad visi sukulentai kaip kamštis iš šampano į orą išlėkdavo, gal kuri turit receptuką kokį kaip juos išprašyti lotuliukas.gif

vakar ar uzvakar apie tai kalbeta trumpai, bet aiskiai: spastukai vamzdelio formos... dar kazkas...ai, vejo malunelis metalinis... veiksmingiausia atrode toks prietaisiukas ''pypsiukas''... paskaityk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 08, 09:24)
vakar ar uzvakar apie tai kalbeta trumpai, bet aiskiai: spastukai vamzdelio formos... dar kazkas...ai, vejo malunelis metalinis... veiksmingiausia atrode toks prietaisiukas ''pypsiukas''... paskaityk 4u.gif

Nu geras, atrodo taip įdėmiai skaitau- matyt kažką praleidau , ačiū- kaip tik perversiu visus puslapius atgal 4u.gif
Atsakyti
[quote=sobieska,2008 05 07, 20:47]
Jei ką abrikosai vaisius veda ir būdami vieni, jiems poros nereikia, kaip kad aktinidijoms ir t.t. [b]

Na aktinidijoms tai reikia poros, yra "mergaitės ir berniukai" - aš iš skirtingų vietų pirkau dvi poras - tai abejose tą patį pasakė..

O dėl abrikoso tada nebesuprantu - pas mane tokie du, sakė pora reikalinga, o tas kitas vadinasi bus persikas - pas ji lapai didesni... g.gif

[quote=gekoniuke,2008 05 07, 22:20]
O ko tu nori iš šių medelių? nes jei reikia aukšto medžio, tai kirpk apatines, ojei nori žemaūgio, tai atskaičiuok nuo apačios 5 šonines šakas ir nukirpk galūnę, žinoma, paskui patepk sodo tepalu. mirksiukas.gif Žiedų irgi neskabyk - verčiau pasidžiauk tuom pasakišku grožiu, vistiek kažkiek patys medeliai vėliau numes smile.gif .
[/quote]

Ačiū už patarimą, nes jau maniau kokią genėjimo knygą pirkti...

O dėl katinų - pati laikau kastruotą katiną, bet taip pasibėgioti neišleidžiu - juokinga, bet su pavadėliu vedžiojame..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 08 gegužės 2008 - 08:30
QUOTE(rena @ 2008 05 08, 08:24)
1.maniskis dabar ieskos pas ka sautuva issinomuot kokiam menesiukui

2.kai kaimynu katinas eina man ant zolyno sika ir myza (atsiprasant uz toki issireiskima) mad.gif o as poto vaiku negaliu i pieva isleisti

3.per tavo katina, maniskis mazasis neleidzia psl. man sukiot doh.gif  lotuliukas.gif

1. nereikia sautuvo, sunku...
ginklu pardej pries 2 metus pistoletas 3mm 150lt
ir siaip paskui pramogai lieka su draugais, aisku reik blaivybes ir saugumo laikytis smile.gif

2.su mazaja imam kibiriuka, ir renkam... doh.gif ji tokia spece, maza gi ugiu, iskart pamato, pasako mamytei: ''va cia vel tas haskis pakakojo!'' [viska tokiam haskiui priskiria, oi! jis mano uolaskeles buvo isstrypes... o kazkoks buldogiukas jas po veja isbarste tiesiog... ai zodziu tikrai tegul ziuri tuos savo gyvulius gun_rifle.gif

3. lotuliukas.gif .............. liezuvis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rokoko: 08 gegužės 2008 - 08:38

QUOTE(rokoko @ 2008 05 08, 09:19)

Tas ''tavrkingas'' gali but neutralizuotas [kastruotas].... kol musiske ''sveika'' buvo, tai net sunims svetimiems per nosi dedavo -- kaip savo kiema gyne thumbup.gif ...
O dabar.... nesiskaito su ja.... ka ten duris... kai ant LANGU geltonos demes buvo doh.gif riksmai cia nepades cool.gif
db tarpurujis, ramu rolleyes.gif

Pas mus taip pat drinks_cheers.gif , katei jau 10m., kol nekastruota buvo, tai kieme po 5 katinus buvo, namo sienas apmyždavo, vieną kartą net į kambarį toks nususėlis įlėkė, o tada kiek vargelio buvo, kol jį iškrapštėm doh.gif , ji pati kartais 3d. išeidavo ir duodavosi su jais, tada pareidav aplipus sperma, kai iškastravom baigėsi problemos, ramu rolleyes.gif , o anksčiau viską iškasdavo, o tie katinai išgulėdavo ir prišikdavo, net pievos viduryje, pati mačiau.
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 08, 08:34)
Pas mus taip pat drinks_cheers.gif , katei jau 10m., kol nekastruota buvo, tai kieme po 5 katinus buvo, namo sienas apmyždavo, vieną kartą net į kambarį toks nususėlis įlėkė, o tada kiek vargelio buvo, kol jį iškrapštėm doh.gif , ji pati kartais 3d. išeidavo ir duodavosi su jais, tada pareidav aplipus sperma, kai iškastravom baigėsi problemos, ramu rolleyes.gif , o anksčiau viską iškasdavo, o tie katinai išgulėdavo ir prišikdavo, net pievos viduryje, pati mačiau.

na matai, cia tik per ruja taip...
as atvirksciai turejau galvoje - kol musiske nekastruota buvo, tai ne rujos metu visus is kiemo isvydavo, laaabai arsiai gyne!
o ir ppas mus buvo vasara ilekes naman svetimas doh.gif kiek chemikalu pyliau paskui nuo to kvapo...
Atsakyti
aš tai katinus su vandeniu iš pasalų palaistau ir nerai kaip kulkos lotuliukas.gif dabar tik pamatau katiną, pasiimu žarną, tai tas iškart neria lotuliukas.gif

o mano gėlytės neapšalo thumbup.gif visos buvo prie namo sustatytos, nuo namo šiluma turbūt apsaugojo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo holiday: 08 gegužės 2008 - 08:47
Sveikos, vakar buvau Soltroj, ispudis neapsakomas thumbup.gif. Gal as nesveika, bet geru emociju pasikroviau iki pavasario kito biggrin.gif Jokia drabuziu ar kvepalu parduotuve nesuteiktu tiek geru emociju . Pirkau sedulu ir neatsilaikiau pries rododendrus. Ziuresiu kas gausis. Tai va merginos, sugalvojau seimai nauja atrakcija. Kai tik vaziuosime i Trasali "atgaivos kunui" butinai uzsuksime I Soltra "atgaivos sielai". good.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2008 05 08, 09:55)
Jokia drabuziu ar kvepalu parduotuve nesuteiktu tiek geru emociju

drinks_cheers.gif

planuoju siandien i darba foto nestis,zydi tiek daug graziausiu rododendru negaliu neatsilaikyt nenufotkinus blush2.gif vakar parsinesiau ir i vaza pasimerkt,tarpkitko labai ilgai isbuna vazoje pamerktos thumbup.gif geles
user posted image
Atsakyti
QUOTE(holiday @ 2008 05 08, 08:46)
aš tai katinus su vandeniu iš pasalų palaistau

thumbup.gif

QUOTE(Bijuna @ 2008 05 08, 08:55)
Jokia drabuziu ar kvepalu parduotuve nesuteiktu tiek geru emociju .
sugalvojau seimai nauja atrakcija. Kai tik vaziuosime i Trasali "atgaivos kunui" butinai uzsuksime I Soltra "atgaivos sielai". good.gif

tai jau tokios ligones wub.gif
o seima irgi kaifuoja? bigsmile.gif

QUOTE(Wolke @ 2008 05 08, 09:01)

rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Wolke @ 2008 05 08, 10:01)
drinks_cheers.gif

planuoju siandien i darba foto nestis,zydi tiek daug graziausiu rododendru negaliu neatsilaikyt nenufotkinus  blush2.gif vakar parsinesiau ir i vaza pasimerkt,tarpkitko labai ilgai isbuna vazoje pamerktos  thumbup.gif geles
user posted image

aš iš kiemo neskinu, man gaila, o ypač tokių krūmų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(agnita @ 2008 05 08, 10:09)
aš iš kiemo neskinu, man gaila, o ypač tokių krūmų rolleyes.gif

man irgi butu gaila jei ten pora krumeliu zydinciu stovetu mirksiukas.gif o dabar istisos gyvatvores rolleyes.gif (praejusiu metu foto)
user posted image
Atsakyti