ir augalynu nuotraukos ...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 07, 12:43)
su dukra per savaitę nurinkom akmukus, nuplovėm
QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 07, 12:51)
Dar klausimas sodininkėms - pas mane praeitą pavasarį pasodintos obelytės, kriaušės. Jos šiemet ypač žydi.
na zinokit i nevilti varot
pas mus viena kriause kokia 8 metus turi, jau medis, dar ne karto nezydejo, laikosi tik deka uosvio sklype, nes mb rudeni vis tiek ja patvarkys...
tai normalu, kas vos ne 10metu amz kriause nezydi???
QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 07, 13:02)
Mergaites padekit . Nespejau pasidaryt naujo gelynelio, o jame jau kazkokios ryzos skrusdes apsigyveno . Kaip jas is ten isgyvendint taip, kad augaleliams nepakenkciau?
pilu valg.soda, kartais suveikia...
labiausiai cia patiko ideja su sisiuku , maniske ir i puoduka bent dar sia vasara darys [kieme jis ir buna tada ]
QUOTE(rena @ 2008 05 07, 16:52)
ar gelems tas musu skystimelis nepakenktu
manau, ne
QUOTE(rena @ 2008 05 07, 16:55)
kaimynu kates reik apsaudyt su sratais, tada jos neis ir neraus kas joms negerai, pas mane tai raust nerausia, bet koki kaki ar pamyziot, tai jos megejos, tai maniskis jau rezga plana chuligana
as ji sekmingai igyvendinusi pati...
PATIKEKIT KAIP VEIKIA, tik turi bent kelis kartus sratuku gaut..
tai db drista tik palei kelia esancia gudobeliu gyvatvore pagulinet tas slykstus svetimas baltas katinas, uztad ant iejimo laiptu ir palangiu is lauko niekas nebezymi... [taip buvo ]
Ir keliems sunims, periodiskai ateinantiems pas musu ''pana'' prie voljero, sekmingai atmusiau nora ateidineti ir salia augancias mano uolaskeles galinemis kojomis metyti po veja..
Ir ranka miklinu...
Ir...