Įkraunama...
Įkraunama...

Namo aplinka 23

kokie grazus roododendrai ir azalijos wub.gif

ir augalynu nuotraukos ... wub.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 07, 12:43)
su dukra per savaitę  nurinkom akmukus, nuplovėm

blink.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2008 05 07, 12:51)
Dar klausimas sodininkėms - pas mane praeitą pavasarį pasodintos obelytės, kriaušės. Jos šiemet ypač žydi.

na zinokit i nevilti varot doh.gif
pas mus viena kriause kokia 8 metus turi, jau medis, dar ne karto nezydejo, laikosi tik deka uosvio sklype, nes mb rudeni vis tiek ja patvarkys...
tai normalu, kas vos ne 10metu amz kriause nezydi???

QUOTE(sidabrinekuoja @ 2008 05 07, 13:02)
Mergaites padekit . Nespejau pasidaryt naujo gelynelio, o jame jau kazkokios ryzos skrusdes apsigyveno . Kaip jas is ten isgyvendint taip, kad augaleliams nepakenkciau?

pilu valg.soda, kartais suveikia...

labiausiai cia patiko ideja su sisiuku thumbup.gif , maniske ir i puoduka bent dar sia vasara darys [kieme jis ir buna tada lotuliukas.gif ]

QUOTE(rena @ 2008 05 07, 16:52)
ar gelems tas musu skystimelis nepakenktu

manau, ne

QUOTE(rena @ 2008 05 07, 16:55)
kaimynu kates reik apsaudyt su sratais, tada jos neis ir neraus kas joms negerai, pas mane tai raust nerausia, bet koki kaki ar pamyziot, tai jos megejos, tai maniskis jau rezga plana chuligana

as ji sekmingai igyvendinusi cool.gif pati...
PATIKEKIT KAIP VEIKIA, tik turi bent kelis kartus sratuku gaut..
tai db drista tik palei kelia esancia gudobeliu gyvatvore pagulinet tas slykstus svetimas baltas katinas, uztad ant iejimo laiptu ir palangiu is lauko niekas nebezymi... [taip buvo doh.gif ]
Ir keliems sunims, periodiskai ateinantiems pas musu ''pana'' prie voljero, sekmingai atmusiau nora ateidineti ir salia augancias mano uolaskeles galinemis kojomis metyti po veja..
Ir ranka miklinu... cool.gif
Ir...
Atsakyti
QUOTE(rokoko @ 2008 05 07, 23:50)

tai db drista tik palei kelia esancia gudobeliu gyvatvore pagulinet tas slykstus svetimas baltas katinas, uztad ant iejimo laiptu ir palangiu is lauko niekas nebezymi... [taip buvo doh.gif ]
Ir keliems sunims, periodiskai ateinantiems pas musu ''pana'' prie voljero, sekmingai atmusiau nora ateidineti ir salia augancias mano uolaskeles galinemis kojomis metyti po veja..
Ir...

nu prajuokinai, tau 4u.gif
Atsakyti
dieve dieve Jus cia taip ziauriai apie katytes blink.gif o as antra diena per asaras kelio nematau verysad.gif vakar turejau uzmigdyt savo katinuka cray.gif cia tik pries kokia savaite daryta nuotrauka unsure.gif
user posted image
( na nevisai ne i tema ir gelyciu yr ax.gif )
Atsakyti
Gražūs ne tik katinukai, bet ir gėlytės. Ypač man gražus vazonins katinas. Ir aš noriu tokio. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Knifofija @ 2008 05 07, 12:44)

labutis 4u.gif knifofija kokios ten pas rave pušaites taip idomiai auga man atrodo kad butent iš tokiu ir išauga tie medžiai tipo bonzai tik dideli. Tu jas formuoji ar jos jau tokios auga?
Papildyta:
QUOTE(Bagira 2 @ 2008 05 07, 12:27)
Rododendras ax.gif

Aš irgi šiemet nosipirkau toki akiu atitraukti negaliu o tuos kuriuos pasodinau pernai tai tik pumpurai kolkas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 05 07, 23:04)
tai tada: kokia cia veisle ir kur pirkai gal isduosi?  ax.gif

...pirkau mugėj pas dieduką, o veislė g.gif -ABRIKOSAS biggrin.gif
Atsakyti
Ir...

reiks i svecius tave kviestis su visais tavo ginklais lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Wolke @ 2008 05 07, 23:59)
dieve dieve Jus cia taip ziauriai apie katytes  blink.gif o as antra diena per asaras kelio nematau  verysad.gif vakar turejau uzmigdyt savo katinuka  cray.gif cia tik pries kokia savaite daryta nuotrauka  unsure.gif
user posted image
( na nevisai ne i tema ir gelyciu yr  ax.gif )

uzuojauta verysad.gif ,bet katinas katinui nelygu-vienu mano kaimynu-labai tvarkingas,per tvora apziuri musu teritorija ir viskas-pries toki padoru katina absoliuciai nieko pries 4u.gif Taciau kito trijule doh.gif visus aplinkui terorizuoja,negana to kad vienu kaimynu balandzius pjauna,tai dar ir ju gelyne prisiusioja,bet viska apvainikavo,kai ir duris apsiusiojo doh.gif doh.gif doh.gif tos kaimynes riksma visas rajonas girdejo blink.gif
Atsakyti
turiu klausima musu sklipas apsodintas paprastom givatvorinem tujom pasodinom prieš tris metus ka daryti kad po jom neaugtu žoles? nes raveti jau užsiknisau blush2.gif virš 100 metru ta givatvore
Atsakyti
QUOTE(jočke @ 2008 05 08, 08:24)
turiu klausima musu sklipas apsodintas paprastom givatvorinem tujom pasodinom prieš tris metus ka daryti kad po jom neaugtu žoles? nes raveti jau užsiknisau  blush2.gif virš 100 metru ta givatvore

Tiesti plėvelę ir pilti mulčą arba akmenukus mirksiukas.gif
Atsakyti
Labutis sodybų puoselėtojos, aš dar tik pradedančioji paveldėjau 12 arų sklypą, pabaigėm statybas, tai dabar ištisai skaitau jūsų patarimus thumbup.gif Gal ir ne į temą, bet ką darot su kurmiais? gun_bandana.gif tik išsilyginau sklypa, žemę išsipurenau- tai po nakties taip pasidarbavo mad.gif Pernai gėlyną taip arė, kad visi sukulentai kaip kamštis iš šampano į orą išlėkdavo, gal kuri turit receptuką kokį kaip juos išprašyti lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(jočke @ 2008 05 08, 07:24)
turiu klausima musu sklipas apsodintas paprastom givatvorinem tujom pasodinom prieš tris metus ka daryti kad po jom neaugtu žoles? nes raveti jau užsiknisau  virš 100 metru ta givatvore

eikit dviese su roundapu: vienas purskia zoles, kitas dideliu kartono lapu tujas saugo. Isbandyta thumbup.gif

QUOTE(agnita @ 2008 05 07, 22:55)
nu prajuokinai, tau  4u.gif

triniti.gif

QUOTE(Wolke @ 2008 05 07, 22:59)
o as antra diena per asaras kelio nematau  vakar turejau uzmigdyt savo katinuka

uzuojauta console.gif
nesu tokia ziauri kaip gali pasirodyt... turiu ir as senstancia grazuole
user posted image
tuoj is floros fauna bus lotuliukas.gif

QUOTE(rozamunda @ 2008 05 08, 07:17)
reiks i svecius tave kviestis su visais tavo ginklais

katinas katinui nelygu-
kaimynu-labai tvarkingas,
kito trijule visus aplinkui terorizuoja duris apsiusiojo  kaimynes riksma visas rajonas girdejo

gun_smilie.gif ok!

Tas ''tavrkingas'' gali but neutralizuotas [kastruotas].... kol musiske ''sveika'' buvo, tai net sunims svetimiems per nosi dedavo -- kaip savo kiema gyne thumbup.gif ...
O dabar.... nesiskaito su ja.... ka ten duris... kai ant LANGU geltonos demes buvo doh.gif riksmai cia nepades cool.gif
db tarpurujis, ramu rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(rozamunda @ 2008 05 07, 22:56)
kai suregs ta plana chuligana- butinai informuok-ukniso kates juodai doh.gif
tvoros tom rupuzem-ne kliutis schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

maniskis dabar ieskos pas ka sautuva issinomuot kokiam menesiukui user posted image

QUOTE(smth1 @ 2008 05 07, 23:39)
Rena, pries pilant akmenis, zeme reikia padengti agroplevele, nes zole prasimus pro akmenis ir ten gala gausi jas ravedama. Pries tiesiant plevele- zole nuround'apinti. Arba nukasti velena.

o kai zole prades kelt tavo agroplevele, ka vel nurinkinet akmenis, ravet ir vel ta agroplevele tieti ir akmenim versti g.gif
niekuo netiesiau schmoll.gif akmenu 10-15cm sluoksniu uzvariau ir vsio rolleyes.gif o kam ravet islindusias zoles g.gif roundapu apipurskiau ir vel ramu thumbup.gif nieko as neraviu schmoll.gif

Ir...

thumbup.gif musu draugai jau ne vieni isbande, nu veiksmingumas sake 100% bigsmile.gif

QUOTE(Wolke @ 2008 05 07, 23:59)
dieve dieve Jus cia taip ziauriai apie katytes  blink.gif

na mes cia apie tas blogasias kates ax.gif
jei laikai katina tai ir prisiziurek, nes man visai nepatinka, kai kaimynu katinas eina man ant zolyno sika ir myza (atsiprasant uz toki issireiskima) mad.gif o as poto vaiku negaliu i pieva isleisti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(rokoko @ 2008 05 08, 09:19)
nesu tokia ziauri kaip gali pasirodyt... turiu ir as senstancia grazuole

per tavo katina, maniskis mazasis neleidzia psl. man sukiot doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti